mörfi Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Szervó nélkül annyi szvsz a trükk, hogy jobban rá kell számolni a dolgokra.Amúgy valóban kevésbé érezni az "útkapcsolatot" de ha figyelnek a népek a kormány és a futómű "üzeneteire" , akkor nem lehet semmi gond.Sztem. 8) :wink: Jó kis eszmecsere lett belőle :lol: de még mindig nem értem az útkapcsolatot, arra gondoltok hogy jó érzés nagy sebbeségnél kanyarban tartani a kormányt :?: Egyébként szervó és szervó között is nagy különbség van, Pl Astra sem a legkönyebb szervós, próbáljki 1-et , aztán pl Honda -civic mintha nem is volna szervó Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Álló helyzetben eleve nem tekerjük a kormányt, ezt már anno az okítóm is megmondta, közel 10 éve. A papucsoknak sem tesz jót, és nehéz is. :D Ezek szerint vagy nem jársz soha Pesten, vagy saját parkolóhelyed van mindenhol... :lol: Én sem szoktam álló helyzetben tekerni ha nem muszáj... De nagyon szűk parkoláshoz bizony néha kell... ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Csak, h kicsit ON irányba tereljem az eszmecserét, a Firestone gummákról senkinek semmi véleménye/tapasztalata...??? :lol: Üdv.: ujjzol ui.: egyébként, lehetőség szerint énsem tekergetem álló helyzetben a kormányt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Nekem a Bridgestone-ról van annyi hogy szerintem tök átlag és marha gyorsan kopik. A családi Yarisunkon van gyárilag ilyen. De 1ébként híres. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Nekem a Bridgestone-ról van annyi hogy szerintem tök átlag és marha gyorsan kopik. A családi Yarisunkon van gyárilag ilyen. De 1ébként híres. :roll: Nade Bridgestone = Firestone ?? Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Én úgy tudom hogy igen, csak más piacokon más a nevük. De ez nem 100%!!!! :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Én úgy tudom hogy igen, csak más piacokon más a nevük. De ez nem 100%!!!! :oops: :oops: Aham... Na akko' most gondolkodóba ejtettél :idea: Azért köszi! Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Szerintem úgyis jön majd valami gumiguru és megmondja a frankót! :wink: Hülyeséget nem akarok mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május9, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2005 Személy szerint én nem mondtam hogy rossz a szervó, csupán annyit hogy nekem nem kellene. Lehet hogy csupán megszokás kérdése az egész. De nagyobb sebességnél nekem igenis jól esik hogy ellen kell tartani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Személy szerint én nem mondtam hogy rossz a szervó, csupán annyit hogy nekem nem kellene. Lehet hogy csupán megszokás kérdése az egész. De nagyobb sebességnél nekem igenis jól esik hogy ellen kell tartani. Csatlakozom. :wink: Szerintem majdnem mindenben jobb a szervótlan gép. Ez egyetlen (viszont oriási) hátránya hogy a szervótlan voltából fakadóan nagyon indirekt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Szerintem pedig jobb a szervós. A rekordom gyárilag szervótlan volt, de szereztem hozzá gyári szervót. Sokkal kevesebbet fordul ütközéstől ütközésig, ezéltal könnyebb vele manőverezni. A vezetés élvezetén pedig sokat nem rontott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 A rekordom gyárilag szervótlan volt, de szereztem hozzá gyári szervót. Sokkal kevesebbet fordul ütközéstől ütközésig, ezéltal könnyebb vele manőverezni. A vezetés élvezetén pedig sokat nem rontott. Engem is csak ez zavar hogy egy hétig kell tekergetni a kormányt hogy történjen valami. :oops: Viszont egy kis túlzással csukot szemmel is megmondom hogy milyen talajon megyek és még mennyivel lehet gyorsabban menni egy kanyarban hogy ne csusszon meg. És ezt viszont a Yariszunkban nagyon nem lehetett érezni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Azért tényleg van különbség szervó és szervó közt. Pláne ha még a kormánymű is más rendszerű. Pl astra fogasléces, omega globoid csigás. Szerintem menj egy kört szervós kocsival (astrával) hogy érezd a valódi különbséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Viszont egy kis túlzással csukot szemmel is megmondom hogy milyen talajon megyek és még mennyivel lehet gyorsabban menni egy kanyarban hogy ne csusszon meg. És ezt viszont a Yariszunkban nagyon nem lehetett érezni... Ez igaz... jégen bizony megjön a szervó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Azért tényleg van különbség szervó és szervó közt. Pláne ha még a kormánymű is más rendszerű. Pl astra fogasléces, omega globoid csigás. Szerintem menj egy kört szervós kocsival (astrával) hogy érezd a valódi különbséget. Fura, de szervós Astrát még nem vezettem. :oops: Viszont szívesen betesztelnék egy szervós MV6os omegát... :lol: :D :lol: De a 206-os szervójától sem voltam hanyattesve, pedig arról általában jókat mondanak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Engem is csak ez zavar hogy egy hétig kell tekergetni a kormányt hogy történjen valami. :oops: Viszont egy kis túlzással csukot szemmel is megmondom hogy milyen talajon megyek és még mennyivel lehet gyorsabban menni egy kanyarban hogy ne csusszon meg. És ezt viszont a Yariszunkban nagyon nem lehetett érezni... A szervónak ott is megmutatkozik az előnye mekkora energiát kell megmozgatnod hogy ellenkormányoz akár töbször is. Ok végülis kinek ez kinek az (de a verseny autók is szervósak és ez nem véletlen) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 A szervónak ott is megmutatkozik az előnye mekkora energiát kell megmozgatnod hogy ellenkormányoz akár töbször is. Ok végülis kinek ez kinek az (de a verseny autók is szervósak és ez nem véletlen) Szerintem azok 100%-ban azért szervósak hogy keveset kelljen fordítani a kormányt adott kerékelforduláshoz. Mint ahogy a Kornél is írta így sokkal gyorsabban lehet manőverezni. Illetve ott kicsit nagyobb a gumi és talaj közti surlódási erő, aminek a leküzdéséhez olyan indirekt kormányzást kéne gyártani hogy egy hétig lehetne tekergetni a kormányt egy kanyar előtt. (Egyébként meg csak teher és még a motorteljesítményből is levesz! :lol: :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 jól pörög ez a GUMIK-FELNIK topic :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Most látom hogy van F Astra kormány szervó topic. Talán ott jobb helyen lenne. Talán... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Szerintem azok 100%-ban azért szervósak hogy keveset kelljen fordítani a kormányt adott kerékelforduláshoz. Mint ahogy a Kornél is írta így sokkal gyorsabban lehet manőverezni. Illetve ott kicsit nagyobb a gumi és talaj közti surlódási erő, aminek a leküzdéséhez olyan indirekt kormányzást kéne gyártani hogy egy hétig lehetne tekergetni a kormányt egy kanyar előtt. (Egyébként meg csak teher és még a motorteljesítményből is levesz! :D :lol: ) Ok de nem csak F'1-re gondoltam. De tényleg részemről lezárhatjuk (szervó :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Ezek szerint vagy nem jársz soha Pesten, vagy saját parkolóhelyed van mindenhol... :lol: Én sem szoktam álló helyzetben tekerni ha nem muszáj... De nagyon szűk parkoláshoz bizony néha kell... ennyi. 99%-ban BP-en közlekedem, de ésszel. Ahol ennyire szűkös a parkoló, ott vagy keresek olyan helyet, ahol normálisan tudok parkolni, vagy ha belváros, akkor oda eleve érdemesebb tömegközlekedni. Kímélem a gépet. Ebbe az is beletartozik, h nem dugózok vele, és megnézem hova teszem le. Ilyen szűk helyen nekem az jut mindíg az eszembe, hogy ez 2 szőke csaj autója, és mire visszajövök, az eleje, és a hátulja is meg van húzkodva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Nekem 2 szőke csajról más jut az eszembe. De a húzkodva benne van! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Nekem 2 szőke csajról más jut az eszembe. De a húzkodva benne van! :wink: Nem szeretem a szőkéket. Könnyen koszolódnak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Nem szeretem a szőkéket. Könnyen koszolódnak. :lol: Kedves fórumozók STOP Gumi, felni téma STOP off STOP :D :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Bocsezs, én vótam :oops: :lol: Hallgatok mint a sír. Szóval nekem az én stílusomhoz bejött a 205-ös papucs. Csak ennyit szerettem volna mondani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts