Andris22 Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 írd be google-ba :) beirtam. az elso 50 találatban nem találtam tesztet/leirást :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 variáld :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 variáld :blink: feladom. mondd meg a nyerő kombimációt, vagy adj egy linket!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 "olyan kéne, ami jól tapad, és nem kopik villámgyorsan" Ez általános ellentmondás. Amelyik gumi tényleg jól tapad, az hamarabb kopik is. :) Ez egy elég jó egyenes arányosság a gumik keverékanyagától függően. Astrára egyébként az optimális méret a jó útkapcsolathoz a 195/50R15. Ez az amire még nem kell vigyázni sem, mint a hímes tojásra a Bp-i utakon. :) Szerintem. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 "olyan kéne, ami jól tapad, és nem kopik villámgyorsan" Ez általános ellentmondás. Amelyik gumi tényleg jól tapad, az hamarabb kopik is. :) Ez egy elég jó egyenes arányosság a gumik keverékanyagától függően. Astrára egyébként az optimális méret a jó útkapcsolathoz a 195/50R15. Ez az amire még nem kell vigyázni sem, mint a hímes tojásra a Bp-i utakon. :) Szerintem. :blink: na jó,de mondjatok már valamit, mit érdemes megvenni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 na jó,de mondjatok már valamit, mit érdemes megvenni! dehát mondtak :blink: yoko, falken ezeket tuti hypeolni fogják az arcok de a c14nz-re nem lesz sok a 195/50r15? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 dehát mondtak :blink: yoko, falken ezeket tuti hypeolni fogják az arcok de a c14nz-re nem lesz sok a 195/50r15? 15ös felnire ez a méret kell :) hát majd meglátjuk milyen lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 mehet rá 185/55R15 vagy 175/60R15 is :blink: még nem volt időm megkeresni a yokos cikket, de igyekszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 de a c14nz-re nem lesz sok a 195/50r15? Dehogyis sok, pont jó! :blink: Amúgy Dunlop Sp01. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Dehogyis sok, pont jó! :blink: Amúgy Dunlop Sp01. :) Még több, mentálisan elvesztett lóerőt kell majd pótolnod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 ivannorbi kolléga árulja az SP-sport 01eit. ha nem beszéltek le, elboltolom vele :blink: mi a vélemény erről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 ivannorbi kolléga árulja az SP-sport 01eit. ha nem beszéltek le, elboltolom vele :blink: mi a vélemény erről? ó a fene vinné el. megint elkezdtem nézni a gumikat, és megint elbizonytalanodtam :? túl nagy a kinálat. most akciós goodyear F1 GSD3 14.400huf / darab. VS sp sport 01 14.000huf / darab. áááá erre aludni kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Én inkább feladtam, és csak mentálisan gyorsulok (általáman) :) , de nagyon bejön a 205/45 R16 és ez is c14nz :) tapadásra tökély, a nyomvájut meg meg kell szokni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Én inkább feladtam, és csak mentálisan gyorsulok (általáman) :) , de nagyon bejön a 205/45 R16 és ez is c14nz :) tapadásra tökély, a nyomvájut meg meg kell szokni :blink: Szélesebbel még jobban is el lehet indulni, ez a 175-ös téli vacak egy közepesebb gázra elpörög induláskor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Szélesebbel még jobban is el lehet indulni, ez a 175-ös téli vacak egy közepesebb gázra elpörög induláskor... Ez igaz lehet, nekem is 175 a téli és iszonyat milyen könnyen elforog. Mondjuk agresszívabb indulásra a 205 is elforog, de ezt próbálom mindíg kerülni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Ez igaz lehet, nekem is 175 a téli és iszonyat milyen könnyen elforog. Mondjuk agresszívabb indulásra a 205 is elforog, de ezt próbálom mindíg kerülni. a teli nekem is elforog. na mostmar dontenem kene, de meg mindig nem tudok. mind2 gumi ugyanakkori gyartasu, ar ugyanannyi dunlop sp sport 01 vagy goodyear eagle F1 asszem feldobok egy ermet. ui: hova tunt opel16v? (hova tunt daemon hill? :blink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Szólítottál? :blink: Mindkettő jó gumma, talán F1 kicsit hamarabb fog elfogyni, bár az asszem kétségtelen, hogy száraz úton az fog nagyobbat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Szólítottál? :blink: Mindkettő jó gumma, talán F1 kicsit hamarabb fog elfogyni, bár az asszem kétségtelen, hogy száraz úton az fog nagyobbat. :) neked meddig tartott az SP01? Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Mindkettő jó gumma, talán F1 kicsit hamarabb fog elfogyni, bár az asszem kétségtelen, hogy száraz úton az fog nagyobbat. :) Viszont esőben mennyire atom az SP01, gyakorlatilag ugyanúgy fog, igazi eső gumi. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Igen, esőben az SP01 eddig a legkomolyabb élményem a jó fogás terén. :) Komolyan kérded, nálam meddig tartott? Inkább nem mondok még nagyságrendi számot sem, mert elszörnyűlködnél nagyon. :blink: Ne engem kérdezz ebben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Igen, esőben az SP01 eddig a legkomolyabb élményem a jó fogás terén. :lol: Komolyan kérded, nálam meddig tartott? Inkább nem mondok még nagyságrendi számot sem, mert elszörnyűlködnél nagyon. :) Ne engem kérdezz ebben. :) de azt mondtad, hogy egyenes aranyossag van a normal hasznalatban torteno kopas, es az altalad vegzett gyilkolas kozott. akkor milyen kategoriaba sorolnad kopas teren: dolgozó lány gyorsan kopik, gyorsan kopik, normal, lassan kopik, dolgozó lány lassan kopik ? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Én is elkezdtem nézegetni a nyári gumikat. Yokohama A-drive (AA01) Erről vannak vélemények? http://www.agrogumi.hu/agdbl/gumiabroncs/t...okat=2&tipus=16 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Nálam nem igazán mérhető a kopás gyorsasága, mert én akár 1 óra alatt is lekoptatok neked egy új SP01-et szövetig, és közben meg is ebédelek. :blink: De nincs túlságosan megkülönböztethető sok osztálya a keverékeknek puhaság/kopás terén, mert van amelyik puha keverékkel készül, ezek közé tartozik a F1 is, meg a SP01 is, meg még sok más típus is, ezek normál használatban hajtott keréken jobblábtól függően 40-60e km-t mennek el, meg vannak az "eco" gumik is, amiket pl. gyárilag adnak az autóhoz, no ezek akár 100e km-t is mennek, viszont cserébe nem is tapadnak. Még nem találkoztam személyesen olyan gumival, ami az általam normálnak vett tényezők mellett a kettő között teljesített volna (persze lehet egy keményet is sokkal hamarabb lekoptatni, és egy puhát is tovább spórolni). Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Na ma azt hiszem jó napom volt... vettem 4 db Bridgestone WT-12 téligumit felnistől (185/60R14). Igaz nem éppen a legfrisseb kiadás, de erössen jó árban voltak: kb. 6500 Ft-t adtam a négy gumiért felnistől. Rögtön le is cseréltettem a nyári Nokiant, ki is volt egyensúlyoztatva, minden OK. És szárazon is jól tapadnak. Boldog vagyok, van téligumim. Ismeri valaki ezt a márkát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Na ma azt hiszem jó napom volt... vettem 4 db Bridgestone WT-12 téligumit felnistől (185/60R14). Igaz nem éppen a legfrisseb kiadás, de erössen jó árban voltak: kb. 6500 Ft-t adtam a négy gumiért felnistől. Rögtön le is cseréltettem a nyári Nokiant, ki is volt egyensúlyoztatva, minden OK. És szárazon is jól tapadnak. Boldog vagyok, van téligumim. Ismeri valaki ezt a márkát? Te, ez már lopás 6500ft :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts