leslie Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Falkenre is ennyit mondtak... Más fórumokon 2.3-2.5-öt javasoltak. Gondoltam, h itt is megkérdem. :lol: De eleve a gumis is ennyire pöffentette fel alapból, sőt, 2.6-ra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 akor éjn agyok Lmaradva... nekem van 1 szett 512es és 1 szett 502 falkenem és mind2t 2.1-2.2n használom...205/45 és nem pattog, nem lapos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Azért mondtak rá ennyit, h ne kopjon. Na, várok még pár tippet. :lol: Anyu Pug307-ese pl gyárilag 2.5, de megpakolva pl 3.0 mindenhol! Igaz, az 195/65R15-ös. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Én is a 2.1, 2.2-re szavazok... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Én is a 2.1, 2.2-re szavazok... :wink: thx a megerősítést brúder! ezt mondtam neked a telóba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 195/50R15 méretben kell előre a Falkennél a 2.4 legalább! Dunlopnál nekem elöl 2.3 jött be igazán, de ez függ az autó súlyától is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 nekem 3,5 volt a tecnomagnesio-braum kombóban, a porsche-dunlop esetében 4 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 nekem 3,5 volt a tecnomagnesio-braum kombóban, a porsche-dunlop esetében 4 8) :shock: jesszus. nem félsz hogy nagyot fog szólni egyszer? Én elől 2,4, hátul 2,2 -re lövöm, és így meg is vagyok elégedve a 205/45-el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 nem féltem, el kell bírnia (rajta vót, hogy 6-ig jó) csak a méret ugye 205/40R17 vót, először egy 7,5, majd egy 8-as felnin ott meg ugye a peremvédő az erősen a felni peremének a belső része felé közelít, tehát ki gumi-rugózásnál is a felni ér a betonhoz, ami meg nem jó :? így viszont a gumi nem rugózott 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 ...hanem egyből a felnit ütötte... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 ...hanem egyből a felnit ütötte... :roll: baz komám zeke állatok! de 3.5 persze :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 baz komám zeke állatok! de 3.5 persze :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 A bicajomban is annyi van. Lifteznek is a golyóim, mire a 700 pénzér vett hiperszuper lábpumpával beleszenvedek ennyit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 A bicajomban is annyi van. Lifteznek is a golyóim, mire a 700 pénzér vett hiperszuper lábpumpával beleszenvedek ennyit. :lol: tudjuk Gabi metabond :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 ...hanem egyből a felnit ütötte... :roll: te! nem rugózott semmi, beton nem érte a felnit, nem padkázta ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Aztec! Erről az a jelenet jut eszembe, amikor Sanyi az Üvegtigris mellett ülve néz a levegőbe, és Lali nem igazán tudja visszazökkenteni... :lol: No kb. olyan értelmes dolgot szóltál hozzá, mint amikor szegény Sanyi nagy erőlködés árán végülis visszazökkent... :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 de csak összejött :lol: off off részemről én 2.2nél akkor se préseltem többet se a 16os se a 15s falkenekbe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Próbáld ki egyszer hogy az elsőkben 2.4 van, sokkal jobb lesz a kanyarsebesség. :lol: Az meg hogy pattog, nem a gumi baja, hanem a futóműé. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
caravan Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Üdv Fórumozók! Restellem, hogy nem írtam még magamról, se az autómról (Astra Caravan X17DTL 1997.). Volt egy néhány szívásom, de azt is látom marad is még egy néhány havi fizetésre való. Nézzétek el nekem hibáimat! Segítségeteket kérem, ami a saját tapasztalataitokra építve válaszoljatok meg, légyszi! Milyen papucsokat tegyek a gép alá? 185/60 R14 a méret ami izgatja a fantáziám. Kétszer átolvastam a gumiszakkör minden hozzászólását. Hirtelen nagy megvilágosodások, majd borúfelhők - ez jellemezte eddigi olvasmány élményeimet. Emlékeim: Falken, Dunlop, Good Year... Tudod: ne egye meg 20-25ezer km (tudom kátyu,padka), ne legyentúl zajos. A gyári adatlapok szerint ma már mind remekül fut a vizen, üzamanyagot takarít meg... Nagyban fogok támaszkodni tapasztalataitokra,véleményetekre.Továbbá sűrűn olvasom a startgumi.hu árlistáját. Remélem korrekt tásaság. Köszönök minden billentyű leütést a témában!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Van két eladó 185/60as dunlop Sp Sport 01 az eladó gumik között nézd meg. :wink: Egyébként azok a márkák, amiket felsoroltál mind elég jók! Személy szerint Falkent, vagy a Dunlopot ajánlanám ebben a kategóriában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnatano Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Caravan ! Ezt a méretet nyugodtan aláteheted, nekem is ilyen autóm van, nekem is ez a méretű papucs van alatta, 185/60 R 14 GoodYear GT2 Stillauto alufelnin. Szerintem a fogyasztást nem befolyásolta, igazán többlet zajt sem okozott, én meg vagyok elégedve vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Üdv Fórumozók! Restellem, hogy nem írtam még magamról, se az autómról (Astra Caravan X17DTL 1997.). Volt egy néhány szívásom, de azt is látom marad is még egy néhány havi fizetésre való. Nézzétek el nekem hibáimat! Segítségeteket kérem, ami a saját tapasztalataitokra építve válaszoljatok meg, légyszi! Milyen papucsokat tegyek a gép alá? 185/60 R14 a méret ami izgatja a fantáziám. Kétszer átolvastam a gumiszakkör minden hozzászólását. Hirtelen nagy megvilágosodások, majd borúfelhők - ez jellemezte eddigi olvasmány élményeimet. Emlékeim: Falken, Dunlop, Good Year... Tudod: ne egye meg 20-25ezer km (tudom kátyu,padka), ne legyentúl zajos. A gyári adatlapok szerint ma már mind remekül fut a vizen, üzamanyagot takarít meg... Nagyban fogok támaszkodni tapasztalataitokra,véleményetekre.Továbbá sűrűn olvasom a startgumi.hu árlistáját. Remélem korrekt tásaság. Köszönök minden billentyű leütést a témában!! Nekem Nokian van... (NRT 2). Ár, /érték arányban szerintem nagyon jó. Miután megvettem kipróbáltam, szárazon is meg vizen is jóval jobban fogott mint az azelötti kopott Michelin. Nekem bejött... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Hát nem tudom, hogy abban a méretben, amit te szeretnél milyen, de nekem a nagyobb méretben nagyon bejött a Barum Bravuris. Nem mondom, hogy nehezen kopik, nekem másfél éve van pent, nem nyalatom, nem pörgetem a kereket, és azért a terpesztésnél látszik az igénybevétel (bár szűk 30 ezret mentem vele), de még jócskán bírja, szárazon is türhetően tapad (bár ez vezetési stílus függő ugye), vizen nagyon bejön. Centírozni kicsit jehezebb mint a többit, de ez úgyis a gumis dolga, az ára pedig megfizethető. Nah... részemről ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 A gumiméret kalkulálásában ez segíthet: :lol: http://www.miata.net/garage/tirecalc.html Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Június29, 2005 Megoszt Elküldve Június29, 2005 Hi! Egy olyan kérdésem lenne , hogy F Astra Caravanra a gyári 195/55 R15 helyett lehet-e 15colos felnire rakni 195/65 R15 -ös gumikat? Előre is kösz a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts