Atommanó Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Biztos akarod hallani :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Biztos akarod hallani :-) :-) biztos ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 mesélj csak! Szia Bazs! Na csak az történt hogy nekem eddig egy 7x16-os Mile Miglia felnim volt a gépen,mígnem láttam hírdetve 1 borbet t-t elől 7,5x16 et 20,hátul 9x16 et 30-al. Na gyorsan meghírdettem az enyémet hogy pénzt csináljak valahogy,mert a nyaralás 1 kicsit lesoványított. Hívott is 1 srác rögtön másnap,csak az volt a böki hogy az ország másik végéből. Mind1 megszerveztem az elszállítást 1futár szolgálattal ami valami hihetetlen áron vitte a kerekeket Nyíregyházáról Zalaegerszegre. 3200ft-ért! :shock: Ok a srác utalta a pénzt én küldtem a felnit. Hívom a másik srácot hogy el ne adja a borbetet mert kell mindenképpen és perpill nincs is kerék a gépem alatt. A legutolsó pillanatban kiderült hogy az első kettő sem 1forma mert más az et számuk,ami állítólag egy adapterrel orvosolva lett! Lemondtam.Gondoltam 3 különböző kerék 1 kocsin na ne!!! Hív a srác hogy enged az árból csak vegyem meg.Na jó legyen végülis föltéve nem látszik a különbség mert a pereme 1forma csak az 1iknek beljebb lóg a közepe et 20,a másiknak kevésbé et 35. Találkozót beszéltünk meg amire nem tudott eljönni,úgyhogy egy 100-ast kocsikáztam potyára olyan gumikkal hogy a rázatópad kutya######a ezekhez képest! Úgy volt hogy elhozza nekem Nyh-ra de nem tudom mivel jön mert még nem ért ide! ;) Ja elérni nem nagyon lehet telefonon,de hogy őszinte legyek már nem is akarom!! Hát ennyi,így jártam. Sorry egy kicsit hosszú lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 hmm... ez gáz pedig zsír lett volna Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Szevasztok! A kormoran nagyon gagyi márka? Most baromi olcsó a snowpro téli gumi (8999). Egyébként most a matador mp58-at néztem ki a H-s is 11eft alatt van. Bár télen nem száguldozik az ember de szerkezetileg csak jobb mint a T-s. Nekem óvatos nyugis közlekedésre kell a téligumi és az ár sem mindegy. Szóval... vélemény tapasztalat? kormoran matador Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Mélykék "Probálkozz be 40000 Ft-al. " Azért próbálkozni, lehet ugye ;) De szvsz ennyiért inkább marad a padláson :lol: Üdv Blau Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sun Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Sziasztok 1 hete tulajdonosa vagyok egy 95-ös 1,4 8 szelepes olíva zöld Astra kombinak. Szeretnék téli gumit venni rá. Ha valakinek Fejér megyében van 4 db 14' jó állapotú acél felnije szívesen átvenném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Itt már rendelt valaki gumit ? Megbízhatóak ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Hehe, néhol érdekes a nyelvezete, mint annak a bizonyos DVD-játékosnak ;) :smt003 Az áraik viszont nem rosszak, pláne hogy a kiszállítás is benne van :wink: Ezzel kapcsolatban 1 kérdés: téligumiból úgy hallottam, előnyösebb a keskenyebb gumi (lehet hülyeség), ez esetben az eredeti lemezfelnijeimre milyen szélességűt érdemes venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 FPepe! Ha 14-es a felnid, akkor téliből a 175/65 R14-es gumit ajánlanám, legalábbis nekem ilyen van, és a gumis ajánlotta, pedig olcsóbb volt, mint a nyári méretem. Állítólag a keskenyebb gumi kevésbé csúszkál a jégbordás utakon, nem dobálja a kocsit az egyik mélyedésből a másikba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 FPepe! Ha 14-es a felnid, akkor téliből a 175/65 R14-es gumit ajánlanám, legalábbis nekem ilyen van, és a gumis ajánlotta, pedig olcsóbb volt, mint a nyári méretem. Állítólag a keskenyebb gumi kevésbé csúszkál a jégbordás utakon, nem dobálja a kocsit az egyik mélyedésből a másikba. A dobálás azért icipicit megmarad, de mindenféleképpen a gyári méret javallott téliguminak.Hiszen az autó viselkedését is ehhez kalibrálták.Azárt célszerű nem a legolcsóbbat választani, mert téligumi között is van különbség.Nemkicsi!Függetlenül attól, hogy télen nincs racsingolás!Max. a kézifék van sűrűbben használva mint nyáron! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Thx Szantozoli és Warwolf! Az eredeti méret 175/70R13, akkor ugyanilyet nézek majd téliből is. Télen talán még a legolcsóbb téligumi is jobb lehet, mint ha nyárival közlekednék :roll: Debica-ról vélemény? Az a honlap olyan, mintha szótárból fordították volna, érdemes olvasgatni :smt003 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Szerintem a matador jobb választás. Legalább is itt jók a vélemények az MP58-ról http://www.reifentest.com/ Ja és olcsóbb is. Legalább is itt: http://www.autogumi.org Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Nekem a téli gumi az Eurotek, de meg vagyok vele elégedve. Másat még nem tapasztaltam, de bíztos, hogy a nyárinál kb. 1000x jobb télen! Volt már olyan tapasztalatom vele, hogy amíg az emberkék 40-50-nel "száguldoztak" előttem, addig én 70-80-nal simán elmentem mellettük. Az autón egy kicsit sem lehetett érezni, hogy csúszott volna az út, csak amikor kiszáltam a kocsiból akkor lepődetem meg, hogy alig tudok megállni a lábamon, és csak araszolni lehetett a jégen. Persze lehet hogy csak a szerencsén múlott, hogy nem csúsztam meg, de a nyárival való összehasonlítása a jeges úton akkor is nevetséges! ;) Senkinek nem ajánlom egyébként a gyorshajtást télen!!!!! Főleg közúti használatban nem!!!!! Véleményem szerint a téli gumit nem a téli gyorshajtásra, hanem a téli biztonságos közlekedésre találták ki!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Thx Szantozoli és Warwolf! Az eredeti méret 175/70R13, akkor ugyanilyet nézek majd téliből is. Télen talán még a legolcsóbb téligumi is jobb lehet, mint ha nyárival közlekednék :roll: Debica-ról vélemény? Az a honlap olyan, mintha szótárból fordították volna, érdemes olvasgatni :smt003 Én ERRE szavaznék, mert nekem is ez a téli, és nagyon bejött.S, az ára is elfogadható.Szerintem.Kétségtelen, hogy nem prémiummárka, de átlagos téli használatra kiváló.Sokan használják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Ezt nézzétek meg 195/50*15-be bombajó áron van! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 nemrossz.. kár h nem téli. már mennék is venni.. ennyiért.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 nemrossz.. kár h nem téli. már mennék is venni.. ennyiért.... ne csináld már! direkt vágod haza a verdádat? ez nem a te méreted! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 ne csináld már! direkt vágod haza a verdádat? ez nem a te méreted! Akkor mi az én méretem? Egyébként meg szerintem szinte mindenki ilyen papucsokkal rohangászik. vagy csak téliben lenne gáz? és mért vágná tönkre illetve mit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 A Te méreted szerintem amire a Bazs gondol az 16-17 collnál kezdődik... :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 nem én a 195/55R15-re gondolok mert ugye a gsi-re ez való ha kisebbet raksz rá, az jobban igénybeveszi a futóművet, teljesen más a karakterisztika, hamarabb hazavágod gumiban alapszabály: felfelé eltérni még csak-csak, de lefelé tilos kérdezz meg bármilyen gumist ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Egyébként meg szerintem szinte mindenki ilyen papucsokkal rohangászik. ne vedd figyelemebe az átlag astrákat más a futómű hangolása meg még sokminden más más autókat meg főleg ne! a 195/50R15 a népgumi, sok autóra jó a tiédre nem, ezt be kell látnod a gsi-nek ára van ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 ....a 195/50R15 a népgumi, sok autóra jó a tiédre nem, ezt be kell látnod a gsi-nek ára van ;-).... Neked milyen gumi is van a Gsi-n ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 A Te méreted szerintem amire a Bazs gondol az 16-17 collnál kezdődik... :-) :-);) majdnem azt olvastam h 16-17 centinél kezdődik :lol: 8) de ez itt off :wink: Mondjuk biztos jobban mutatna. mondjuk már így a régi-új rugókkal is jobban néz ki . Bár ez a kép kicsit csalóka mert 1: más szögből van fényképezve(mérési pontatlanságok) meg pont a másik oldala. majd még megprószálok csinálni összehasonlító képet. nem én a 195/55R15-re gondolok mert ugye a gsi-re ez való ha kisebbet raksz rá, az jobban igénybeveszi a futóművet, teljesen más a karakterisztika, hamarabb hazavágod gumiban alapszabály: felfelé eltérni még csak-csak, de lefelé tilos kérdezz meg bármilyen gumist Háát nem tom ha jól értelmezem egy centi a különbség.. az ennyire gáz lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Neked milyen gumi is van a Gsi-n ? ;) nagyobb, de nem kisebb ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts