Silver79 Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 nem az átmérő a lényeg, hanem a felni szélessége 13"-asban is lehet kapni 195 széleset.... És ha fel van rakva a felni honnan tudom meg milyen a szélessége :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 1-1 nah akkor döntő? A chat-ben, ok? :) Gepard Nem arra a kérdésre mondtam a nemet. ;) Silver! Valahol rá kell legyen írva, általában a kerékcsavarok környékén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Ezt csak arra írtam, hogy akár ebből is kiindulhatnánk és akkor meg a 195/55-nél csalna az óra. :) Normál, nem GSi Astránál csalna is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Na megkapta a kicsikocsi a Falken gumikat. 48000-el szegényebb lettem és 4 jó gumival meg gazdagabb ;) Téli gumikat hogy kell tárolni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Na megkapta a kicsikocsi a Falken gumikat. 48000-el szegényebb lettem és 4 jó gumival meg gazdagabb ;) Téli gumikat hogy kell tárolni? :) Letisztítva, esetleg gumiápolóval kezelve, nem egymásra pakolva, napfénytől védett helyen Ha felnin van akkor esetleg a guminyomást is le lehet kicsit engedni (nem teljesen csak 1,2-1,5bar ig) a tárolás idejére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Letisztítva, esetleg gumiápolóval kezelve, nem egymásra pakolva, napfénytől védett helyen Ha felnin van akkor esetleg a guminyomást is le lehet kicsit engedni (nem teljesen csak 1,2-1,5bar ig) a tárolás idejére. Sajnos nincs felnin :) És állítva vagy fektetve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Sajnos nincs felnin ;) És állítva vagy fektetve? Állítva mert az oldalfal sérülékenyebb. Szerintem Ha nagyon pedáns akarsz lenni akkor időnként forgathatod, hogy ne mindig ugyanott feküdjön fel, de azt csak akkor ha nagyon unatkozol, pl 40fokos meleg, lemenkülsz a hűvös pincébe és ott vannak a gumik is akkor fogasd meg :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Állítva mert az oldalfal sérülékenyebb. Szerintem gumisok is ezt ajánlják (legalábbis gumis cég oldalán ezt olvastam) az más kérdés, hogy nekem pl nincs ennyi hely :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Ha lefújom szilikonnal az árt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Ha lefújom szilikonnal az árt? Csak ha rajzolsz rá valamit... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Csak ha rajzolsz rá valamit... ;) Az enyémre rajzoltak, hogy melyik hova való :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Téli gumikat hogy kell tárolni? :) -lemos -felnit felújít, ha kell -glicerinnel gumi leken -1-1.5-re leenged -zacsiba be -felnistül falra felakaszt a pincében Nálam így járnak a gumik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 -lemos -felnit felújít, ha kell -glicerinnel gumi leken -1-1.5-re leenged -zacsiba be -felnistül falra felakaszt a pincében Nálam így járnak a gumik. :) Te időmilliomos vagy ... és nagyon gondos. Ha lefújom szilikonnal az árt? Ha lefújom szilikonnal az használ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Ha lefújom szilikonnal az árt? Erről volt már kozábban vita itt. Sokan ellenzik a szilikont és csak a spec. gumiápolókra esküsznek de vannak akik fújják szilikonnal is. Szilikonnal kapcsolatban egy tanulság: Ne fújd az első kereket (ha fenn van a kocsin) szilikonnal bőszen-bőven. Ha a keréktárcsa lyukain a féktárcsára is kerül bizony csökken a fékhatás! Anno wareszon így jártam :) Ezek után rongyot csavartam a keréktárcsa lyukaiba. Opelon még nem használtam szilikont sok rosszat hallottam róla (lehet alaptalan a félelmem de én inkább mellőzöm) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Nekem felnin vannak a télik - úgy simán lehet őket egymásra fektetve tárolni. Viszont nem szabad őket zacsiban tárolni tudtommal, meg sztem egy alapos mosás elég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptoma Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Nah egy fogos kérdés :) R15 ET38 s 185/65 4cm ültetés mellett egy Fastrára jó e vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Fulda carat extremo Erről valakinek van vmi tapasztalata? Vs FALKEN ZE 512? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Nah egy fogos kérdés ;) R15 ET38 s 185/65 4cm ültetés mellett egy Fastrára jó e vagy nem? Az neked nem váltóméret, túl nagy sztem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Fulda carat extremo Erről valakinek van vmi tapasztalata? Vs FALKEN ZE 512? Fulda.Nekem bejött.Bár egy kicsit jobban kopott a kormányzott keréken, de elég jó volt vele az úttartás, esős úton meg sokkal bátrabban lehetett vele közlekedni, mint mások.Kátyúkat jól bírta, mert sikerült jópárba szószerint beleszállnom, vészfékezésnél is iszonyatosat fogott.Szal nekem bejött.195/50-15 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Thx.. csak megerősitést vártam ;) Lehet akkor kérek köcsön, oszt lesz négy. sajna az én michlein és dunlop gumijaim nem voltak ilyen szerencsések.. a michik még tavaly lettek szálszakadtak, az egyik dunlop meg most a napokban ;) :) Ejj. sose lesz ennek vége... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Nah egy fogos kérdés :) R15 ET38 s 185/65 4cm ültetés mellett egy Fastrára jó e vagy nem? nekem ilyen a téli konfigom nem ér bele sehol, de nagyon hülyén néz ki alig várom hogy visszategyem a felnit valóban nem váltóméret mert nagyobb, de igy nagyon pontos lesz az óra óra szerint 160 gps szerint 164 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 nekem ilyen a téli konfigom nem ér bele sehol, de nagyon hülyén néz ki alig várom hogy visszategyem a felnit valóban nem váltóméret mert nagyobb, de igy nagyon pontos lesz az óra óra szerint 160 gps szerint 164 Biztos vagy benne hogy a 4cm ültetéssel együtt belefér? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Végre meglettek a felnik: Nekem tetszik! :) Köszönte érte Demó cartársnak! ;) Kis sebességnél,parkolásnál alig veszek észre különbséget,viszont nyomvályús,rossz minőségű úton fogni kell a kormány,a 205-ös gumák szervó nélkül elég "közvetlenek"! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptoma Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Hát föltettem elöl kanyarnál picit megkapja hátul meg igy törve egy személlyel még pont nem ér hozzá , de már két személlyel már igen :) viszont brutálian jól nézki vele .Igy már sajnálom hogy eladom de ez van ;) itt az egyik s itt a másik Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 Biztos vagy benne hogy a 4cm ültetéssel együtt belefér? :) ja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts