Gyurka Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 tapioszecso kollegaval privatoztunk, es o emlitette, hogy Alessio felnik nem a legstrapabirobbak? :? velemeny/tapasztalat? ha az elso godornel osszetorik, akkor inkabb nem veszek ilyet. olcsobb kategoriaban mi az amivel erdemes foglalkozni, es mi az amivel nem? Engem is ledumáltak anno az Alessio, Dezent, stb. felnikrôl. Viszont eddig a Hijoin márka bevált. 2 éve van fent, de eddig nincs vele gondom, nem kellett görgôztetnem, stb. De majd valaki úgyis közli, ha ellenkezô elôjelű tapasztalatai vannak... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 tapioszecso kollegaval privatoztunk, es o emlitette, hogy Alessio felnik nem a legstrapabirobbak? :? velemeny/tapasztalat? ha az elso godornel osszetorik, akkor inkabb nem veszek ilyet. olcsobb kategoriaban mi az amivel erdemes foglalkozni, es mi az amivel nem?Nem véletlen hogy nagyon olcsó én nem vennék alessio felnit könnyen törik sérül és a sok javítgatás után ugyanott vagy mintha vettél volna jobbat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Nem véletlen hogy nagyon olcsó én nem vennék alessio felnit könnyen törik sérül és a sok javítgatás után ugyanott vagy mintha vettél volna jobbat. ertem. akkor kilove. mondjuk annyira nem olcso, mer 30ezer a listaar, es 20ert adjak. vagy ez csak kamu akcio? :? es van olyan felni, ami akcio nelkul 20... milyen markat erdemes megnezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Engem is ledumáltak anno az Alessio, Dezent, stb. felnikrôl. Viszont eddig a Hijoin márka bevált. 2 éve van fent, de eddig nincs vele gondom, nem kellett görgôztetnem, stb. De majd valaki úgyis közli, ha ellenkezô elôjelű tapasztalatai vannak... 8) hijoin felni beszerzesi forras? sehol sem talaltam a neten :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Rial esetleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 ha esetleg valakit érdekel: http://www.telek-trans.hu/shop/catalog/spe...ls.php?akcio=29 itt egész jó áron vannak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Andris! Nem tudták most megnézni a fiúk az árakat mert írtóra kenték a melót,amikor írtál. Szóltam nekik hogy ha van 1kis idejük nézzék már meg az említett méreteknek az árait. 1ébként ha nekem kellene márkát mondanom,akkor Ronal-t mondanék tartósság szempontjából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Andris! Nem tudták most megnézni a fiúk az árakat mert írtóra kenték a melót,amikor írtál. Szóltam nekik hogy ha van 1kis idejük nézzék már meg az említett méreteknek az árait. 1ébként ha nekem kellene márkát mondanom,akkor Ronal-t mondanék tartósság szempontjából. kösz! annyira nem égető a kérdés. ma én is voltam itt nálunk a gumisnál, ott is nagyüzembe ment a téligumi biznisz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Háromküllőseket ritkán látok, pedig azok teccenek igazán, hol lehet olyat kapni? Már bánom, hogy múltkor nem vettem meg Bazs kollégájától... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 ha esetleg valakit érdekel: http://www.telek-trans.hu/shop/catalog/spe...ls.php?akcio=29 itt egész jó áron vannak... felhivtam őket. 6,5*15 ET 40 felnik. gondolom ez is "jó" nekem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Andris22: ezek az árak /db értendők ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Andris22: ezek az árak /db értendők ugye? gondolom. elég fura lenne 19ezerért 4db felni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Andris22: ezek az árak /db értendők ugye? múltkor küldtem neked képeket. nem reagáltál rá... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Jaa, köszi szépen, megnéztem őket, megvan a színkód, ráadásul ugyanott készült a gépünk (Szentgotthárdon), ugyanakkor :wink: De hogy ne csak offoljak: melyik gyártó csinál háromküllős alufelniket? Egyiknek a termékválasztékában se találtam, kiment a divatból? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 De hogy ne csak offoljak: melyik gyártó csinál háromküllős alufelniket? Egyiknek a termékválasztékában se találtam, kiment a divatból? :roll: Már eltörött mind. :Đ Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 egyvalamit érdemes tudni 14-15" méretben teljesen mindegy a gyártmány mivel ott bőven van gumi, nem fog deformálódni, törni a felni (kivéve, ha az autó fél eleje elsüllyed egy kátyúban) szóval ilyen méretben lehet venni olcsó felni 16-tól felfelé (F astráról beszélek) nem szabad alessio, hijoin, tecnomagnesio és társai közül válogatni, ott már rá kell szánni a pénzt és rendes felnit kell venni: borbet drágább darabjai, aez, azev, oz stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November20, 2005 Megoszt Elküldve November20, 2005 Azokra a méretekre is lehet alacsony gumit kapni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve November20, 2005 Megoszt Elküldve November20, 2005 Jaa, köszi szépen, megnéztem őket, megvan a színkód, ráadásul ugyanott készült a gépünk (Szentgotthárdon), ugyanakkor :wink: De hogy ne csak offoljak: melyik gyártó csinál háromküllős alufelniket? Egyiknek a termékválasztékában se találtam, kiment a divatból? :roll: Én a BBS-nél találtam 3küllős felnit. 30eft körül van a 15"-ös. http://www.gumibolt.hu/alufelni/bbs/benettonfun.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November20, 2005 Megoszt Elküldve November20, 2005 Én a BBS-nél találtam 3küllős felnit. 30eft körül van a 15"-ös. http://www.gumibolt.hu/alufelni/bbs/benettonfun.htm Köszi Stock16v, ilyesmire gondoltam, ez teccik :smt041 Legalább már van mire gyűjtenem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2005 Megoszt Elküldve November20, 2005 Köszi Stock16v, ilyesmire gondoltam, ez teccik :smt041 Legalább már van mire gyűjtenem :wink:Felni Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November20, 2005 Megoszt Elküldve November20, 2005 Felni Wow, ez még ráadásul Opeles is :P Kár, hogy csak 14"-os, de azért teccik :mrgreen: Johnny, te egy Úr vagy, thx :wink: Egyébként 14"-ban jó az ET49 egy 185/60-as gumival? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Wow, ez még ráadásul Opeles is :P Kár, hogy csak 14"-os, de azért teccik :mrgreen: Johnny, te egy Úr vagy, thx :wink: Egyébként 14"-ban jó az ET49 egy 185/60-as gumival? Tökéletes választás.Szerintem.Jövőre szvsz én is ilyesmi felé kacsingatok a fehére Astrámat illetőleg.Elég arra a 14'. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 http://www.gumiabc.hu Akinek még nincs téli gummája és gondolkodik benne, itt egész jókat talál. Gyuláék okosban fel is rakják, csak időpontot kell egyeztetni! (Gyula száma: 30/9065848, műhely: XIII. Tatai u. 70/a.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts