mörfi Elküldve Január9, 2005 Megoszt Elküldve Január9, 2005 nekem ez volt régen a kedvenc felnim :) :wink: anno ez a garnitúra gumival (fluda) csavarokkal mindennel nekem 130e volt. használtan max 80 jó gumival sztem... (igaz ennyiért már van 16"os is). ha nem vezetsz colin mcrae módra, akkor nem lesz vele gáz :wink: http://wessyde3.uw.hu/dscn04.JPG Hát igen 120 volt mondta a régi tulaj, nekem is ez tetszik, garantáltan 1 éves a garnitúra valszeg ez lenne a jó megoldás már csak megkéne alkudni. Én 60-70 között gondoltam érte, colin már csak pc-n jöhet szóba sajna ez az autó nem erre van kitalálva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január9, 2005 Megoszt Elküldve Január9, 2005 Még valami a tiéd polírozott szélű volt de ez nem az ,most mivan? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január9, 2005 Megoszt Elküldve Január9, 2005 Cartárs! 1.a 60-70 reálisabb jóval, csak nem akartam senkinek az üzletét rontani. Annyiért teljesen jóóó :wink: 2.Amikor megvettem az enyém sem volt az :wink: Csak átpasszoltam haweromnak, hogy csinád má meg :) A következő kérdésedre is válaszolok, polirra árat nem tuok mondani ez kéz-kezet mos alapon megy nálunk.... OFF Kess szexció társammal való du-i meetingen azon morfondíroztunk, hogy nekem vajh kell-e majd szélesíteni avagy sem.... Elvileg 60/40 rugó mejen béle tavasszal a felnik 7.5 szélesek, ett ne mondom meg :) Így első blikkre vajon szükséges e nekem a hekkelés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január9, 2005 Megoszt Elküldve Január9, 2005 Cartárs! 1.a 60-70 reálisabb jóval, csak nem akartam senkinek az üzletét rontani. Annyiért teljesen jóóó :wink: 2.Amikor megvettem az enyém sem volt az :wink: Csak átpasszoltam haweromnak, hogy csinád má meg :) A következő kérdésedre is válaszolok, polirra árat nem tuok mondani ez kéz-kezet mos alapon megy nálunk.... OFF Kess szexció társammal való du-i meetingen azon morfondíroztunk, hogy nekem vajh kell-e majd szélesíteni avagy sem.... Elvileg 60/40 rugó mejen béle tavasszal a felnik 7.5 szélesek, ett ne mondom meg :) Így első blikkre vajon szükséges e nekem a hekkelés? Na hát az ár, persze nem ugrunk fejest nem vagyunk tele lóvéval, a csákó meg autó piacos boltoltam már vele , a polirt azt értem , Link to comment Megosztás: More sharing options...
levcsesz Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy ha a "gyári" méretnél nagyobb kerék van szerelve a kocsira, akkor mennyit és milyen irányba csal a sebességmérő berendezés? (a gumimérete: 185/60/r15) köszi: Łevcsesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 milyen autó? mi a gyári mérete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy ha a "gyári" méretnél nagyobb kerék van szerelve a kocsira, akkor mennyit és milyen irányba csal a sebességmérő berendezés? (a gumimérete: 185/60/r15) köszi: Łevcsesz http://www.miata.net/garage/tirecalc.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 ismeri vki a BF goodrich gumimárkát??? milyen ez a gumi??? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Hát én csak onnan, hogy a Eurosporton rengeteget reklámozzák... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 hát az nemsok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Azzal nyomják a tereprallysok! Vegyél falkent ha nyárit akarsz olcsó és jó! A BF ha jól tudom angol vagy us és a good year-hoz tartozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Azzal nyomják a tereprallysok! Vegyél falkent ha nyárit akarsz olcsó és jó! A BF ha jól tudom angol vagy us és a good year-hoz tartozik. de 30ér tudok most egy párat, vadi újat G-Force profillal, csak nemtom milyen minőségű.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 annyiért viszont q mód megéri!!!!! (szherintem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Manta verdáján van olyan asszem, meg lehetne kérdezni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 ismeri vki a BF goodrich gumimárkát??? milyen ez a gumi??? :?: más vki???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január13, 2005 Megoszt Elküldve Január13, 2005 f astra 1.4 16 v (középső sor) Most olvasom, hogy 185-ös a gyári mérete a kocsimnak, ezek szerint a 195-ös is felmenne a gyári lemezfelnire? Netán ha alufelnit akarok 14"-ban, akkor 6" széleset keressek a 195-ös gumihoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január13, 2005 Megoszt Elküldve Január13, 2005 nekem az egy-hat esi asztrámon volt 7x15" és nem akarok hüeséget mondani, de volt 7,25x15" is ha minden igaz az rh annyi volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január13, 2005 Megoszt Elküldve Január13, 2005 Viszont a sedan alá nem hinném, hogy befér a 7-es, de még a 6,5 is gyanús. A Gsi gyári felninek mi a szélessség mérete? Wolfinak van, legfeljebb felpróbáljuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január13, 2005 Megoszt Elküldve Január13, 2005 asszem 6,5 de erre ne vegyél mérget... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január13, 2005 Megoszt Elküldve Január13, 2005 nemtom a kess minek küzd ennyit... 1., ugysem jön el sehová :evil: akkor meg minek 2., ha ilyen bazi széles futomuvet akar miert nem vesz egy uthengert?? annak még a kátyuk sem ártanak, és stabilabb a kanyarban mint egy F1-es vacak :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 off mijaz hogy nem megyek sehova??? azé mert múlt évben kevesebb talin voltam, "sajnos" lakást vettem a párommal és tökre semmire nem volt időm és pénzem :x on Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 Ezt a sajnos lakást vettem sztorit, azért otthon nem így adodo elő ugye???? :) :D :lol: Hanem: Olyan jó, hogy végre együtt vettünk egy lakást az én kis szerelmemmel... :wink: :lol: :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 off hát még szerencse, hogy az asszony nem olvassa ezt a fórumot :wink: on Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 Amúgy én is 9 vagy 10 collban gondolkozom már rágebb óta... ...végre ezt nem én próbálom, ki, hogy műxik e... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 Anti azért az a 10 coll már tényleg nagyon beteg 5let.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts