zotya975 Elküldve Május18, 2016 Megoszt Elküldve Május18, 2016 Lassan időszerű nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május18, 2016 Megoszt Elküldve Május18, 2016 53 perce, zotya975 írta: Lassan időszerű nem? Hát már ideje... :D A Falkenek jófélék! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május18, 2016 Megoszt Elküldve Május18, 2016 Én is csak múlt pénteken cseréltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május18, 2016 Megoszt Elküldve Május18, 2016 (edited) 2 órája, pszilaj írta: Hát már ideje... :D A Falkenek jófélék! A Barum esőben nagyon csúszott, most olyat akartam aminek a vizes tapadása jó, és csak ennek volt A-s indexe. 1 órával ezelőtt, hening írta: Én is csak múlt pénteken cseréltem. Reggelente még simán időszerű a téli. Hétfőn reggelre kértem időpontot a Marosinál a szerelésre. Módosítva Május18, 2016 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május19, 2016 Megoszt Elküldve Május19, 2016 (edited) 14 órája, zotya975 írta: A Barum esőben nagyon csúszott, most olyat akartam aminek a vizes tapadása jó, és csak ennek volt A-s indexe. A barum az tényleg nagyon f@s... Nekem nem csak fékezésnél csúszott, de már lámpánál hirtelen elinduláskor is csak kapart a kocsi... Nekem nem ez a fajta Falken van és csak B indexes, de kategóriákkal jobb. Ár érték arányban szerintem verhetetlen. szerk: Ilyennel nyomulok már második nyáron: http://www.autogumibolt.hu/kep/FALKEN/ZE914/mutat.html Módosítva Május19, 2016 : pszilaj Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május19, 2016 Megoszt Elküldve Május19, 2016 6 órája, pszilaj írta: A barum az tényleg nagyon f@s... Nekem nem csak fékezésnél csúszott, de már lámpánál hirtelen elinduláskor is csak kapart a kocsi... Nekem nem ez a fajta Falken van és csak B indexes, de kategóriákkal jobb. Ár érték arányban szerintem verhetetlen. szerk: Ilyennel nyomulok már második nyáron: http://www.autogumibolt.hu/kep/FALKEN/ZE914/mutat.html Hát nem találtam mást A-s esőindexel ilyen szélességben. Ha rámentem induláskor a zebrára , már konkrétan a fehér felfestésre elkapart már 3.-ban is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Május19, 2016 Megoszt Elküldve Május19, 2016 31 perce, zotya975 írta: Hát nem találtam mást A-s esőindexel ilyen szélességben. Ha rámentem induláskor a zebrára , már konkrétan a fehér felfestésre elkapart már 3.-ban is... A nyomaték apám, a nyomaték Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május19, 2016 Megoszt Elküldve Május19, 2016 1 órával ezelőtt, Bundee írta: A nyomaték apám, a nyomaték Én is erre gondoltam, de jobb így hogy mástól is hallom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május27, 2016 Megoszt Elküldve Május27, 2016 Az csak nekem új hogy van téli kopásjelző is? Ugye alapból a normál 1.6 milis ez meg szerintem 4 milis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabolala Elküldve Május30, 2016 Megoszt Elküldve Május30, 2016 On 2016. 05. 19. at 14:53, zotya975 írta: Hát nem találtam mást A-s esőindexel ilyen szélességben. Ha rámentem induláskor a zebrára , már konkrétan a fehér felfestésre elkapart már 3.-ban is... Én is ilyen Falkent raktam most fel, zsírúj. A gumis is ezt ajánlotta a Barum Brillantis 2 helyett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabolala Elküldve Május30, 2016 Megoszt Elküldve Május30, 2016 Sziasztok! Keresek ilyen gyári Opel dísztárcsát 13 collos méretben, 1 db kéne csupán. Nincs valakinek elfekvőben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június5, 2016 Megoszt Elküldve Június5, 2016 Hazafelé elkapott egy jó nagy eső így volt lehetőségem tesztelni az A-s indexű "vizes " gumikat. Először a nyomvájukat jártam meg, persze csökkentett sebességgel és széles, forgalommentes úton, a régi ( Barum Polaris) már 50-60-nál úgy dobálta az orrát ilyen szituációban hogy életveszélyes volt, ennél csak inkább hallottam amikor a vízben jártam, nem ment oldalra. Aztán induláskor próbáltam megnyikkantani őket, a régi 2-ben ha rámentem a zebra felfestésére akkor 3-ben elkapart, ezt ( persze ésszel pörgetve) nem sikerült elforgatni. A harmadik tesztre voltak legkíváncsibb ugye a vészfékezésre. 40-50-es tempóról egyre erősebben fékezgettem kerestem a pontot amikor megcsúszik, nahát nem találtam meg. Biztos hogy egy durva satuféknél blokkolt volna, de már összetolt a lassulás mindent a csomagtartóban, én meg féltem hogy másvalami fog engedni ( na most előjött a ropogás) mert a gumik nem akartak. Összehasonlítás képen a régi már egy közepes erejű fékezésnél is tolta az orrát. Szóval királyság. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zámbi Elküldve Június5, 2016 Megoszt Elküldve Június5, 2016 Sziasztok! Szereztem 4 Db új alumínium felniközepet/Ebay/. Elvileg van rajta kétoldalú ragasztó, de szerintem ez kevés lesz.Az első nagyobb eső után el is fogom hagyni a bepattintot műanyagról.Van itthon maradék Pattex Palmafix építési ragasztó, vagy inkább Palmatex kellene?Vagy esetleg műgyanta, vagy epoxi ragasztó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június5, 2016 Megoszt Elküldve Június5, 2016 Fbs is megfogja, ha kellően szétteríted, és levegőmentes lesz (tehát teljes felületen fog) Link to comment Megosztás: More sharing options...
joecockroach Elküldve Június6, 2016 Megoszt Elküldve Június6, 2016 15 órája, zotya975 írta: Hazafelé elkapott egy jó nagy eső így volt lehetőségem tesztelni az A-s indexű "vizes " gumikat. Először a nyomvájukat jártam meg, persze csökkentett sebességgel és széles, forgalommentes úton, a régi ( Barum Polaris) már 50-60-nál úgy dobálta az orrát ilyen szituációban hogy életveszélyes volt, ennél csak inkább hallottam amikor a vízben jártam, nem ment oldalra. Aztán induláskor próbáltam megnyikkantani őket, a régi 2-ben ha rámentem a zebra felfestésére akkor 3-ben elkapart, ezt ( persze ésszel pörgetve) nem sikerült elforgatni. A harmadik tesztre voltak legkíváncsibb ugye a vészfékezésre. 40-50-es tempóról egyre erősebben fékezgettem kerestem a pontot amikor megcsúszik, nahát nem találtam meg. Biztos hogy egy durva satuféknél blokkolt volna, de már összetolt a lassulás mindent a csomagtartóban, én meg féltem hogy másvalami fog engedni ( na most előjött a ropogás) mert a gumik nem akartak. Összehasonlítás képen a régi már egy közepes erejű fékezésnél is tolta az orrát. Szóval királyság. Szia! Nálunk Debrecen környékén is hatalmas esőzések voltak, így én is teszteltem a Hankook gumikat, 175/65 R14. Kiválóan tették a dolgukat, jól tapadt, nem okozott gondot a nyomvályúban álló víz, nem csúszkált. Szóval szintén királyság! :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
meszikee Elküldve Június21, 2016 Megoszt Elküldve Június21, 2016 Sziasztok! Egy olyan pici kérdésem lenne, hogy 1999es Opel F astra classicra rámegy ez a kerék? Az alufelni méretei: 7,5Jx16H2, ET35, 4X100-as. A gumik 205/50ZR16 Előre is köszönöm a választ, további szép napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Június21, 2016 Megoszt Elküldve Június21, 2016 Hátsó sárvédő pereme lehet közel lesz ha ültetés van vagy beülnek hátra 3-an Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabolala Elküldve Július19, 2016 Megoszt Elküldve Július19, 2016 Sziasztok! Intra gm 13" alufelnije van vkinek? Gondolkodom rajta h veszek egyet, csak kiváncsi lennék a tapasztalatokra. Pl. hogy mennyivel nehezebb a lemezfelninél. Nyilván nehezebb, csak nem mindegy mennyivel. Erre gondolok: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kispotter Elküldve Augusztus7, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2016 Sziasztok! Nemrég szert tettem egy Azev alufelni garnitúrára 7j x 15h2 ET 25. 15 ezer ft volt szinte ingyen volt gumik kukák voltak. Egy gumis ismim mondta nyáriba lehet használtat venni nyugodtan mert ott nem számít a lágyság. Na raktam is rá használt pirelli P5000- (195/50 R15) típusut alig kopottak csak olyan problémám van vele, hogy olyan a hangja mint a terepmintás guminak gondolom ez ellen nem lehet tenni semmit. Azt szeretném kideríteni milyen új normális gumikat tudnék rá rakni ami nem túl drága, de nem is gagyi. A másik baj aztmondták nekem opelesek, hogy az ET 25 pont felmegy még rá ez igaz is csak a gumi széle bukkanókba beleér a sárvédő belső perembe. Ha ezt a belső peremet levágom mert szerintem tök felesleges akkor már tényleg elfog férni?? Köszönöm előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pingvin Elküldve Augusztus8, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2016 Azért én nem vágnám le azt a belső peremet onnan, nem ok nélkül került az oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kispotter Elküldve Augusztus8, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2016 3 órája, Pingvin írta: Azért én nem vágnám le azt a belső peremet onnan, nem ok nélkül került az oda. Én sem mertem még.. De úgy tudom csak merevítés ütközés esetén, de hogyha oda belemennek vagy meg nyomják akkor már szerintem teljesen mindegy, hogy ottvan vagy nincs. Egyébként tálen megy lakatolásra a sárvédőket is javítani kell valahogy normálisan megcsináltatnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pingvin Elküldve Augusztus8, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2016 Nem csak ütközéskor merevít a perem, hanem mindig. Azért az egy elég nagy lemezfelület, ha nem lenne alulról merevítve a peremmel, biztos másként viselkedne a hétköznapokban is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kispotter Elküldve Szeptember14, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2016 Sziasztok! Időszerű lesz lassan a téligumi szett vásárlás opel astrámra. Gyári acélfelnikre szeretnék 13 colosak. És egyben egy kérdés. Nekem mondta egy gumisműhely, hogy érdemesebb megvenni a 14 colos acélfelniket és azt felgumizni, mert az sokkal jobb. Ez valóban így lenne?? Mert ha nem muszáj nem szeretnék venni másikakat, de ha sokkal jobb valóban akkor egye fene. Még azt szeretném kérdezni milyen márkát ajánlanátok gumiba. Nézegettem teszteket elég nehéz dönteni. Valamint ha tudtok székesfehérváron esetleg olyan gumisműhelyt ahol beszerzik és fel is szerelik elfogadható áron ne kíméljetek! Előre is köszönóm!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Szeptember14, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2016 1 órával ezelőtt, Kispotter írta: ...Még azt szeretném kérdezni milyen márkát ajánlanátok gumiba. Nézegettem teszteket elég nehéz dönteni... Nálam a Nokian és/vagy Uniroyal a befutó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember14, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2016 1 órával ezelőtt, Bundee írta: Nálam a Nokian és/vagy Uniroyal a befutó. Nálam meg a Dunlop, és nagy meglepetésemre a Hankook, illetve a Typhoon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts