powerup Elküldve Január14, 2006 Megoszt Elküldve Január14, 2006 Hali!Kínáltak most nekem felniket feketében,elég olcsón! Csak az a baj,hogy ET-számot nem tudnak mondani,egyébként minden stimmel,4x100;7x15!Megnéztem a gyártó honlapját is,de mindenféle ET-számmal szerepel ez a típus.Jó ez Astrára?Vannak rajta vmi noname gumik is,205/50,és 225/50 méretben.Elférhet ez? :blink: Kép: http://kep.tar.hu/powerup/50206268/18906368#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Hali!Kínáltak most nekem felniket feketében,elég olcsón! Csak az a baj,hogy ET-számot nem tudnak mondani,egyébként minden stimmel,4x100;7x15!Megnéztem a gyártó honlapját is,de mindenféle ET-számmal szerepel ez a típus.Jó ez Astrára?Vannak rajta vmi noname gumik is,205/50,és 225/50 méretben.Elférhet ez? :blink: Kép: http://kep.tar.hu/powerup/50206268/18906368#2 vazze, gyorsan tedd el a számát aki árulja, mert én pont ilyet vettem ebayról nemrég, és most küldték, postával. és valaki azzal rémisztget(nem alaptalanul), hogy a postán ellopják a cuccokat, ami külföldről jön. :) :) nem örülnék, ha az enyém nálad kötne ki. mondjuk én gumit nem vettem hozzá. valahova bele van ütve az ET. ha te csináltad a képet, meg tudod nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Hali!Kínáltak most nekem felniket feketében,elég olcsón! Csak az a baj,hogy ET-számot nem tudnak mondani,egyébként minden stimmel,4x100;7x15!Megnéztem a gyártó honlapját is,de mindenféle ET-számmal szerepel ez a típus.Jó ez Astrára?Vannak rajta vmi noname gumik is,205/50,és 225/50 méretben.Elférhet ez? :) Kép: http://kep.tar.hu/powerup/50206268/18906368#2 A 225/50 nagyon necces és nagyon nem váltóméret. Mondjuk az ET-t tényleg jó lenne tudni. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 ivannorbi jól összefoglalta a lényeget egy öreg téliguminak nincs rugalmassága, csak merevsége, ami nem túl jó, míg egy új nyári nem tud úgy megkeményedni a magyar hidegekben, hogy ne legyen még így is puhább Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 ivannorbi jól összefoglalta a lényeget egy öreg téliguminak nincs rugalmassága, csak merevsége, ami nem túl jó, míg egy új nyári nem tud úgy megkeményedni a magyar hidegekben, hogy ne legyen még így is puhább Huuúú, ezt megúsztam! :blink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 ivannorbi jól összefoglalta a lényeget egy öreg téliguminak nincs rugalmassága, csak merevsége, ami nem túl jó, míg egy új nyári nem tud úgy megkeményedni a magyar hidegekben, hogy ne legyen még így is puhább akkor most tegyem vissza a nyárit? mondjuk a havon azért még mindig a téli a jobb szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 akkor most tegyem vissza a nyárit? mondjuk a havon azért még mindig a téli a jobb szerintem. Attól függ, hogy milyen mély a mintázata. De gondolj bele abba, hogy mennyit mész ténylegesen hóban! Főleg Pesten! És mennyit mész szárazon? Vegyél egy garnitúra UG7-et is, ha már így belejöttél! (most 15ezer/db-ért van a 175/65R14) Tény, hogy mindkettővel óvatosan kell menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aranykard Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Sziasztok! Sajna nem találom azt a linket, ami gumiméret átszámításban segített, ábrával átmérővel. Előre is köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Sziasztok! Sajna nem találom azt a linket, ami gumiméret átszámításban segített, ábrával átmérővel. Előre is köszi a segítséget. http://www.miata.net/garage/tirecalc.html 1 oldalt kellett volna csak visszaolvasnod :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Sziasztok! Sajna nem találom azt a linket, ami gumiméret átszámításban segített, ábrával átmérővel. Előre is köszi a segítséget. Szerintem ez lesz az. http://www.miata.net/garage/tirecalcold.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Attól függ, hogy milyen mély a mintázata. De gondolj bele abba, hogy mennyit mész ténylegesen hóban! Főleg Pesten! És mennyit mész szárazon? Vegyél egy garnitúra UG7-et is, ha már így belejöttél! (most 15ezer/db-ért van a 175/65R14) Tény, hogy mindkettővel óvatosan kell menni. ha lenne felnim, akkor vennék. de jövöre 15öst veszek téliből is :blink: most egy garnitúra 13asra nem dobok ki pézt. majd nyáron :) meg felni is kéne hozzá. acél, de az se 2 fillér. holnap egy próba erejéig visszapattintom a nyári gumikat. egy próba erejéig. kedden havazni fog :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 ejj de szép is volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 ejj de szép is volt... http://img.tar.hu/bazscalibra/size2/12130261.jpg Nem is mertél közel állni a padkához! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 30 centi :D amúgy normális ember nem áll közel a padkához :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 holnap egy próba erejéig visszapattintom a nyári gumikat. egy próba erejéig. kedden havazni fog :) Tapasztalat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Tapasztalat? hideg van kint :) lusta voltam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 hideg van kint :) lusta voltam... :P :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Van valakinek tapasztalata Yokohama AC01 (c drive) gumival? http://www.agrogumi.hu/agdbl/gumiabroncs/t...at=2&tipus=1301 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Van valakinek tapasztalata Yokohama AC01 (c drive) gumival? http://www.agrogumi.hu/agdbl/gumiabroncs/t...at=2&tipus=1301 A yokohamák úgy általában nagyon jók, szerintem ez sem lesz kivétel. Bár ez inkább a minta inkább a konfortra teszi a hangsúlyt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Nekem a Yokohama V901 -es télim van, tuti jó... Ez a második telem vele......igaz most nem sok hó esett még... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 A yokohamák úgy általában nagyon jók, szerintem ez sem lesz kivétel. Bár ez inkább a minta inkább a konfortra teszi a hangsúlyt. Az nem baj nekem az kell. :) Nekem elsősorban komfort (alacsony zaj), biztonság(jó tapadás), nagy sebességű (H) a sok autópályás közlekedéshez. Versenyzésre nem szoktam a járgányt használni. :D 185/60R14 ben venném a gyári felnire. Nekem ez jó kompromisszumnak tűnik és a 13175 nem sok érte. Bár most a falken ze512 is akciós 10559 ért Gondolom a matador elite2 és barum bravuris nem ez a kategória. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 megjottek a felnijeim ebayrol. apam vette at oket, ugyhogy tiplizek is haza vegre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 megjottek a felnijeim ebayrol. apam vette at oket, ugyhogy tiplizek is haza vegre! Képeket! Képeket! Kíváncsi vagyok, mit vettél! Meg majd ha kocsin lesz, az is érdekel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Képeket! Képeket! Kíváncsi vagyok, mit vettél! Meg majd ha kocsin lesz, az is érdekel! +árat is ha nem titok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 megjottek a felnijeim ebayrol. apam vette at oket, ugyhogy tiplizek is haza vegre! Engem is marhára érdekel minden ami ezzel kapcsolatos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts