Gyuri_bácsi Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Péntekre van megbeszélve a találka, remélem addig nem viszik el. Nekem csak a téligumik kerültek most 45.000-be. Remélem azért hogy ezek a gumik nem lesznek öregek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Remélem azért hogy ezek a gumik nem lesznek öregek... max csúszkálni fogsz kicsit (sokat) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Affene, ezt a felnit én is megvettem volna, szólj, ha nem kell. :) Hol lelted amúgy? Duenen nem volt, az tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuri_bácsi Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 teszvesz.hu-n volt. Most télen érdemes nézelődni. Viszonylag olcsón ki lehet fogni és nem nagyon kapkodják. Ennek is úgy járt le a kikiáltási ideje hogy senki nem is licitált rá! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 teszvesz.hu-n volt. Most télen érdemes nézelődni. Viszonylag olcsón ki lehet fogni és nem nagyon kapkodják. Ennek is úgy járt le a kikiáltási ideje hogy senki nem is licitált rá! ;) Igazából idén nincs könnyűfémfelni projectem, de ennyiért nem hagynám ott. Ami meg tényleg tetszik, és nem is ratyi Alessio, az meg 60 felett indul, szal inkább egy Si átalakítás. :) Thx a címet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuri_bácsi Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Nincs mit. Ha látok máskor/máshol is jó vételt majd szólok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 "inkább egy Si átalakítás."- :D Egyre többen leszünk,mi SI-sek! ;) Más:Nekem nagyon tetszik az Enzo Cup felni,de akárhogy nézegetem,15"-ban sehogy sem mutat az Astrán! :) Egyáltalán milyen felni mutatna jól ebben a méretben,mi a a véleményetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 "inkább egy Si átalakítás."- :D Egyre többen leszünk,mi SI-sek! ;) Más:Nekem nagyon tetszik az Enzo Cup felni,de akárhogy nézegetem,15"-ban sehogy sem mutat az Astrán! :) Egyáltalán milyen felni mutatna jól ebben a méretben,mi a a véleményetek? A peremesek nem mutatnak jól ebben a mérteben, mert a perem miatt kisebbnek látszanak. Valamilyen küllös megoldás az igazi, ahol nincs, vagy kicsi a perem. Szerintem pl. az én OZ Polarisom egész normálisan mutat méretügyileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Péntekre van megbeszélve a találka, remélem addig nem viszik el. Nekem csak a téligumik kerültek most 45.000-be. Remélem azért hogy ezek a gumik nem lesznek öregek... Ej Ej Gyuri bácsi, figyelmetlen vagy, ez induló ár természetesen van 1 minimum ár. A minár nem publikus ezért nem látod ,de természetesen ez alatt nem eladó. A gumik nem öregek, tavaly nyáron vettem őket (2005-ben) ezért nem is 30 a komplett ár, javaslom kicsitt jobban tájékozódj vagyis kerek perec kérdezz rá az árra. Sajnos nincs meg a teló számod amiről hívtál ezért nem tudlak vissza hívni. Ne gyere mert ha olcsón adnám akkor feltettem volna ide is , nem eladó 75 alatt, mivel a 4 gumi volt 40. És alig van benne 1500km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuri_bácsi Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 A minár nem publikus ezért nem látod ,de természetesen ez alatt nem eladó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 :) Semmi gond, marad a barátság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Azért vadi új gumival még acél felnin is irreálisan olcsó lett volna az a 30e. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuri_bácsi Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Mörfi! Igazad van, ha megtartod. Nagyon jól néznek ki a felnik. Ráadásul gyári Opel, kupakos... Te honnan szerezted őket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Mörfi! Igazad van, ha megtartod. Nagyon jól néznek ki a felnik. Ráadásul gyári Opel, kupakos... Te honnan szerezted őket? Hát a felniket a vaterán vettem, (olyan mint a tesz vesz). külföldön dolgozott a csávó és komplettan cserélte az autón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 srácok! ez már csevegés, úgyhogy pls, ne itt köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Na, megvettem az új téligumikat (most, hogy hamarosan vége a télnek :D ). Holnap lesznek felszerelve, kíváncsi leszek a különbségre! Most is téli van fenn, de már elég sok éves lehet (meg sem merem nézni, hogy mennyi :) ). Most még a gyerek játszik vele. Remélem nem harapja ki! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Na, megvettem az új téligumikat (most, hogy hamarosan vége a télnek :D ). Holnap lesznek felszerelve, kíváncsi leszek a különbségre! Most is téli van fenn, de már elég sok éves lehet (meg sem merem nézni, hogy mennyi :) ). Most még a gyerek játszik vele faja. milyen is? +mekkora? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 faja. milyen is? +mekkora? GoodYear UltraGrip7 175/65R14 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 ....Na, megvettem az új téligumikat (most, hogy hamarosan vége a télnek :) ).... Hogy ne érjen meglepetésként már most szólnék: jövőre is lesz tél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Hogy ne érjen meglepetésként már most szólnék: jövőre is lesz tél :) Huúúúú, akkor megnyugodtam! :D Remélem lesz még hó az idén, mert szívesen kipróbálnám, hogy mit bír egy vadi zsír téligumi a Mecsekben. Esetleg a Tesco parkolóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Huúúúú, akkor megnyugodtam! :) Remélem lesz még hó az idén, mert szívesen kipróbálnám, hogy mit bír egy vadi zsír téligumi a Mecsekben. Esetleg a Tesco parkolóban. inkább ne legyen, mert én meg a nyárikat akarom már kipróbálni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 inkább ne legyen, mert én meg a nyárikat akarom már kipróbálni :) Azokat én is (Dunlop SP01), de csak később! Most ezeket. (Hát, most fél év alatt nem keveset költöttem gumikra! De legalább biztonságosan meg tudok állni!) No, de ne offoljunk tovább! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 De legalább biztonságosan meg tudok állni! Szerinted. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 "szívesen kipróbálnám, hogy mit bír egy vadi zsír téligumi a Mecsekben" Azért csak óvatosan, mert a legjobb téligumi sem képes csodákra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 "szívesen kipróbálnám, hogy mit bír egy vadi zsír téligumi a Mecsekben" Azért csak óvatosan, mert a legjobb téligumi sem képes csodákra. :D Csak kóstogatásra gondolok, nem pályacsúcsok beállítására! :) Főként arra lennék kíváncsi, hogy mekkora hóban lehet még vele elmenni, hogy lehet vele letaposott havas emelkedőn felmenni, meg ilyesmi. Amire egy hétköznapi ember használja a kocsit. Nem autóversenyzős tesztelésekre gondoltam, de azért a kanyarsebességet is kipuhatolnám... Vettem kerékőrt, ilyet (McGard): 8350Ft volt a garnitúra Jó minőségűnek tűnik, az adaptert sorszám alapján meg lehet rendelni, ha esetleg elhagynám (lehet, hogy olcsóbb egy új garnitúra) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts