opel16v Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Gumi szerelés és centír plusz a kerék le/fel együtt 1000/db szokott lenni, ebből lehet alkudni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 OK, akkor íratom a te számládhoz :wink: :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Jó, én meg 112133000% haszonnal továbbszámlázom neked. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Szabyka! Szép lett a verdád! Gratula! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Szabyka! Szép lett a verdád! Gratula! Köszi, de még messze van a széptől :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Köszi Gabi! Most már világos lesz. :D Az előzőkhöz egy kis képi segítség: [url=http://pecsiautosport.wh.hu/temp/et.gif] KATT IDE Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 életenben először most értettem meg az et szám lényegét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 életenben először most értettem meg az et szám lényegét :lol: én meg most :scratch: úgy tudtam az ET nem miliméter érték, hanem a felni szélességének arányában megadott viszonyszám a rajzon jól van ábrázolva az ET... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 nekem eddig sehogysem fért be anno Gabi is elmagyarázta de nem akartam beégni utánaolvastam de nem volt clear beleörödtem... és most lön világosság :lol: Rendelt már vki gumik.comról vagy abaqua-ról :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Rendelt már vki gumik.comról vagy abaqua-ról :?: :?: :?: En Abaqua-tol rendeltem par hete a 175/70-es Falkeneket neten keresztul, kb 1-1.5 ora mulva telefonalt egy ur hogy leOKzzuk, es asszem masnap delutan mar erte is mehettem (helyben nem volt nekik de beszereztek). Ujpest varoskapunal van a telepuk. Szal nekem nem volt gondom veluk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Rendelt már vki gumik.comról vagy abaqua-ról :?: :?: :?: Nekem eddíg is világos volt az ET. :lol: Startgumitól rendeltem Falkeneket. Aznap hívtak, h mikor mehetek. Mentem akkor, hebegtek-habogtak, h késett a szállítmány, jövő hét, stb. Amúgy is dillemmáztam, hogy Dunlop Sport SP01 legyen-e, ez eldöntötte, az volt nekik 195/50r15-ben. Nem bántam meg, jó kis papucsok, pöppet nehezebben forognak el, mint a régi 175-ösök. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Az előzőkhöz egy kis képi segítség: [url=http://pecsiautosport.wh.hu/temp/et.gif] KATT IDE Énmeg eddig értettem, de mostmár a rajzról nekem pont az jön le, hogy ha nő az ET, kíjebb kerül a felni. Asszem feladom. :Hangman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Vissza minden !!! FELFOGTAM. A középvonal vándorol, nem a gerékagy... Há nooormááális. :smt115 :geek: Link to comment Megosztás: More sharing options...
222 Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Bár sokan írták hogy a Pirelli Drago 5000nem nagy szám , hát most teszteljük. 10ft/db felszerelve 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 "Gabi is elmagyarázta de nem akartam beégni " Na látod, ezért nem lettem tanár. Meg amúgy is állandó gondot jelentene a 18 éves széplányok jelenléte... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 "Gabi is elmagyarázta de nem akartam beégni " Na látod, ezért nem lettem tanár. Meg amúgy is állandó gondot jelentene a 18 éves széplányok jelenléte... :lol: Forwardolhatod nekem a csajokat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Kösz, még bírok velük egyenlőre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Kösz, még bírok velük egyenlőre. :lol: egyenlőre :?: az régen rossz barétom :wink: max egyelőre 8) ha egyenlőre végzödnétek az nagyon csúf lenne :lol: Jah az ET szám :D azt elmondtad gyenge elmémnek 30x de csak nem akart összeállni a kép, tudod nem bírom az összetett csajokat és mondtaokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Péntek du ne menjünk bele a nyelvtani kérdésekbe, örülj hogy érthetően artikulálok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 a nyelv tan nem a mi asztalunk! Legalábbis nagyon remélem Gabi :lol: :D :lol: de azért BEle MEHETünk neeeem :idea: :roll: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Aztec! Nem volt elég a tegnap esti pipi? :lol: Feküdj ki a szemétdombra, hátha leszáll a dögkeselyű... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 :lol: és még csak azt sem mond6ja senki,h offolunk, mert a GUMI topikban irogatunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Lehet beszélgetni a gumi típusokról: málna ízű, extra sikosított, extra izgató, extra erős... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 vagy éppen slick :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Rendelt már vki gumik.comról vagy abaqua-ról :?: :?: :?: Én ott vettem a papucsokat ... Mondjuk 3 felnihez volt csak matrica egyhez nem raadasul 1 matrica krom 2 meg ezust volt, na de mindegy mert Opel embléma került a felnik közepébe :lol: Hétfőn délbe adtam le a rendelést keddre már meg is voltak a felnik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts