Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Gumik, felnik

Tápiószecső

Recommended Posts

Neeem félre érted! Arra gondoltam,hogy néha vacilálnak a 15-16-oson is de mivel a 17"-nálad lazán befér ezért rácáfolsz minden ellenvetésnek! :D

19 is befér, megfelelő méretekkel... :D

Ha ET38-as, akkor az bentebb esik, vagy kintebb a középvonaltól? Mert az én GM felnim ET49-es.

Kintebb, de szélesebb is mint a gm felni. Önmagában az et még mindig nem információ.

Megosztás:

Talán ilyen méret asszem nincs is, de 17re elég sok alternatíva van, a 165/35től a 205/40ig amit akár fel is lehet tenni astrara. :D

Valóban nem egyszerű ilyen kerékre váltóméretes gumit találni, de hát akinek malomkerék kell a kocsijára... :D

Megosztás:

Sziasztok!

Kérdésem volna h egy Borbet T felni ami 16" elől 7,5 Col széles hátul pedig 9 col széles és et30 az kilóg az autó alól nagyon, illetve elől elfér egyáltalán, elfordul a kerék gond nélkül?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Üdv.

Megosztás:

Sziasztok!

Kérdésem volna h egy Borbet T felni ami 16" elől 7,5 Col széles hátul pedig 9 col széles és et30 az kilóg az autó alól nagyon, illetve elől elfér egyáltalán, elfordul a kerék gond nélkül?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Üdv.

elfordulni el tud simán viszont a hátsó 9"-al remeg a léc főleg ha ültetett a kocsid, mert ültetve nekem a 7.25"-os felni és a sárvédőív közé nem fért be az ujjam, csak fél centi volt... az et 35ös nálam :D

Megosztás:

elfordulni el tud simán viszont a hátsó 9"-al remeg a léc főleg ha ültetett a kocsid, mert ültetve nekem a 7.25"-os felni és a sárvédőív közé nem fért be az ujjam, csak fél centi volt... az et 35ös nálam :D

Köszönöm a választ.... Az elejétől féltem, ezek szerint viszont akkor a hátsó nem lesz jó... :S hmm... akkor vagy szélesíteni kellene a hátsókerékjáratot(most lesz sárvédőív cserélve) vagy keresnem kell ilyen 7 col környéki kereket hátra!

Megosztás:

Köszönöm a választ.... Az elejétől féltem, ezek szerint viszont akkor a hátsó nem lesz jó... :S hmm... akkor vagy szélesíteni kellene a hátsókerékjáratot(most lesz sárvédőív cserélve) vagy keresnem kell ilyen 7 col környéki kereket hátra!

én azért megnézném úgy h aláteszem hátha mégsem ér bele semmibe, óvatosan ráengedve a kocsit... de sztem túlságosan ki fog lógni :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.