Tom Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Jó minőségűnek tűnik, az adaptert sorszám alapján meg lehet rendelni, ha esetleg elhagynám (lehet, hogy olcsóbb egy új garnitúra) Mondjuk ha nem tudod levenni, akkor nem sokat érsz az új garnitúrával. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Mondjuk ha nem tudod levenni, akkor nem sokat érsz az új garnitúrával. ;) :D Ez igaz! Célszerű nem elhagyni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptoma Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 most néztem gumit nyárra debica furio 8700 pénz (195/50R15) /db ja s új milyen szerintetek a gumi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 most néztem gumit nyárra debica furio 8700 pénz (195/50R15) /db ja s új milyen szerintetek a gumi? Szerinted? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptoma Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Szerinted? :D csak nem lehet rossz ha le van értékelve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 csak nem lehet rossz ha le van értékelve :) bika :D de szerintem +1000ft és kapsz jobbat Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptoma Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 bika :) de szerintem +1000ft és kapsz jobbat pl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 pl? Falken ZE 512-es pl. 12 - kicsit drágább, de nagyságrendekkel jobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 csak nem lehet rossz ha le van értékelve :) Biztos pont azért értékelték le mert állati király volt és vitték, mint a cukrot. :D Szerinem is akkor már inkább Falken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 most néztem gumit nyárra debica furio 8700 pénz (195/50R15) /db ja s új milyen szerintetek a gumi? Ezeket az árakat honnan nézitek?(elég jók csak azért kérdem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Ezeket az árakat honnan nézitek?(elég jók csak azért kérdem) www.alufelni.info itt eleg jo arak szoktak lenni. de googleba ird be pl, hogy nyarigumi. azt ad 1500találatot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 www.alufelni.info itt eleg jo arak szoktak lenni. de googleba ird be pl, hogy nyarigumi. azt ad 1500találatot :D Elég sokat szoktam nézelődni ilyen ügyben,meg a google-t is tudom használni de azt hittem hogy a gumik.com-tól jóbb árat senki sem tud,de ezekszerint mégis. :) Köszi Andris! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Falkent pl. itt néztem: http://www.abaqua.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Falkent hol áll egy good year-hez vagy michelin-hez képest? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Falkent pl. itt néztem: http://www.abaqua.hu/ www.abaqua.hu == www.alufelni.info van még egy pár cimük, ami ugyanoda vezet. :) gumik.comtól én azért félek picit, mert ott "öreg" gumit árulják ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 gumik.comtól én azért félek picit, mert ott "öreg" gumit árulják ki. Honnan az infó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 "Falkent hol áll egy good year-hez vagy michelin-hez képest? " Falken. :D Michelin is gyárt szart olcsón, meg jót drágábban. :) Falken a középkategóriás Michelinekkel mérhető össze, pl. PilotSX. Vannak a Michelinnek is prémiumkategóriái, de azok jóval drágábbak. ;) Falkennek hatalmas előnye az összes többi márkával szemben, hogy baromi erős szerkezettel gyártják (versenymúlt), és így a szálszakadásra kevés esély van, nagyon jó a kátyús utakra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Honnan az infó? :) egyszer végigolvastam a leirást. kb 2 órámba tellett a faja magyar szöveg miatt :D de pont azért olvastam ;) és ott azt irják, hogy (asszem valahogy igy): mi csak új gumikat árulunk, és valahol még oda volt irva, hogy törvény szerint 2 éves koráig "új" egy gumi :S én azért nem innen rendeletem, mer a másik, amit kinéztem olcsóbb volt egyéb helyen. amúgy van 1 haverom, akinek jó tapasztalatai vannak velük. gondolom akkor neked is? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Tapasztalatom még nincs velük, de terveim igen...:-) A 2 éves gumi még messze nem öreg... :D 5 éves koráig jó, nálam meg 1 évet sem élne meg...Turbo rulez... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Tapasztalatom még nincs velük, de terveim igen...:-) A 2 éves gumi még messze nem öreg... ;) 5 éves koráig jó, nálam meg 1 évet sem élne meg...Turbo rulez... :D :)) bazs + tom riogatja a népet, hogy öreg gumit nem szabad venni. és aki nem füstölni veszi, hanem mondjuk menni akar vele amig van rajta felület. annak lehet nem mind1, hogy 3 év van még hátra, vagy 5 az élettartamból. :S az angol www.gumik.com ezt irja. és mivel egy cég az összes az egész világon, igy ez a mienkre is érvényes szerintem http://www.mytyres.co.uk/ http://www.mytyres.co.uk/FAQreifendirekt.html "Are the tyres new? We only offer new tyres. We do not sell old stock. Our tyres are brand new products. Check the DOT number to find out how old a tyre is. The tyre industry sells tyres up to 2 years old as new." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 De itt azt írja, hogy a gyár specifikációja alapján van ez a 2 év, nem ők adják ezt így... Na meg azt ugye, hogy max 2 éves, nem azt jelenti, hogy mind az...meg kell kérdezni előtte, hogy bizonyos tipusból milyet tudnak? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 De itt azt írja, hogy a gyár specifikációja alapján van ez a 2 év, nem ők adják ezt így... Na meg azt ugye, hogy max 2 éves, nem azt jelenti, hogy mind az...meg kell kérdezni előtte, hogy bizonyos tipusból milyet tudnak? :) ja. én a www.abaqua.hu nál is megkérdeztem, hogy mennyi idős lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Hi cartársak! Én Firestone F-590 FS -t néztem ki magamnak nyárra (175/70R13-ban). Erről kinek mi a véleménye/tapasztalata? Esetleg DUNLOP SP 30 De ha aszongyátok, h a Firestone is jó, inkább azt venném. :) Köszi, ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yahher Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Hali, jár valaki 17-es felnivel az astrával? Nem most, a nyárira gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január31, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2006 Hali, jár valaki 17-es felnivel az astrával? Nem most, a nyárira gondoltam. Ha arra vagy kíváncsi felmegy-e akkor a válasz igen, mert én már láttam nem egyet. Tapasztaltokkal sajnos nem tudok szolgálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts