RobesPierre Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Igen, Tarjánban vettem. Holnapra utánanézek - a pincébe van a doboza- a pontos típusának, biztos máshol is beszerezhető. http://www.sziklai.hu/ Itt vettem, de van pesti boltjuk is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Igen, Tarjánban vettem. Holnapra utánanézek - a pincébe van a doboza- a pontos típusának, biztos máshol is beszerezhető. http://www.sziklai.hu/ Itt vettem, de van pesti boltjuk is. Köszi! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 valójában nem mindegy nekem 3 szettem volt egy a trabin, egy másfajta a calin, aminek végül elhagytam a kulcsát, így vettem egy másikat a porsche felnihez, amiből ráadásul le is kellett vágnom, mert hosszú volt a lényeg, hogy van vagy 3 fajta menet, meg 5 fajta hosszúság, így ezek variálásával kb 20 fajtát gyárt ez a cég van egy katalógus amiben megtalálod, hogy mire mi kell (illetve a dobos hátulján is rajta van) pesti beszerzési forrást tudnál mondani? esetleg webes katalógus? Köszi! :) ha esetleg veszel / érdeklődsz, akkor tájékoztatsz majd minket is az árakról / méretekről? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 pesti beszerzési forrást tudnál mondani? esetleg webes katalógus? szerintem webes katalógusuk nincs, de bemész bármilyen gumishoz és ad neked :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 szerintem webes katalógusuk nincs, de bemész bármilyen gumishoz és ad neked :o astrára való kerékőr a startguminál 6000 és 8000 között mozog. ezt én sokalltam kicsit, még utánajárok. a 6000es az MiM, vagy mi. viszont megvettem nyárra a gumikat. Goodyear eagle F1 195/50R15 :) :blink: :) :lol: és a legjobb, hogy 2005 47.heti gyártás! még friss,meleg :D most nagyon happy vok. majd este csinálok pár képet, csak most rohanok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 (edited) Naszóval kép a kerékőrről: http://www.auto-max.sk/en/vonkajsie_doplnky2.html az a sárga kupakos. Biztos beszerezhető a Tompa Mihály úti üzletükben is, az oldalukon van telefonszám is: http://www.sziklai.hu/ Szerintem mechanikusan elég hatásos a tolvajok ellen, árban is verhetetlen, csupán az a kérdés, milyen számú variációban készül a csavarfej és a hozzá való ellendarab. Ja, Opelekhez a 12x1,5 25 C jelűt írják. Módosítva Január9, 2006 : RobesPierre Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Nekem előző ótómon (Samara) volt ilyen kerékőr az első kerekeken...először csak néztem mijabráner az :blink: Amit adtak hozzá kerékkulcsot abba bele kell tenni olyan mint egy kis adapter és ezeket CSAK azzal lehetett leszedni :) Aztán végülis jó dolog,és majd alufelni mellé beruházok én is valszeg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 astrára való kerékőr a startguminál 6000 és 8000 között mozog. ezt én sokalltam kicsit, még utánajárok. a 6000es az MiM, vagy mi. hááát ez 150-200e ft-os szett mellé sztem odaférne :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Én a Topguardot ajánlom, az 8 pénz ha minden igaz, a Servico-ban lehet kapni... Nekem mindig is az volt, és nagyon jól bírja a sok le illeteve felrakást, ellentétben Sonique vett OZ-tés és már 2 csere után elnyalódott...:-( Nem túl jó, ha nem bíjra leszedni az ember, és le kell hekkelni...az a 2 ropi nem ér annyit... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Sonique vett OZ-tés és már 2 csere után elnyalódott...:-( mondjuk nem mindegy, hogy cseréled kollégámnak is OZ van, és vagy 5x leszedte, felrakta már, de semmi baja nincsen eleve nem tekerünk kerékőrt légkulccsal :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Én a Topguardot ajánlom, az 8 pénz ha minden igaz, a Servico-ban lehet kapni... Nekem mindig is az volt, és nagyon jól bírja a sok le illeteve felrakást, ellentétben Sonique vett OZ-tés és már 2 csere után elnyalódott...:-( ne szivass, most kezdjek el aggódni? nekem is az van :blink: eleve nem tekerünk kerékőrt légkulccsal :lol: :) :) tanits még mester Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Volt nekem is kerékőr. Ilyen. Hát semmit sem ér. A nyitó szemet elhagytam. Aztán a szerelő egy nagyot nevetett és kinyitotta egy fogóval. Vigyázz, hogy milyet veszel. Amelyiknek az anya része a nyitó, azt valszeg fogóval ki lehet nyitni. Persze, ha a felni eltakarja, de akkor hogy megy rá a nyitó szem? Amelyiknek az apa része a nyitó, és eltűnik a felni síkja alatt, az biztosabbnak tűnik. Ja és a tolvajnak mindegy, hogy milyen állapotban szedi le a kerékőrt. Ő nem vigyáz rá! Ne az olcsóság legyen a meghatározó. Elvégre értéked védesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 A régi autómon olyan "vaterás" féle volt. Azt tényleg egy jófajta csőfogóval lemezfelninél, ahol kiáll a csavarfej le lehet tekerni. Alufelni süllyesztett furatában jobban védett, de ott meg az ellendarabból kellett esztergáltatni, hogy beférjen a felni furatába. Mindíg érzéssel húztam meg, de így is kb. 5 éves használat alatt már szemmel látható alakváltozást szenvedett a csavarfej. De ez a szlovák gyártmányt erősebb konstrukciónak tűnik, igaz csak 1 éve használom. Lemezfelninél a forgó perem miatt a fogós megoldás problémás, alufelninél meg a kicsi átmérő miatt biztosan elfér. Remélem jó sok variánsa létezik, hogy kicsi legyen az egyezés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 az lenne a kérdés, hogy a nyári gumiknak kb mennyi a futófelülete mmben alapállapotban a jelzőig? gondolom kevesebb mint a téliknek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 képek http://winnie.nik.bmf.hu/winstrol/Eagle_F1/P1091025.JPG :blink: :) http://winnie.nik.bmf.hu/winstrol/Eagle_F1/P1091026.JPG Levettem linkre! Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 az lenne a kérdés, hogy a nyári gumiknak kb mennyi a futófelülete mmben alapállapotban a jelzőig? gondolom kevesebb mint a téliknek... A nyárit használhatod drótig koptatva! :) na ez hüleség.Szal legalább 3-4mm azért legyen.Ha ennél kopottabb, akkor cserés.Mivel a nyári gumi lényege az esővízelvezetés.Ha nincs olyan borda, ahol ez kijusson a gumik tapadófelülete alól, akkor meg jön az aquaplaning! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 (edited) képek http://winnie.nik.bmf.hu/winstrol/Eagle_F1/P1091023.JPG http://winnie.nik.bmf.hu/winstrol/Eagle_F1/P1091024.JPG http://winnie.nik.bmf.hu/winstrol/Eagle_F1/P1091025.JPG :) :) http://winnie.nik.bmf.hu/winstrol/Eagle_F1/P1091026.JPG Levettem linkre! Atommanó de ize vagy. pedig mennyit tokoltem, hogy mind a 4 megjelenjen egy hozzaszolasban, mert automatice a forum motor is a 3db/hozzaszolas feletti kepeket linkre veszi. de kiszurtam vele, mert van hozzaszolas osszefuzes is, es akkor mar nem olyan okos, hogy ujra osszeszamolja, hany kep van, es 3+1=4 :lol: :blink: Módosítva Január10, 2006 : bazs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 A kresz szerint 1.6 mm a minimálisan megengedett profilmélység személyautónál. Én ezt kicsit nevetségesnek érzem, téli guminál meg pláne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 A kresz szerint 1.6 mm a minimálisan megengedett profilmélység személyautónál. Én ezt kicsit nevetségesnek érzem, téli guminál meg pláne. konkretan nem erre gondoltam, jo hogy ezt is megtudtuk. tehat, amikor kijon a gyarbol a nyari gumi, akkor hany mm a futofelulet nyariguminal? telinek asszem 7-8, nem? csunya modik mindig leveszik linkre a kepeket, es raadasul a legratyibbakat hagyjak csak bent :'( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 konkretan nem erre gondoltam, jo hogy ezt is megtudtuk. tehat, amikor kijon a gyarbol a nyari gumi, akkor hany mm a futofelulet nyariguminal? telinek asszem 7-8, nem? gyártótól függ, 6-7-8mmcsunya modik mindig leveszik linkre a kepeket, es raadasul a legratyibbakat hagyjak csak bent :'( tessék a szabályoknak megfelelően fórumozni, akkor csak az lesz bent, amit te akarsz :blink: nem vita téma! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 gyártótól függ, 6-7-8mm tessék a szabályoknak megfelelően fórumozni, akkor csak az lesz bent, amit te akarsz :) nem vita téma! levettem 2048asrol 640*480ra a kepeket. azt nem tudtam, hogy nem szabad 3at egyszerre betenni :? :blink: mennyit lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 nem itt a helye, de Szabályzatok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 nem itt a helye, de Szabályzatok OFF "nagyméretű képek ( hozzászólásonként max 2 db 800 x 600 vagy 3 db 640 x 480 kép, a többi link..>500kB)" tehat akkor 3 mehetett volna a 4bol. es a 4.iket kulon hozzaszolasban irtam be, de a forummotor egybeszerkesztette az elozovel. akkor most? na jo befejeztem a kotekedest, nincs bajom a rendszerrel, mostantol figyelek :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Nem magyarázkodom, örülj, hogy nem töröltem ki az egészet... :blink: De kéretik a témához visszatérni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 hurrá, sikerült megcsúsztatni a kocsi seggét kézi nélkül :D ahol vége van a köbányai útnak, és kezdődik a körösi csoma, a liget térnél, van 1 elnyújtott bal kanyar. végre egyszer se előttem, se mögöttem, se mellettem senki. igyhát nyomtam, mondom megnézem mi az a seb, amivel be lehet venni, max eltolja az orrát a kocsi.de nem igy lett, hanem a sok úthiba dobálja az autót, és a kanyar vége felé, megdobta a hátulját is -> befordultam a sinek felé orral:D kis ellenkormány, sikerült visszahozni. :lol: :o ha már igy belelendültam a dumába, kérdeznék 1-2 dolgot: miért van az, hogy nagyon kis ivü kanyarodásnál(ha nem full egyenesben van a kormány), padlógáznál könnyen elkapar a kerék, és csak akkor tapad meg, ha egyenesbe hozom. meg az hogy 2esbe ki tudom pörgetni a kerekeket mostmár nem olyan poén, mer akkor nem gyorsulok :) :blink: végre megnéztem, hogy milyen téli gumim is van pontosan: toyo observe. a dot száma: n3fh 5a3327 ezt nem igazán tudom értelmezni :) (2027 33.heti gumma B) ), a régi számozás hogy müködik? mikor lesz már meleg. fel akarom rakni a nyári garnitúrát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts