Dáwid Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 Jó de reggel meg csak 5-fok volt..... Azt' mégse csúszott sehova a parkolóban. :D Mikor megyek vele, már bőven szánsájn van, meg melegség. De egyébként tartom, hogy ha száraz az út, akkor az 5 fokoson is jobban tapad a nyári, mint a téli :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 Azt' mégse csúszott sehova a parkolóban. :D Mikor megyek vele, már bőven szánsájn van, meg melegség. De egyébként tartom, hogy ha száraz az út, akkor az 5 fokoson is jobban tapad a nyári, mint a téli :rolleyes: Hát a rosseb tudja, én bele tudtam csúszni az árokba nyáron a nyáriakkal télen meg a téliekkel is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 Hát a rosseb tudja, én bele tudtam csúszni az árokba nyáron a nyáriakkal télen meg a téliekkel is. :D Attól hogy te fakezű vagy még nem a gumi a hibás. :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 Attól hogy te fakezű vagy még nem a gumi a hibás. :D :P :D Jó, de valakire rá kell kenni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 Hát a rosseb tudja, én bele tudtam csúszni az árokba nyáron a nyáriakkal télen meg a téliekkel is. :D :lol: :lol: Nekem ez eddig egyszer sikerült télen. De az is csak azért mert okoskodni akartam a körforgalomban. Egyszerre ment el mind a négy gumin a tapadás, és meg kiszálltam érintő irányban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boros Elküldve Március10, 2014 Megoszt Elküldve Március10, 2014 Keresek egy szett 195/50 R15ös gumikkal szerelt alu garnit Astrára. ET 38, 4x100. Heves megyëben lehetôleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Március15, 2014 Megoszt Elküldve Március15, 2014 Alufelnihez való csavarok vásárlása előtt állok, bár belepróbáltam a lemezfelnit is, kb mennyi az a kilógás amivel még biztonságosan feltehető? Vagy mindeképp vegyek hozzá alufelnihez való hosszabb csavarokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március15, 2014 Megoszt Elküldve Március15, 2014 Alufelnihez való csavarok vásárlása előtt állok, bár belepróbáltam a lemezfelnit is, kb mennyi az a kilógás amivel még biztonságosan feltehető? Vagy mindeképp vegyek hozzá alufelnihez való hosszabb csavarokat? Fogod a lemezfelnit, és beledugod a csavart, megnézed mennyit lóg ki, akkorát. A túl hosszú se jó, mert hátul beleérhet dolgokba, a rövidebbet meg ugye nem kell magyarázzam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Koti23 Elküldve Március15, 2014 Megoszt Elküldve Március15, 2014 (edited) Sziasztok! Módosítva Március15, 2014 : Koti23 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Koti23 Elküldve Március15, 2014 Megoszt Elküldve Március15, 2014 Sziasztok! 5 ajtós ferdehátú astra f-em van.Kérdésem az, hogy R15 7J ET28-as peremes felnik 195/50-es gumikkal alá mennének-e vagy sem! Köszi előre is a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március15, 2014 Megoszt Elküldve Március15, 2014 Sziasztok! 5 ajtós ferdehátú astra f-em van.Kérdésem az, hogy R15 7J ET28-as peremes felnik 195/50-es gumikkal alá mennének-e vagy sem! Köszi előre is a választ! Hi! Jó eséllyel nem, már az ET35 is nagyon határ, van, amelyik már azok közül is beleér a sárvédőbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Március16, 2014 Megoszt Elküldve Március16, 2014 Ha nincs ültetve és keményebb gátlók vannak benn akkor nem olyan problémás, cserébe nagyon vadul fog kinézni.Ha gyári a gátló vagy csücsül a kocsi hátul szinte biztos bele fog érni a sárvédőívbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dev Elküldve Március22, 2014 Megoszt Elküldve Március22, 2014 Sziasztok, én is felraktam a nyárigumikat alufelnire vannak szerelve (185/60r14) momo, et 35, tavaly kiderült hogy nem volt jó a központosító, csere majd jó lett, mert rázzta a kormányt 100fölött, most megint ez a jelenség, vajon mitől lehet? Nem jó alá a felni esetleg? Mert ezzel az et számmal kijebb vannak a kerekek mint a gyári acélall mert az ugye 46os. Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március22, 2014 Megoszt Elküldve Március22, 2014 Sziasztok, én is felraktam a nyárigumikat alufelnire vannak szerelve (185/60r14) momo, et 35, tavaly kiderült hogy nem volt jó a központosító, csere majd jó lett, mert rázzta a kormányt 100fölött, most megint ez a jelenség, vajon mitől lehet? Nem jó alá a felni esetleg? Mert ezzel az et számmal kijebb vannak a kerekek mint a gyári acélall mert az ugye 46os. Szerintetek? Szerintem attól hogy nem passzol az ET-szám még nem szabadna ráznia. Tedd hátra az első gumikat, ha megszűnik a hiba akkor a felni-gumi a bűnös. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dev Elküldve Március22, 2014 Megoszt Elküldve Március22, 2014 De tavaly is így voltak fent, és nem volt baja, ezért érdekes most nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Március22, 2014 Megoszt Elküldve Március22, 2014 De tavaly is így voltak fent, és nem volt baja, ezért érdekes most nekem. Központosító gyűrű nem esett ki valamelyikből? Vagy tuti hogy Opelre való van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Március22, 2014 Megoszt Elküldve Március22, 2014 (edited) 195/60 R15 alá menne a gyári felfüggesztésű ferde hátú F Astra alá ? (sajnos felni ET-t nem tudom) Módosítva Március23, 2014 : Stevy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóth Balázs Elküldve Március22, 2014 Megoszt Elküldve Március22, 2014 Sziasztok, én is felraktam a nyárigumikat alufelnire vannak szerelve (185/60r14) momo, et 35, tavaly kiderült hogy nem volt jó a központosító, csere majd jó lett, mert rázzta a kormányt 100fölött, most megint ez a jelenség, vajon mitől lehet? Nem jó alá a felni esetleg? Mert ezzel az et számmal kijebb vannak a kerekek mint a gyári acélall mert az ugye 46os. Szerintetek? Ki lettek centrírozva? Ha igen akkor 0 grammra? Mert ha nem akkor ez a hiba. Az Astrák futóműve 2-3 gramm eltérésre is érzékeny. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóth Balázs Elküldve Március22, 2014 Megoszt Elküldve Március22, 2014 Amúgy pedig 14"-os felninél az ET-nek 35-nek kell lenni(astránál). Nekem is ET 35-ös (R14 175/65, Enzo H felni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március22, 2014 Megoszt Elküldve Március22, 2014 Amúgy pedig 14"-os felninél az ET-nek 35-nek kell lenni(astránál) Nah ezt magyarázd el nekem légyszives, mert nem értem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március22, 2014 Megoszt Elküldve Március22, 2014 Amúgy pedig 14"-os felninél az ET-nek 35-nek kell lenni(astránál). Nekem is ET 35-ös (R14 175/65, Enzo H felni) Ezt én sem, mivel a gyári 14-es acélfelnijeim is 49-esek... Amúgy nekem eddig 3 garnitúra alufelni volt a kocsin, köztük gyári Opel felnik is, amihez nem kellett központosító gyűrű, mégis minddel ráz a kormány 100 felett, a téli acélfelnikkel meg nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Március23, 2014 Megoszt Elküldve Március23, 2014 Ezt én sem, mivel a gyári 14-es acélfelnijeim is 49-esek... Amúgy nekem eddig 3 garnitúra alufelni volt a kocsin, köztük gyári Opel felnik is, amihez nem kellett központosító gyűrű, mégis minddel ráz a kormány 100 felett, a téli acélfelnikkel meg nem... A gyári acélfelni gondolom 5,5" széles azért 49 az ET. De pl a G Astra is a 14"-osba 5,5-össel 39ET ami meg már futómű állítást kívánna ill ezt magyarázta az egyik gumis nekem. A 14"-os alu ami meg 35-ös ET-vel van az meg gondolom 6" széles. De a 6"széles 38-as Et-vel is még oké. Szóval amennyivel kijjebb van annyival van a coll szélesség miatt bejebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dev Elküldve Március23, 2014 Megoszt Elküldve Március23, 2014 A központosító gyűrű a helyükön vannak ( utólag meg is néztem vissza vettem az első kettőt és újra fel, de nem változott) a centirozás persze, hogy meg volt, de azt nem tudom, hogy 0 grammra-e. Bár nekem 185/60 R14-es Tavaly is rázott egy kicsit, de nem ennyire, a gyűrűket pedig úgy nézte meg a gumis hogy bele rakta a felni-be és passzoljon, mert amik előtte voltak benne az picit kotyogott benne, ezek viszont jól passzolnak, kicsit még szorul is az agyon, és minden gyűrű abba a felnibe van amibe tavaly, szóval minden ugyan úgy van mint eddig, ezért fúrcsálom a dolgot.Tavaly mikor a gyűrűket kicseréltük utána csináltattam kerék össze tartást is, téli acél felnikkel hibátlan (175/70 R13) Max nem jól rakom fel a felniket és elhúzza a gyűrűt, bár kétlem :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Március23, 2014 Megoszt Elküldve Március23, 2014 A központosító gyűrű a helyükön vannak ( utólag meg is néztem vissza vettem az első kettőt és újra fel, de nem változott) a centirozás persze, hogy meg volt, de azt nem tudom, hogy 0 grammra-e. Bár nekem 185/60 R14-es Tavaly is rázott egy kicsit, de nem ennyire, a gyűrűket pedig úgy nézte meg a gumis hogy bele rakta a felni-be és passzoljon, mert amik előtte voltak benne az picit kotyogott benne, ezek viszont jól passzolnak, kicsit még szorul is az agyon, és minden gyűrű abba a felnibe van amibe tavaly, szóval minden ugyan úgy van mint eddig, ezért fúrcsálom a dolgot.Tavaly mikor a gyűrűket kicseréltük utána csináltattam kerék össze tartást is, téli acél felnikkel hibátlan (175/70 R13) Max nem jól rakom fel a felniket és elhúzza a gyűrűt, bár kétlem :-) Ha a gyűrű nem mozog benne akkor jónak kell lennie, meg persze ha 56,6-ra szűkít és nem pl VW van benne ami 57,1-es. Esetleg gumi szálszakadás? Bár centír közben gondolom az kiderült volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóth Balázs Elküldve Március23, 2014 Megoszt Elküldve Március23, 2014 Nah ezt magyarázd el nekem légyszives, mert nem értem :D Bocs elfeljtettem, hogy függ a felni szélességétől is. Nekem 6,5" szélesek a felnik és így ET 35 a megfelelő 14" nál Amúgy tavaly (közvetlenül felrakás után) nekem is rázott, pedig ki lett centrírozva. Visszavittem, modom, hogy szerintem a centrírral lesz a baj. A gumis persze egyből rávágta, hogy az nem lehet. Én csak erősködtem, hogy centrírozzuk már újra legalább a két elsőt. 1-1 gramm lett bennehagyva és megszűnt a hibajelenség. :D Úgyhogy ha 100-110 között elkezd rázni akkor vigyétek és centrírotassátok ki újra, - 0 grammra - ha minden más rendben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts