opel16v Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Ja, elég robusztus látvány. :lol: De azért nem ártana befejezni a szélesítést, akkor nagyon franyán nézne ki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Üdv emberek. Valaki nem tudja, hogy hogyan ill. honnan lehet utólag beszerezni TÜV bizonylatot alukerékre? Nem akarják levizsgáztatni vele (bár nem ez a legnagyobb gondom). Ha nincs, akkor legfeljebb felteszem a téli kerekeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 :lol: az suxx! Én még nem láttam eddig tüv papírt, pedig vettem párx felnit :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 :lol: az suxx! Én még nem láttam eddig tüv papírt, pedig vettem párx felnit :roll: Hát ez az! Én is csak néztem mint a hülye, hogy micsodát szeretne kérni? :shock: Életemben nem láttam még TÜV engedélyt felnihez, de kérték a tavalyi törvénymódosítás miatt. Állítólag mostmár kell :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Elég nevetséges, ami az országban megy. Tedd fel a télit, és duguljanak el. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Bocsi én meg nem kinevetni akartalak, hanem a szitun röhögök... Nu mind1, tedd fel a télit én is azt fogom októberben :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Vajon a rendőrfelnibe bele fognak kötni jövőre? Az érdekes lesz, ha igen, mert akkor mi van a sok pék Astrával? Az más? Ők egyenlőbbek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 És mi van a gyári alufelnivel? Ahhoz sem adtak semmi papírt. Ha pedig valamelyik aktakukac kérné, belemártom a fejét a papírjai közé, az biztos. Aztán hozhattok palacsintát a beszélőre... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 És mi van a gyári alufelnivel? Ahhoz sem adtak semmi papírt. Ha pedig valamelyik aktakukac kérné, belemártom a fejét a papírjai közé, az biztos. Aztán hozhattok palacsintát a beszélőre... :lol: :smt075 ezt +ezt :gib: + ezt :chain: +ezt :smt097 nekik foglalkoznának a oil maffiával Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 a gyáriakhoz nem kell papír amúgy meg meg kell keresni a felni itthoni forgalmazóját és ad ingyé papírt nekem van 17es porschera, h&r osztókör-módosítóra és a 17es tecnomagnesiora kell valakinek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 És hogy dönti el, hogy gyári-e? :lol: Ha egy Alessióra ráragasztok egy Opel jelet, akkor gyári lesz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 leveszi és megnézi a belsejét ;-) ott ugyanis van kba-szám, ami egyértelművé teszi, meg jobb esetben gm-logó is amúgy a rendőrnek elég az opel-logó a kupakba és már ki is lehet dumálni 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Fingreszelés. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Na ebbe már bele sem folyok... :evil: Engem egyszer úgy is lelőnek... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 leveszi és megnézi a belsejét ;-) ott ugyanis van kba-szám, ami egyértelművé teszi, meg jobb esetben gm-logó is amúgy a rendőrnek elég az opel-logó a kupakba és már ki is lehet dumálni 8) Királyság, az a kupak a rendőr felni közepébe 11e/db a Csergőben. Nem kell kategória. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 az nem kell rá, mert az gyári felni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Hátha valakit érint :arrow: Pirelli drago 5000 :arrow: alacsony sebességnél kicsit zajos :? nagyot nem tom :!: :oops: szakadó esőben ,az úton hömpölygő patak szerű valamiben :arrow: király :supz: kopás nem észlelhető :arrow: még kb 3000km van benne. Szóval olcsó kategória de szerintem megéri az árát ,ja és állat minta van rajta szerintem, ha dizájn is számít :? :oops: :smt033 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Nekem volt ilyenem és elmondhatom, hogy istenkirály...legalábbis a mostani slick állapotúakhoz képest... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Háát nekem eddig Pirelli P6000 volt, Igaz már kicsit kopott, meg Michlein Pilot exalto, és most Dunlop SP Sport 2020 E. Eddig a Michlein viszi a pálmát. Jobban tapadt szárazon.. vizesen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Akkor aztatat mondjátok, hogyha felhívom az itthoni alessio forgalmazót, akkor adnak műbizit? :shock: No lehet ez lenne a legtisztább. Ha meg nem megy, akkor marad a téli :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Hát marad a téli. Utánnaérdeklődtem telefonon, és közölték, hogy a műbizonylatot a gyártó állítja ki, így nem tudnak segíteni :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 az alessio importőrét hívd fel (valahol szfehérvár), ők tudnak adni Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 az alessio importőrét hívd fel (valahol szfehérvár), ők tudnak adni Megpróbálom megkeresni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Dunlop Sport SP01-nek jó az, ha elöl 2.5-re, hátul 2.2-re fújom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 2.5 bááááz :shock: 2.2re szoktam én max és már akkor pattog.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts