J0hnny Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Attól függ, mihez képest, az alap 175-höz van egy liter is a különbség. Ezt már megbeszéltük sokszor, de akinek van nagy felnire pénze, az ne legyen fillérbaszó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 100-on? Én a 195/50/15 úgy figyeltem meg ,hogy 1-lt.Mondjuk 1.4-es nél . S amikor lendületből kanyarodtál és vigyorgava megcsúszás nélkül szedted összte a vasat a kanyarból, akkor vajon ez futott át először? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Ezt már megbeszéltük sokszor, de akinek van nagy felnire pénze, az ne legyen fillérbaszó! :) Végül is ez igaz , én sem panaszkodtam még senkinek a fogy. miatt .csak tájékoztattam cartársat mireszámitson . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Végül is ez igaz , én sem panaszkodtam még senkinek a fogy. miatt .csak tájékoztattam cartársat mireszámitson . :D Nem utolsó szempont a fogyasztás sem, főleg ilyen benzinárak mellett .. megfontolandó .. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Hellótok! Kérdésem az lenne hogy mennyire káros a téligumira ha nincs leengedve a "téli" 1,8-ra a nyomás? Tegnap este jutott az eszembe hogy már kb 5 napja úgy használom a hóba, hogy olyan 2,2-körül van még benne. elfelejtettem leengedni, bár ahoz képest meg még 1x sem csúszott meg és elég jól tapad igaz az idén vettem. Károsíthatta ez a nagyobb nyomás mármint oldalfal esetleg jobban reped? Engedjem lejebb vagy ha nem csúszik hagyhatom így? vagy már mindegy neki? :D A nagyobb nyomás nem károsítja a gumit, sőt! Tekintettel arra, hogy a kocsi súlyát a LEVEGŐ NYOMÁS tarja meg, ezért alacsonyabb nyomás esetén a gumi jobban deformálódik és használódik el. Én télen 175-ös gumival 2,2 és 2,4 barral járok, nyáron 185-ösel ugyanazzal a nyomással. Nekem bevált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 SZIASZTOK!CSAK EGY KÉRDÉS:VAN NEKEM EGY 14"-ES ALUFELNIM,185/50 R14-ES FULDA GUMIVAL,AZ ÉRDEKELNE HOGY A GUMIMÉRET NEM E KICSI CARAVANHOZ,TEHÁT NEM NÉZNE E KI VELE 'BUTÁN'? NAGY FELNIT NAGY GUMIVAL NEM SZERETNÉK MERT MEGESZI A HAJAMAT!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 SZIASZTOK!CSAK EGY KÉRDÉS:VAN NEKEM EGY 14"-ES ALUFELNIM,185/50 R14-ES FULDA GUMIVAL,AZ ÉRDEKELNE HOGY A GUMIMÉRET NEM E KICSI CARAVANHOZ,TEHÁT NEM NÉZNE E KI VELE 'BUTÁN'? NAGY FELNIT NAGY GUMIVAL NEM SZERETNÉK MERT MEGESZI A HAJAMAT!:) Kicsi. Egyéb csevegésbe, dobhatnál képeket az autódról. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Kicsi. Egyéb csevegésbe, dobhatnál képeket az autódról. :D Akkor van 4 eladó aluett felnim 90%-os fulda carat assuro gumival:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Akkor van 4 eladó aluett felnim 90%-os fulda carat assuro gumival:D A megfelelő topikba írd be. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Kicsi. Egyéb csevegésbe, dobhatnál képeket az autódról. :D akkor mit tegyek?vegyek erre a felnire nagyobb gumát,vagy adjam el és vegyek 15"-ost 195/50-es gumival? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 akkor mit tegyek?vegyek erre a felnire nagyobb gumát,vagy adjam el és vegyek 15"-ost 195/50-es gumival? Ahogy gondolod. :D 15ös sztem jobban néz ki, de majd jönnek az okosok, és úgy is megmondják, hogy 17litert fog enni az autód, és menni sem fog.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 akkor mit tegyek?vegyek erre a felnire nagyobb gumát,vagy adjam el és vegyek 15"-ost 195/50-es gumival? Nem feltétlenül kell lecserélni a felnit is, ha amúgy tetszik, csak a gumit kell 185/60R14, vagy ha szélesebbet szeretnél 195/60R14-re cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Nem feltétlenül kell lecserélni a felnit is, ha amúgy tetszik, csak a gumit kell 185/60R14, vagy ha szélesebbet szeretnél 195/60R14-re cserélni. THX!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
peter... Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 15ös acélfelnim 4db 16000.- Huf van eladó nekem ha érdekel vkit esetleg... Et 37 5 lukas Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 15ös acélfelnim 4db 16000.- Huf van eladó nekem ha érdekel vkit esetleg... Et 37 5 lukas Mondjuk ez F Astrára pont nem jó... próbáld meg az Omegásoknál, de leginkább az Adok-veszek topicban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 akkor mit tegyek?vegyek erre a felnire nagyobb gumát,vagy adjam el és vegyek 15"-ost 195/50-es gumival? Igen!! Ahogy gondolod. :D 15ös sztem jobban néz ki, de majd jönnek az okosok, és úgy is megmondják, hogy 17litert fog enni az autód, és menni sem fog.. :) Igen! Jönni fognak, de nincs igazuk :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 A 16 col a lényeg a gumi méret csak mellékes ... nos? Ezek szerint te messze nem vágod a témát. A coll mellett tudod van ET szám, J szám, osztókör stb stb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Ezek szerint te messze nem vágod a témát. A coll mellett tudod van ET szám, J szám, osztókör stb stb. :D Utána kellene olvasni a dolgoknak, már felvilágosítottak hogy kevés volt az információm felni téren .. borzasztó .. nem volt sűrűn dolgom felnivel, ezért nem is értek hozzá, nem úgy mint egyesek az oltogatáshoz :) Ez már lejárt téma .. Ébresztő :) köszi az infót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Utána kellene olvasni a dolgoknak, már felvilágosítottak hogy kevés volt az információm felni téren .. borzasztó .. nem volt sűrűn dolgom felnivel, ezért nem is értek hozzá, nem úgy mint egyesek az oltogatáshoz :D Ez már lejárt téma .. Ébresztő :) köszi az infót Nem kell megsértődni, az évek során kapsz ennél szebbet is majd a fórumon. :D Tudom, hogy felvilágosítottak, nem arról van szó csak ha felsorolsz gumiméretet meg mindent utána meg azt mondod, hogy nem az a lényeg akkor az olyan mint venni egy Airbust az ingyen mogyoróért vagy elolvasni a Harry Pottert az utolsó mondatért. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Nem kell megsértődni, az évek során kapsz ennél szebbet is majd a fórumon. :) Tudom, hogy felvilágosítottak, nem arról van szó csak ha felsorolsz gumiméretet meg mindent utána meg azt mondod, hogy nem az a lényeg akkor az olyan mint venni egy Airbust az ingyen mogyoróért vagy elolvasni a Harry Pottert az utolsó mondatért. :D Fuck for virginity. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Fuck for virginity. :D Jaja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Nem kell megsértődni, az évek során kapsz ennél szebbet is majd a fórumon. :D Tudom, hogy felvilágosítottak, nem arról van szó csak ha felsorolsz gumiméretet meg mindent utána meg azt mondod, hogy nem az a lényeg akkor az olyan mint venni egy Airbust az ingyen mogyoróért vagy elolvasni a Harry Pottert az utolsó mondatért. :) Szó sincs sértődésről, elnézést is kértem a kellemetlenségért, nem mindenki jön tökéletesen a világra .. nah mind1 egyszer már átrágtuk, legközelebb megfontoltabban kérdezek :D Peace :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Szó sincs sértődésről, elnézést is kértem a kellemetlenségért, nem mindenki jön tökéletesen a világra .. nah mind1 egyszer már átrágtuk, legközelebb megfontoltabban kérdezek :D Peace :) Részemről is peace. Amit tudok majdnem itt tanultam meg, és nekem sem volt ínyemre minden válasz de na... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Részemről is peace. Amit tudok majdnem itt tanultam meg, és nekem sem volt ínyemre minden válasz de na... Tudod vagy nem tudod? Akko'meg? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Nem kell megsértődni, az évek során kapsz ennél szebbet is majd a fórumon. :D Tudom, hogy felvilágosítottak, nem arról van szó csak ha felsorolsz gumiméretet meg mindent utána meg azt mondod, hogy nem az a lényeg akkor az olyan mint venni egy Airbust az ingyen mogyoróért vagy elolvasni a Harry Pottert az utolsó mondatért. :D Fuck for virginity. :) Yes! Yes! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts