Tom Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Csak azt nem tudom, mi az az RF.... 175/65 R 14 86 T RF 14 306.- Lehet hogy a Rohadt Frankó rövidítése. Bár jobban végiggondolva ez kevéssé valószínű... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Merre és milyen méretben? 175/65 R14 Nem tudom, honnan, egy ismerősöm szerválja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 ....Tegnap már ott tartottam, hogy Semperit, de az Auchanban (tudom, ciki).... Én is vettem már a Cora-ban Pirelli téligumit :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oliverius Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Sziasztok. Van valakinek tapasztalata Sava Eskimo S3-ról, vagy válaszak valami más márkát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Sziasztok. Van valakinek tapasztalata Sava Eskimo S3-ról, vagy válaszak valami más márkát? Arról egy gumis azt mondta hogy szerinte az egyik legjobb ár/tudás arányban lévő gumi a piacon és hogy ő is azt tesz majd az autójára, pedig arra nincs is kedvezménye.Persze hogy ebből mennyi volt a marketing, azt nemtom... Asszem nagyon puha a keveréke (gyorsan fog kopni, de legalább tapad is). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Közben megtudtam, ha érdekel vkit, hogy az RF az erősített oldalfalat jelenti. Köszi a segítséget, lecsaptam a Yokohamára, lesz, ami lesz. Majd közlöm a tapasztalatokat, hátha tanulunk belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra001 Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Valakinek van esetleg tapasztalata Yokohama téli gumiról? Azt hiszem túl sokfélét olvastam és hallottam a kül. márkákról, nem tudom, hogy mit is kéne venni. Segítsetek pls!!!! Az alábbi jelöltek vannak, árban nagyjából megegyeznek Yokohama Barum Polaris2 Semperit Melyik???? :roll: Yokohama. Kimondottan nagyon jó gumi, premium kategória. A többi suxxxxx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Köszi, ő nyert. Remélem én sem csalódom majd. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra001 Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Csak azt nem tudom, mi az az RF.... 175/65 R 14 86 T RF 14 306.- RF=Reinforced Erősített oldalfal Ezeket szereljük a kisteherekre, Partner, Berlingo, Inca, stb... Az ár nagyon jó, szinte beszerzési árat kaptál. Azonnal vedd meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Azonnal vedd meg! Szerintem várhatsz vele néhány percet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Tegnap cseréltem a nyári kerékgarnitúrát télire, de csere előtt ellenőriztem a nyomást az abroncsokban, nehogy meglepetés érjen. Közben azon gondolkodtam, igazából akkor kéne nyomást mérni, amikor a kocsi súlya is rajta van, így kicsit kevesebbre nyomtam föl, igaz szerelés után nem ellenőriztem. Lehet, hogy csak én gondolkodok ilyen hülyeségeken? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra001 Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Szerintem várhatsz vele néhány percet... Tuti nem, és ha elfogy a készlet?? Hordod a saját autóddal?? Aludnál nyugodtan, lelkiismeretfurdalás nélkűl?? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra001 Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Tegnap cseréltem a nyári kerékgarnitúrát télire, de csere előtt ellenőriztem a nyomást az abroncsokban, nehogy meglepetés érjen. Közben azon gondolkodtam, igazából akkor kéne nyomást mérni, amikor a kocsi súlya is rajta van, így kicsit kevesebbre nyomtam föl, igaz szerelés után nem ellenőriztem. Lehet, hogy csak én gondolkodok ilyen hülyeségeken? ....Lehet :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Hordod a saját autóddal?? :twisted: Hát ha már így szóbakerült... :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra001 Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Sziasztok. Van valakinek tapasztalata Sava Eskimo S3-ról, vagy válaszak valami más márkát? Téliben jó a Sava, de annyiért már talán Fulda is van... Mennyiért kapod és milyen méretben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Yokohama. Kimondottan nagyon jó gumi, premium kategória. A többi suxxxxx Ez így nagyon nem igaz már megbocsáss ! A Semperit Winter Grip ami az Auchanban van 3 csillagot kapott a tavalyi ADAC teszten, egyik ismerősöm vett is tavaly ott és nagyon jó véleménnyel volt róla (pedig húzós, meredek emelkedős környéken járt vele) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Egyetértek Knight-val. Én elhasználtam már 2 garnitúra semperitet és semmi gondság nem volt velük. Jól mentek és sokat bírtak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra001 Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Ez így nagyon nem igaz már megbocsáss ! A Semperit Winter Grip ami az Auchanban van 3 csillagot kapott a tavalyi ADAC teszten, egyik ismerősöm vett is tavaly ott és nagyon jó véleménnyel volt róla (pedig húzós, meredek emelkedős környéken járt vele) Ameddig megy nincs vele baj. De amit a felhasználó nem lát, azt látjuk mi gumisok. Ezek az abroncsok nem futnak szépen, többségük elég szarul fut. 1-2 évesen már igencsak repedezett a gumi, a belső falon a gyári összeeresztésnél sok az elválás.És a belső falon lévő gumiréteg az un:Butil, ami a légzáró réteg.És ez válik el a Semperitnél... Ezeket az adac tesztek nem hozzák ki. Tehát én nem a tesztek alapján ítélek, hanem a tapasztalataimat próbálom megosztani, amit persze nem kell elfogadni. De érdemes! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Ezeket az adac tesztek nem hozzák ki. Tehát én nem a tesztek alapján ítélek, hanem a tapasztalataimat próbálom megosztani, amit persze nem kell elfogadni. De érdemes! :twisted: Csak a teszt alapján énsem dícsérném ennyire ha nem hallottam volna róla kedvező tapasztalatokat. Ezzel együtt hiszek neked, hogy nem tartós a fala és köszi szépen az infót, de az útfogása az tuti, hogy nem lehet rossz. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 De amit a felhasználó nem lát, azt látjuk mi gumisok. Tehát én nem a tesztek alapján ítélek, hanem a tapasztalataimat próbálom megosztani, amit persze nem kell elfogadni. De érdemes! :twisted: Esetleg v.mi info az Eurotech márkáról?Akár hallomásból is?Mert ugye az a Semperit leányvállalata.Azért érdeklődöm, mert ilyen gumát szeretnék télire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra001 Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Esetleg v.mi info az Eurotech márkáról?Akár hallomásból is?Mert ugye az a Semperit leányvállalata.Azért érdeklődöm, mert ilyen gumát szeretnék télire. Az eurotech "praktiker gumi". Nagy híre nincs, alsó kategoria. Szerintem ennyiért már érdemesebb venni egy szett márkás, nem öreg kevesett futott szettet venni. Milyen méretben keresel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Szerintem a Gsi-re keres gumit télire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Szerintem a Gsi-re keres gumit télire. Jól beszél a Cartárs. :wink: Amúgy 185/60-15-ben keresgélek téligumát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra001 Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Jól beszél a Cartárs. :wink: Amúgy 185/60-15-ben keresgélek téligumát. Semperit (ha már annyira akarjátok :-) ) 13300- Kleber Krisalp 14400- Continental TS810 16400- Yokohama V901 17000- Michelin Alpin A2 17750- Így hírtelen ezeket tudom, de bővebbet hétfőn... Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November12, 2005 Megoszt Elküldve November12, 2005 Semperit (ha már annyira akarjátok :-) ) 13300- Kleber Krisalp 14400- Continental TS810 16400- Yokohama V901 17000- Michelin Alpin A2 17750- Így hírtelen ezeket tudom, de bővebbet hétfőn... Üdv Thx. az infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts