warwolf Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Hol is vannak azok a felnik 3500-4000-é'...? :( (ha van v.mi konkrét érdekel) Nekem kén' 2 db. olyan mint amit wzsolt kínál, de csak 2 és csak a felni (az előző tulaj odacsapta őket és így most csak 2 felnim van a téli gar.-hoz :lol: ) Üdv.: ujjzol Ez most elég fellengzősen fog hangzani, de bármelyik bontóban tömegével állnak az ilyen felnik.Vagy javasolnám még a használtauto.hu-n lévő Opelalkatrész szakaszt.Célszerű olyan verdát keresni, amit házilag bontanak. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Ez most elég fellengzősen fog hangzani, de bármelyik bontóban tömegével állnak az ilyen felnik.Vagy javasolnám még a használtauto.hu-n lévő Opelalkatrész szakaszt.Célszerű olyan verdát keresni, amit házilag bontanak. :wink: Vettem...! :lol: Igazságod van különben, csak reméltem, h van neked v.hol 1-2 felesleges darab, oszt megszabadulnál tőlük jópízé'! :( De kösz a választ, ilyesmire énis gondoltam, maj' összel be is szerzek. Üdv.: ujjzol Ui.: nem nagyon bízom a bontott cuccokban, érdemes felnit bontóban, vagy inkább vegyek újat? (ez lehet, h :lol: kérdés) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Egyébként az ár egy kicsit sok érte, ennyiért nem fognak tolongani. Ez csak irányár. Ha valaki pl még a héten (vasárnap estig) 28 ért elviszi akkor az övé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
VENTURA Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Nekem az autón elöl matador175/70 hátul meg BARUM brillantis amely 175/70 szerintem ez a két fajta gumi is jó,rallyzni azért nem lehet vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 Sziasztok! Segítségeteket kérem :( Nyári gummát akarok vnni a kocsim alá, melyiket válaszam? - 175/65 R14-es Continental ContiEcoContact 3 - -II- Goodyear GT3 - -II- Pirelli P3000E - -II- Dunlop SP30 A Michelin XT1-est is javasolják, igaz azzal nekem nincs jó tapasztalatom. (Sajnos a minta már nem épp a legtutibb, lehet ez az oka a negatív tapasztalatoknak.) Segítségetekért hálás vagyok :lol: :wink: üdv, Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július27, 2005 Megoszt Elküldve Július27, 2005 Sziasztok! Segítségeteket kérem :( Nyári gummát akarok vnni a kocsim alá, melyiket válaszam? - 175/65 R14-es Continental ContiEcoContact 3 - -II- Goodyear GT3 - -II- Pirelli P3000E - -II- Dunlop SP30 A Michelin XT1-est is javasolják, igaz azzal nekem nincs jó tapasztalatom. (Sajnos a minta már nem épp a legtutibb, lehet ez az oka a negatív tapasztalatoknak.) Segítségetekért hálás vagyok :lol: :wink: üdv, Ha jól emléxem, akkor a Conti az Abaquán akciós!Meg elég jó volt a tesztje is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Ha jól emléxem, akkor a Conti az Abaquán akciós!Meg elég jó volt a tesztje is! Vidéken van egy service, ahol most akciós a ContiEcoContact 3-as gumiabroncs. 4 db kedvezményesen barátilag 46 e ft. Az ár jó, szerintem, de én a minőséget is szem előtt szeretném tartani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Vidéken van egy service, ahol most akciós a ContiEcoContact 3-as gumiabroncs. 4 db kedvezményesen barátilag 46 e ft. Az ár jó, szerintem, de én a minőséget is szem előtt szeretném tartani. A Németeknél tavasszal elvitte a pálmát, nagyon dícsérték, főleg az esőbeni képessségeit.Szóval szerintem nem csinálnál vele rossz boltot, a 46e.Ft jó ár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 A Németeknél tavasszal elvitte a pálmát, nagyon dícsérték, főleg az esőbeni képessségeit.Szóval szerintem nem csinálnál vele rossz boltot, a 46e.Ft jó ár. Szóval akkor jó döntés? Nekem főként az a fontos, hogy esős, nyomvájús úton ne ússzon fel. Mert ami most fent van (Michelin) az felúszik és olyankor nagyon kellemetlenül érzem magam. A kerék kipörög, az autó nehezen irányítható! Szóval gáz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 opel16v! Te mit gondolsz, szívesn meghallgatnám a te véleményedet is. "Nyári gummát akarok venni a kocsim alá, melyiket válasszam? - 175/65 R14-es Continental ContiEcoContact 3 - -II- Goodyear GT3 - -II- Pirelli P3000E - -II- Dunlop SP30 " Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 A Németeknél tavasszal elvitte a pálmát, nagyon dícsérték, főleg az esőbeni képessségeit.Szóval szerintem nem csinálnál vele rossz boltot, a 46e.Ft jó ár. Hát én nem tudom, hogy Addamsky kartársnak gyárilag milyen CEC volt a kocsiján, de arra emlékszem, hogy Eco dolgot sikerült olyan szintre emelni, hogy bár a guminak tényleg kisebb volt a gördülési ellenállása és tán kevesebbet is fogyasztott így, de nem is tapadt :( :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Illetve a "de arra emlékszem" helyett : de arra emlékszem, azt mondta. Így a helyes, mert én magam nem rendelkezem tapasztalatokkal a gumi kapcsán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Illetve a "de arra emlékszem" helyett : de arra emlékszem, azt mondta. Így a helyes, mert én magam nem rendelkezem tapasztalatokkal a gumi kapcsán. Thanks az infót! Engem nem érdekel, hogy gazdaságos legyen. Jót akarok venni jó áron. 4 db kell! A tapadás az egyik legfontosabb dolog, ami miatt le akarom cserélni a gumikat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Személyszerint Conti Ecoról nincs jó tapasztalatom, most is az van fent a versenyautón hátul. Dunlopot javasolnám, de abból meg csak az SP01-et próbáltam eddig, viszont az istenkirály. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Illetve a "de arra emlékszem" helyett : de arra emlékszem, azt mondta. Így a helyes, mert én magam nem rendelkezem tapasztalatokkal a gumi kapcsán. Hát akkor így jártam! :( :oops: De sztem Gabi esete a jópélda a rosszpéldára, mert egy 175-14-es gumi szvsz nem igazán nagy vágatásokra való, sokkal inkább átlagautózásra.Így ebben a méretben, eltekintve a noname gumiktól bármelyik jó.Aki vágatni akar, az min.185-14-es gumit rak fel, vagy annál nagyobbat.DE EZ CSAK AZ ÉN véleményem.Nekem bejött a 195-15 Fuldában. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Személyszerint Conti Ecoról nincs jó tapasztalatom, most is az van fent a versenyautón hátul. Dunlopot javasolnám, de abból meg csak az SP01-et próbáltam eddig, viszont az istenkirály. Mi az, amiben neked nem jött be? Én most a Michelinnel szívok. Felúszik és szerintem életveszélyes. (Pedig dieselem van, tehát orrnehéz autórol beszélünk) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Hát akkor így jártam! :( :oops: De sztem Gabi esete a jópélda a rosszpéldára, mert egy 175-14-es gumi szvsz nem igazán nagy vágatásokra való, sokkal inkább átlagautózásra.Így ebben a méretben, eltekintve a noname gumiktól bármelyik jó.Aki vágatni akar, az min.185-14-es gumit rak fel, vagy annál nagyobbat.DE EZ CSAK AZ ÉN véleményem.Nekem bejött a 195-15 Fuldában. :wink: Nem mondtam, hogy vágtatásra kell. :lol: Diesel, tehát nincs is mire alapozzak ilyen, vagy hasonló mondatokat :lol: (1.7dr) Csupán arról van szó, hogy ha már mindenképp kell gumit vennem a kocsi alá, akkor jót vegyek. Ne ússzon fel, "tapadjon ha kell" , de az sem utolsó szempont, hogy ne két szezont bírjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Fekosz! Úgy általában nem elég jó a tapadása, vagyis az általam jobbnak vélt típushoz képest mindenképpen rosszabb tulajdonságokkal bír. Michelinből felejtsd el az ilyen gagyi kategóriát, ebben a márkában az SX Pilottal kezdődik a jó minőség. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Fekosz! Úgy általában nem elég jó a tapadása, vagyis az általam jobbnak vélt típushoz képest mindenképpen rosszabb tulajdonságokkal bír. Michelinből felejtsd el az ilyen gagyi kategóriát, ebben a márkában az SX Pilottal kezdődik a jó minőség. :lol: Ha jól látom, akkor te a h-s gumik felé húzol inkább. Azokról azt hallottam, hogy nagyon gyorsan kopnak és ugye az nekem egyrészt nem praktikus, de ez még a kissebbik gond, a nagyobbik az, hogy én nem megyek 210 Km/h val sehol :( Az én kis dieselem max utazó sebessége 140-150 Km/h Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 A sebességindexnek nem sok köze van a keverék keménységéhez. :lol: Abszolút nem nézem mi az, nekem elég 190-es is. :( Viszont én versenykörülmények között sokkal jobban érzem, melyik gumi jobb a másikhoz viszonyítva, ezért merek ajánlgatni. A gyors kopás és a tapadás egyenes arányosságban állnak, tehát vehetsz gumit, ami sokáig tart, de az nem is fog olyan jól tapadni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 A sebességindexnek nem sok köze van a keverék keménységéhez. :lol: Abszolút nem nézem mi az, nekem elég 190-es is. :( Viszont én versenykörülmények között sokkal jobban érzem, melyik gumi jobb a másikhoz viszonyítva, ezért merek ajánlgatni. A gyors kopás és a tapadás egyenes arányosságban állnak, tehát vehetsz gumit, ami sokáig tart, de az nem is fog olyan jól tapadni. :lol: ...és az arany közép út? vagy ár/érték arány? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Ha nem tolod neki, akkor a Dunlop is elvisz 60000km-t. És szerintem elég frankó az ár/érték aránya. 195/50R15 méretben legutóbb 14 volt az ára/db. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Ha nem tolod neki, akkor a Dunlop is elvisz 60000km-t. És szerintem elég frankó az ár/érték aránya. 195/50R15 méretben legutóbb 14 volt az ára/db. :( Tehát véleményed szerint inkább Dunlop, mint Conti? Nekem 175/60R14-es kell, vagy esetleg még szóba jöhet a 185/60R14-es méret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 opel16v: látom, te sokféle gumit teszteltél már, mi a véleményed az enyémekről: -elöl: Matador MP12 175/70R13 -hátul: Sava Exact 175/70R13 Kb. mennyi ezeknek az élettartama? És nézelődtem alufelni ügyben, elég ritka az olyan, ami jó lenne az Astrára, és ezeket a gumikat át tudnám tenni rá, + még drága is. Te tudsz valami olcsóbb fajtát ezekhez a méretű gumikhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 opel16v: látom, te sokféle gumit teszteltél már, mi a véleményed az enyémekről: -elöl: Matador MP12 175/70R13 -hátul: Sava Exact 175/70R13 Kb. mennyi ezeknek az élettartama? És nézelődtem alufelni ügyben, elég ritka az olyan, ami jó lenne az Astrára, és ezeket a gumikat át tudnám tenni rá, + még drága is. Te tudsz valami olcsóbb fajtát ezekhez a méretű gumikhoz? Hali! Miért ragaszkodsz a 13-as gumihoz? Véleményem szerint legalább 14-es kéne a kocsid alá, de a 15-ös tutibb lenne :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts