Porter Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Szerinted nem fér be? Lehetséges, hogy jobban tudod :D :D Ha ET38-as, akkor az bentebb esik, vagy kintebb a középvonaltól? Mert az én GM felnim ET49-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Ha ET38-as, akkor az bentebb esik, vagy kintebb a középvonaltól? Mert az én GM felnim ET49-es. A 49-től kintebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Neeem félre érted! Arra gondoltam,hogy néha vacilálnak a 15-16-oson is de mivel a 17"-nálad lazán befér ezért rácáfolsz minden ellenvetésnek! :D 19 is befér, megfelelő méretekkel... :D Ha ET38-as, akkor az bentebb esik, vagy kintebb a középvonaltól? Mert az én GM felnim ET49-es. Kintebb, de szélesebb is mint a gm felni. Önmagában az et még mindig nem információ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Ha ET38-as, akkor az bentebb esik, vagy kintebb a középvonaltól? Mert az én GM felnim ET49-es. Szélesség és ET alapján: http://www.autogumibolt.hu/ebolt/szolgaltatas/etkalkulator/ vagy http://www.felnioutlet.hu/et_kalkulator.html vagy http://taylorgumi.hu/kerek-et-kalkulator.html vagy stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 19 is befér, megfelelő méretekkel... :D 60Le-hez azért nem próbálom ki! Bár kevesebb lenne a fogyasztás mert el se indulna! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 A 49-től kintebb. Erre voltam kívácsi :D Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 60Le-hez azért nem próbálom ki! Bár kevesebb lenne a fogyasztás mert el se indulna! :D Cserélj motort :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Erre voltam kívácsi :D Köszi! Engem is itt okosítottak ki. B) Cserélj motort :) A fórumon olvasott információk szerint macera lenne, meg különben se vagyok az a típus! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imi68 Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Sziasztok. Bocs hogy ide írom. :D Ha valaki keres 13"-os komplett kereket nyárigumival, nézzen át az eladó rovatba. Sürgős lenne. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Kintebb, de szélesebb is mint a gm felni. Önmagában az et még mindig nem információ. Pl. 205/35R17-tel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Pl. 205/35R17-tel? :D Talán ilyen méret asszem nincs is, de 17re elég sok alternatíva van, a 165/35től a 205/40ig amit akár fel is lehet tenni astrara. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Talán ilyen méret asszem nincs is, de 17re elég sok alternatíva van, a 165/35től a 205/40ig amit akár fel is lehet tenni astrara. :D Valóban nem egyszerű ilyen kerékre váltóméretes gumit találni, de hát akinek malomkerék kell a kocsijára... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Valóban nem egyszerű ilyen kerékre váltóméretes gumit találni, de hát akinek malomkerék kell a kocsijára... :D Az félpótkocsi kerék... És természetesen van hozzá való félpótkocsi fék is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Az félpótkocsi kerék... És természetesen van hozzá való félpótkocsi fék is... 215/40 ®ZR)17 vs. 195/55 R15 között 8mm az eltérés és 100km-nél 99-et fog mutatni a Zóra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 215/40 ?ZR)17 vs. 195/55 R15 között 8mm az eltérés és 100km-nél 99-et fog mutatni a Zóra :D 215/40et 9,vagy szélesebb felnire tennék...semmi értelme :D Akkor is inkább 215/35 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 215/40et 9,vagy szélesebb felnire tennék...semmi értelme :D Akkor is inkább 215/35 Nem elég Neked a 7x17" ? :D Az már szerintem elég széles... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Nem elég Neked a 7x17" ? :D Az már szerintem elég széles... Nem mondanám túl szélesnek...gyári felni.. A borbetem már elég széles. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Nem mondanám túl szélesnek...gyári felni.. A borbetem már elég széles. :D Akkor az teherviselős? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Akkor az teherviselős? :) He? B) Kanyartól függ melyik oldal kapja a terhelést :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Nem elég Neked a 7x17" ? :D Az már szerintem elég széles... :D nekem a 15" széles kerekem 7.25 széles :) és a 195ös gumi teljesen jól érzi magát rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
HellTomy Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Sziasztok! Kérdésem volna h egy Borbet T felni ami 16" elől 7,5 Col széles hátul pedig 9 col széles és et30 az kilóg az autó alól nagyon, illetve elől elfér egyáltalán, elfordul a kerék gond nélkül? Válaszaitokat előre is köszönöm! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Sziasztok! Kérdésem volna h egy Borbet T felni ami 16" elől 7,5 Col széles hátul pedig 9 col széles és et30 az kilóg az autó alól nagyon, illetve elől elfér egyáltalán, elfordul a kerék gond nélkül? Válaszaitokat előre is köszönöm! Üdv. elfordulni el tud simán viszont a hátsó 9"-al remeg a léc főleg ha ültetett a kocsid, mert ültetve nekem a 7.25"-os felni és a sárvédőív közé nem fért be az ujjam, csak fél centi volt... az et 35ös nálam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
HellTomy Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 elfordulni el tud simán viszont a hátsó 9"-al remeg a léc főleg ha ültetett a kocsid, mert ültetve nekem a 7.25"-os felni és a sárvédőív közé nem fért be az ujjam, csak fél centi volt... az et 35ös nálam :D Köszönöm a választ.... Az elejétől féltem, ezek szerint viszont akkor a hátsó nem lesz jó... :S hmm... akkor vagy szélesíteni kellene a hátsókerékjáratot(most lesz sárvédőív cserélve) vagy keresnem kell ilyen 7 col környéki kereket hátra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Köszönöm a választ.... Az elejétől féltem, ezek szerint viszont akkor a hátsó nem lesz jó... :S hmm... akkor vagy szélesíteni kellene a hátsókerékjáratot(most lesz sárvédőív cserélve) vagy keresnem kell ilyen 7 col környéki kereket hátra! én azért megnézném úgy h aláteszem hátha mégsem ér bele semmibe, óvatosan ráengedve a kocsit... de sztem túlságosan ki fog lógni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Sztem bele fog érni... :D Nekem is a 7"-os beleért 195/60-as gumival(7xR15 ET35 a felni). Igaz, hogy csak kanyarban, mert annyit "elmászik" a híd oldalra... Most egy kicsit megszabattam a peremet, aztán majd kiderül, jobb lett-e... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts