opel16v Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Egyik kaposvári kartárs 18-as kerekekkel járkál egy C20NE Astrával. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Egyik kaposvári kartárs 18-as kerekekkel járkál egy C20NE Astrával. :D Jófajta fogvédője lehet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Hali, jár valaki 17-es felnivel az astrával? Nem most, a nyárira gondoltam. Reménykedem benne hogy én is azzal fogok. Holnap este 8kor kiderül. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Nekem még meg van ám a 17-es Azev, ha valaki próbálgatni akar... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptoma Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Hurrá végre megrendeltem az életem elsö új gumiját :) pirelli p5000 drago 195/50R15 :D 10799/db ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 gratula, bár én nem vettem volna olyat már nem gyártják, így ha valami gáz lesz, akkor nincs utánpótlás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptoma Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 gratula, bár én nem vettem volna olyat már nem gyártják, így ha valami gáz lesz, akkor nincs utánpótlás :) nem gyártják? oh ezt nem tudtam no de mindegy mert szerintem nem fog annyit menni a verda hogy "tönkre menjen" :D aztán kitudja ;) de azért köszi az infót ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 nem kell ahhoz nagyon menni, hogy találj egy szép kátyút :) úgyhogy óvatosan Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 vagy gyorsan gajra vágjuk , mert most még kapható :) átlagos gumi, vízen naon állat. Csak nálunk hál istennek ritkán van esős évszak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Ma reggel kipróbálhattam a Matador MP56-os téligumit, tökigérő hóban.Jól tette a dolgát, elég meggyőző volt, amit produkált.Gyakorlatilag sehol nem kapargattam, meg semmi ilyesmi.Szal sztem nem olyan rossz téligumesz ez! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 gratula, bár én nem vettem volna olyat már nem gyártják, így ha valami gáz lesz, akkor nincs utánpótlás :) Szerintem vegyél 5 db-ot, és nem lessz bizti gondod ..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Mi az ami kb úgynézki mint a aleesio F1 és tényleg olyan szar az a felni Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Szerintem vegyél 5 db-ot, és nem lessz bizti gondod ..... :) az ilyen akciók általában 4 db-ra vonatkoznak, tehát 2 szett :D alessio f1 nem annyira szar ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Na most komolyan ,azt szűrtem ki hogy gyenge minőség ,de ugye én nem GSi-t hajtok ( mondjuk kátyúnak ugyan min1 hogy GSI vagy caravan) nekem bejön ,Caravan alá szolidan mit kéne rakni Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 15öst veszel, nem? akkor lényegében tökmindegy Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Kérdésem a következő: MIvel nem akarom, hogy a nyáron majd az alufelniket lelopják, ezért kerékőrt akarok venni. Viszont egyes típusokról sok negatívumot lehet hallani. Van nálunk egy bolt, ahol olyan kerékört árulnak, ami végülis egy kupak a csavarra, és szinte teljesen ledugózza az alufelni csavarfuratát... Szóval elvileg nem lehet leszedni, csak a hozzá tartozó speciális kulccsal, vagy igen nagy és hosszadalmas feszegetés közepette... A nevére nem emléxem, csak arra, hogy olasz gyártmány! :) Ja, és elég barátságos az ára! Van valakinek tapasztalat esetleg hasonlóról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 15öst veszel, nem? akkor lényegében tökmindegy Na most a gumi csizma és a sport cipő között is van valami különbség, pedig 41-es mindkettő. De hogy ne legyen off valamilyen szinten használni kell az autót tehát nem csak frenkizni kell. Ezért valóban 15 mellet döntöttem a söröm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 arra céloztam csupán, hogy ott nem nagyon számít a minőség, mert elég sok gumi marad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 a fentebbi kérdésemre esetleg tudna valaki valamit mondani? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 arra céloztam csupán, hogy ott nem nagyon számít a minőség, mert elég sok gumi marad :D Off értem, nem értelmeztem mit írtál on :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 a fentebbi kérdésemre esetleg tudna valaki valamit mondani? :) Vegyél két különböző garnitúrát és kerekenként legyen két kerékőr, akkor még kisebb az esély, hogy megkívánják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Vegyél két különböző garnitúrát és kerekenként legyen két kerékőr, akkor még kisebb az esély, hogy megkívánják. viszont csak két csavar fogja majd rendesen a kereket, mert ugye a kerékőrt nem szabad megtépni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 viszont csak két csavar fogja majd rendesen a kereket, mert ugye a kerékőrt nem szabad megtépni Antinak sem esett ki a kereke, és ha jól tudom neki is így volt (van) felfogatva. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 nem tudom... télleg jobb félni, mint megijedni, de azért van határa a parának is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 viszont csak két csavar fogja majd rendesen a kereket, mert ugye a kerékőrt nem szabad megtépni ŐŐŐ... amiről írtam, az a normál csavarra megy rá, mint egy kupak... szóval ebben az esetben 4 csavar fogna stabilan! Csak nem tudom, hogy használt-e már valaki ilyet, vagy hallott-e róla valamit... Kinézetre megbízhatóbb... mert ugye ha más nem, akkor valahogy szenvedve le lehet szedni, és alatta ott a rendes csavarka, szóval le lehet cserélni a kereket... Szóval? Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts