Gepard Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Látni kellene........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 nekem olyan volt a caravanon kb semmit nem ér, csak az amatőrök ellen jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 nekem olyan volt a caravanon kb semmit nem ér, csak az amatőrök ellen jó Kifejtenéd pontosabban? Lécci! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 simán le lehet húzni, erő kérdése és az a kis hely, ami marad, elég ahhoz, hogy hozzáférj amúgy a belseje meg kitekerhető bármivel Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 simán le lehet húzni, erő kérdése és az a kis hely, ami marad, elég ahhoz, hogy hozzáférj amúgy a belseje meg kitekerhető bármivel Viszont azt írtad, hogy az amatőrök ellen jó.... a profik meg úgyis viszik, ha akarják, akár kocsival együtt... :) Asszem jövőhéten jobban megsasolom... meg szétnézek... hátha van más, normális minőségű is. THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 vegyél olyat, ami csavar ugyanannyi az ár, az, hogy milyen, lényegtelen, de az ér is valamit ez csak látszat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Antinak sem esett ki a kereke, és ha jól tudom neki is így volt (van) felfogatva. :D Pedig, tesztelve volt rendesen...lsd szlalom Szemesen... ;) Ha jó minőségűt veszel, mint pl (Ivannorbi hozzászólása pár oldallal előlrébb) McGuard, nekem is ez van, akkor azért olyan nagy gond nem lehet vele...jobban bírja mint az OZ... ;) (Mackósajt! Csak hogy érezd a törődést: A kerékőr a gumi vagy felni? :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Kifejtenéd pontosabban? Lécci! :rolleyes: Nekem most ez van és egy kalap kaki.Nem ér semmit és ráadásul csúnya is.Egyet már el is hagytam menet közben.Sokkal többet ér ha olyat veszel amit a többiek mondanak.Egy elönye lenne hogy kulcsal tudod rázárni és ha ellopnák az autódat akkor szívnának a levételel,de mivel simán le lehet venni kulcs nélkül ez se elöny.Egy müanyag ház az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 a fentebbi kérdésemre esetleg tudna valaki valamit mondani? :rolleyes: Olvass vissza a 1756-os hozzászóláshoz, szerintem jó konstrukció és ennél olcsóbbat nem találsz. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Köszi a válaszokat! McGuard lesz a megoldás. Ezt a kupakszerűt igyekszek gyorsan elfeljteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Pont ma néztem havernak Locky kerékőr készletét, aminek a csavarfeje förben fogazott (mint a kormány rögzítésénél) és három helyen van pár milliméteres lelapolás. Álcázáskét pedig vékony lemezből készült hatlapú csavarfejutánzattal lehet leplezni a turpisságot. Lemezfelninél egy jobb csőfogóval szerintem letekerhető, de alufelni süllyesztett furatában kellő védelmet ad, feltételezve, hogy a fogazás variációja nem 1-2 típusból áll. Az ára ha jól emlékszem 8 ezer körül van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Pont ma néztem havernak Locky kerékőr készletét, aminek a csavarfeje förben fogazott (mint a kormány rögzítésénél) és három helyen van pár milliméteres lelapolás. Álcázáskét pedig vékony lemezből készült hatlapú csavarfejutánzattal lehet leplezni a turpisságot. Lemezfelninél egy jobb csőfogóval szerintem letekerhető, de alufelni süllyesztett furatában kellő védelmet ad, feltételezve, hogy a fogazás variációja nem 1-2 típusból áll. Az ára ha jól emlékszem 8 ezer körül van. Én még anno 5e. alatt vettem tavaly.De a lemezfelnis dolgot viszont meg tudom erősíteni.Speed anyukájának offSuzukijáról így lett leszedve a kerékőr. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Lemezfelnihez olyat ildomos használni, aminek a csavarfején van egy külső hengeres rész, ami elforog. Persze, ha ezt valahogy le lehet feszíteni róla, akkor már rá lehet fogni fogóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Lemezfelnihez olyat ildomos használni, aminek a csavarfején van egy külső hengeres rész, ami elforog. Persze, ha ezt valahogy le lehet feszíteni róla, akkor már rá lehet fogni fogóval. Szerintem is ez a legjobb.Egy lemezfelniért meg senki nem fog annyit küzdeni hogy lefeszítse róla azt a külső részt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Lemezfelnihez olyat ildomos használni, aminek a csavarfején van egy külső hengeres rész, ami elforog. Persze, ha ezt valahogy le lehet feszíteni róla, akkor már rá lehet fogni fogóval. Én néztem ilyet is, amikor a McGuard-ot vettem, elég randa volt! Nagy durung kinézetű, lehet, hogy még a kocsit is berázza bizonyos sebességnél :rolleyes: . (Bár, biztos több fajta is van belőle) Még az is megfordult a fejemben, hogy be sem férne az alufelni furatába (pedig biztos befér). Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Egy lemezfelniért meg senki nem fog annyit küzdeni hogy lefeszítse róla azt a külső részt. Nem akarom offolni a topikot, de egy-két gondolatot hozzáfűznék a kerékőrök hatásosságához. Szerintem minden kerékgarnitúra -legyen az téli gumi lemezfelnin vagy nyári gumi alufelnin) veszélynek van kitéve, amin a felni esztétikus, a gumi meg szinte új vagy újszerű, a kocsiban nincs riasztó és a lopás szempontjából kedvező helyen parkol. Mivel a városokban nagy számban parkolnak ilyen kocsik, szerintem még egy könnyebben leszerelhető kerékőr is már bizonyos védelemmel bír. Tehát ne vegyük azt alapul, hogy a szervízben pár perc alatt leszedték fogóval. Egy keréktolvaj szerintem nem fog percekig bíbelődni a sötétben, hanem simán továbbáll. Persze leszedhetetlen kerékőr sincs. Tehát ha valamit nagyon kinézetek, ahhoz elkészítik az ellendarabot vagy ellopják autóstul. Pl. ha én elveszíteném az ellendarabomat, akkor gyurmával levenném a mintát, tolómérővel a méretet és cégemnél elkészítetném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Na, megvettem az új téligumikat (most, hogy hamarosan vége a télnek :blink: ). Holnap lesznek felszerelve, kíváncsi leszek a különbségre! Most is téli van fenn, de már elég sok éves lehet (meg sem merem nézni, hogy mennyi :rolleyes: ). Most még a gyerek játszik vele. Remélem nem harapja ki! ;) Aranyos a kis manó! Gratula! viszont csak két csavar fogja majd rendesen a kereket, mert ugye a kerékőrt nem szabad megtépni Miért ne lehetne egy kerékőrt meghúzni rendesen???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Aranyos a kis manó! Gratula! Köszi! :blink: (Ja, és nem harapta ki! :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Miért ne lehetne egy kerékőrt meghúzni rendesen???? gondolj bele, hogy a kis barázdák mennyivel kisebb szilárdságot adnak simán elnyírod, ha nagyon megtéped lehet, hogy nem elsőre, de pár lecsavar-felcsavar, oszt szevasz Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 gondolj bele, hogy a kis barázdák mennyivel kisebb szilárdságot adnak simán elnyírod, ha nagyon megtéped lehet, hogy nem elsőre, de pár lecsavar-felcsavar, oszt szevasz Nekem ezért szimpatikus a McGuard, mert ezen elég nagy felületen érintkezik a csavar az ellendarabbal, nem úgy, mint annál a fajtánál (nevét nem tudom), ahol csak 3 bemarás van a csavarfej palástján. Na, meg az anyagminőség sem mellékes. Szerintem simán megéri a 3-4000Ft pluszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 a McGuard is ugyanez rendes csavarhoz hasonlítsd a felfekvő felület méretét és megérted, miért nem szabad tépni én láttam már elnyíródott mekgárdot :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 a McGuard is ugyanez rendes csavarhoz hasonlítsd a felfekvő felület méretét és megérted, miért nem szabad tépni én láttam már elnyíródott mekgárdot :rolleyes: Én nem azt írtam, hogy ugyanúgy megtépheted, mint a normál kerékcsavart, de nekem úgy tűnt, hogy passzentos az ellendarabbal, és stabilan rá lehet fogni. Mondjuk majd a leszedésre leszek kíváncsi, az szokott a nehezebb lenni. Azért össze lehet hasonlítani a két kép alapján a minőséget, meg azt a felületnagyságot, ahol az ellendarab a csavarfejhez csatlakozik. Ui.: Én már láttam elég megviselt normál kerékanyát is. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 nekem mindig ez utóbbi, általad linkelt darab volt, sosem volt vele bajom csak okosan kell használni, mint mindet nem bír többet a mekgárd sem, ebben biztos lehetsz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 nekem mindig ez utóbbi, általad linkelt darab volt, sosem volt vele bajom csak okosan kell használni, mint mindet nem bír többet a mekgárd sem, ebben biztos lehetsz :rolleyes: Lehet. Ezen nem fogunk összeveszni! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Yoko A539, vagy Falken ZE512 205/50R15ben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts