Stock16v Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Úgy nem lehet, hogy a szállításkor fizetsz? Az még gyorsabb lenne... :) Úgy nem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Amik ott vannak árak anniért ki is hozzák ? Most nézem Falken 185/60R14 csak 10200ft :) Mennyi idő a szállítás? Én is ezt a Falkent fogom a héten megvenni a helyi gumisnál. Felszerelve 12200/db, új szeleppel és semleges gázzal töltve. Ne felejtsétek, hogy a kiszállítás is pénzbe kerül, és ha a gumisnál veszem, akkor így a szerelés, centírozás a fenti sallangokkal ergyütt csak 1500/db. Igaz, hogy ráadásul még nála fogom a felniket is újra festetni. Remélem szép és jó lesz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Hehe most mindenki Falkent vesz? Nekem a télim az, és eddig meg vagyok vele elégedve. Valszeg a nyári is az lesz, de még holnap utánakárdezek a helyi boltban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Hehe most mindenki Falkent vesz? Nekem a télim az, és eddig meg vagyok vele elégedve. Valszeg a nyári is az lesz, de még holnap utánakárdezek a helyi boltban. Én Firestone-t akarok venni és a télieim is azok. :) Üdv. ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 A Debica gumikról mi a vélemény? Kb. csak annyira jó, amennyire olcsó, vagy azért nem olyan rossz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 A Debica gumikról mi a vélemény? Kb. csak annyira jó, amennyire olcsó, vagy azért nem olyan rossz? :) Az árában van a minősége. Szvsz próbálj meg legalább Barumot venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 A Debica gumikról mi a vélemény? Kb. csak annyira jó, amennyire olcsó, vagy azért nem olyan rossz? :) Hát szerintem inkább felejtős.Hamarabb vennék pl. klubtagtól egy-két idényt futott más fajta gumit, mint valaha is Debicát rakjak az autómra.Tudom, elég szélsőséges gondolkodás, de túl olcsó ahhoz, hgy jó legyen. Amúgy arra tökéletes, hogy ne a felnin guruljon a verda! ;) De tényleg szánj egy kicsit több zsét rá, és keress rendes gumit! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Kacérkodom a gondolattal ,de is is még a nyári gumi. (mivan ha fel kell szaladni a Mátrába?) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 "Az árában van a minősége. Szvsz próbálj meg legalább Barumot venni." A mondat első fele vonatkozik a második felére is szerintem, nem csak a Debica gumira. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuri_bácsi Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 "Az árában van a minősége..." Akkor mi a helyzet a nagyon favorizált Falkennel? (SN 828 175/70R13 7500HUF) Ez se drága... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Abban a legkissebb méretben azért 6000-től indulnak az olcsó gumik. :) 10-ért már nagyon "márkásat" kapsz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuri_bácsi Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 20-ért meg Good-Year EAGLE VENTURA-t... Ezek szerint az már csak nagyzási mániásoknak való, annyival nem tud többet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 20-ért meg Good-Year EAGLE VENTURA-t... Ezek szerint az már csak nagyzási mániásoknak való, annyival nem tud többet? Minél jobb minőségű egy téligumi, annál jobban ki lehet tolni a vezetés határait az ésszerűség határain belül persze.Ez az én véleményem.Nekem téliben Daytonom van, normál vezetési stílus mellett tökéletes.De csodákra nem képes. Egyébként pontosan erre valók a tesztoldalak, hogy az ember körbe tudjon nézni, mielőtt gumit vesz. A nyárim Fulda.Előtte Barumom volt.nem elég, hogy murvagyorsan szálszakadt lett, egy parányi kátyútól, nem lehetett vele úgy autózni, mint a Fuldával.Utóbbi jobban tapad, jobb esőben, szal stabilabb gumi.Elég sok kátyúba beleszálltam már vele sajnos, de még mindig okés. Pedig árban nem sok különbség volt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Akkor a falken az jó?Most találtam az egyik gumisnál 185/60R14-et 11800 felszerelve ;) Akkor ne gondolkozzak tovább :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Akkor a falken az jó?Most találtam az egyik gumisnál 185/60R14-et 11800 felszerelve ;) Akkor ne gondolkozzak tovább :) A falken nagyon jó. Erős, strapabíró és igen jó száraz úton. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 A falken nagyon jó. Erős, strapabíró és igen jó száraz úton. :) Én most hívtam az egyik gumist ő is azt mondta, hogy az elmúlt évek tapasztalata alapján nincs gond ezzel a márkával. 195/50R15 méretben Falken ze 512 12200 Ft szerelve centírozva Dunlop sp sport 01 pedig 15700 Ft ezen felül csak a szelep és a súly amit fizetni kell, de az csak pár száz forint szokott lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Én most hívtam az egyik gumist ő is azt mondta, hogy az elmúlt évek tapasztalata alapján nincs gond ezzel a márkával. 195/50R15 méretben Falken ze 512 12200 Ft szerelve centírozva Dunlop sp sport 01 pedig 15700 Ft ezen felül csak a szelep és a súly amit fizetni kell, de az csak pár száz forint szokott lenni. Ez is ze 512 csak 14-esbe mert nincs zsé most felnit és gumi is venni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Amit rendeltünk 6 db gumit a gumik.com-ról mint 2005 év végi gyártású, tehát nem régi gumikat árulnak... :) Ajánlom mindenkinek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Amit rendeltünk 6 db gumit a gumik.com-ról mint 2005 év végi gyártású, tehát nem régi gumikat árulnak... ;) Ajánlom mindenkinek... Falkennél hogy tudom megnézni mikoriak? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Kell rajta lenni egy 4 jegyű számnak (ez a DOT szám) és ebből kiderül... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Kell rajta lenni egy 4 jegyű számnak (ez a DOT szám) és ebből kiderül... ;) Áhá és mi mi a dot számban? :) 0512 pld? vagy hogy néz ki? Év és hónap? vagy mit kel lássak és hol van a gumiba sütve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Év, és hogy hanyadik héten készült...valahol megleled az oldalán... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Év, és hogy hanyadik héten készült...valahol megleled az oldalán... ;) Szerintem fordítva lesz, tudtommal a hét van elől és utána lesz az év. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Itt a pontos infó!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 185/60 R 14 82 H (japán abroncs) 14 880.- 26.1 % 10 999.- (akció) miért van zárójelbe téve hogy japán abroncs :) a többinél nincs ;) Most olvasom neten hogy baromira gyorsan kopik a ze 512 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts