Prins... Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Sziasztok! Alufelni vásárlás előtt vagyok és lenne is egy esetleges felni ami elnyerte tetszésem, csupán annyi lenne a kérdésem hogy aláfér e egy F-es astrának?! Méretek: 205/45 R16 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Sziasztok! Alufelni vásárlás előtt vagyok és lenne is egy esetleges felni ami elnyerte tetszésem, csupán annyi lenne a kérdésem hogy aláfér e egy F-es astrának?! Méretek: 205/45 R16 :D Ez gumiméret, nem felni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Ez gumiméret, nem felni. A 16 col a lényeg a gumi méret csak mellékes ... nos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 A 16 col a lényeg a gumi méret csak mellékes ... nos? Nem csak a col számít. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Nem csak a col számít. :D amit megadtam gumiméretet abból nem lehet következtetni a felniszélességre? van gondolom egy bizonyos határ ami még alámegy ...... most vagy alámegy ... vagy nem .. a többi okosság engem nem érdekel .. :) csak arra vagyok kíváncsi h alámegy e .. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 amit megadtam gumiméretet abból nem lehet következtetni a felniszélességre? van gondolom egy bizonyos határ ami még alámegy most vagy alámegy vagy nem .. a többi okosság engem nem érdekel .. :) csak arra vagyok kíváncsi h alámegy e .. :D 10x16ra is fel lehet tenni azt a gumit meg 6x16ra is. et0val egyiket sem tudod felrakni.... szóval ez édeskevés adat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Sziasztok! Alufelni vásárlás előtt vagyok és lenne is egy esetleges felni ami elnyerte tetszésem, csupán annyi lenne a kérdésem hogy aláfér e egy F-es astrának?! Méretek: 205/45 R16 :D A méretek szerit elméletben igen de függ a felni et -számától is . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 10x16ra is fel lehet tenni azt a gumit meg 6x16ra is. et0val egyiket sem tudod felrakni.... szóval ez édeskevés adat. ok köszönöm szépen nem vagyok otthon a felnik terén úgy gondoltam ennyi elég .. nah de mind1 az a lényeg h nem megy fel rá .. erre voltam kíváncsi nem a kötözködésre .. köszönöm neked mégegyszer Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 amit megadtam gumiméretet abból nem lehet következtetni a felniszélességre? van gondolom egy bizonyos határ ami még alámegy ...... most vagy alámegy ... vagy nem .. a többi okosság engem nem érdekel .. :) csak arra vagyok kíváncsi h alámegy e .. :D 205/45 R16-ból mégis hogyan mondjam meg a felni szélességét és az ET-jét? A kettő összefügg, hogy alámegy vagy nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 ok köszönöm szépen nem vagyok otthon a felnik terén úgy gondoltam ennyi elég .. nah de mind1 az a lényeg h nem megy fel rá .. erre voltam kíváncsi nem a kötözködésre .. köszönöm neked mégegyszer NEM EZ A LÉNYEG! Felmehet, csak tudni kell hozzá a felni adatait.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 A méretek szerit elméletben igen de függ a felni et -számától is . Pfuh nekem ez kínai :) inkább keresek valami kisebbet .. még ha alá is menne 5 személlyel lehet érdekes lenne a dolog :D köszi-köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 NEM EZ A LÉNYEG! Felmehet, csak tudni kell hozzá a felni adatait.... akkor van rá esély? 5 személy alatt sem lenne gubanc vagy így méretek nélkül te sem igazán tudod igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Pfuh nekem ez kínai :) inkább keresek valami kisebbet .. még ha alá is menne 5 személlyel lehet érdekes lenne a dolog :D köszi-köszi Édesöcsém. Nem a gumival van a baj, hanem hogy nem értelmezed a szöveget. Vehetsz rá 195/45R16ot is...ha ugyan az a felni marad, akkor se fogom rámondani, hogy most már befér. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 akkor van rá esély? 5 személy alatt sem lenne gubanc vagy így méretek nélkül te sem igazán tudod igaz? Méretek nélkül ki tudja szted? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Méretek nélkül ki tudja szted? :D ok akkor kérek bővebb infót róla .. a 16 col akkor nem jelent gondot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 ok akkor kérek bővebb infót róla .. a 16 col akkor nem jelent gondot? Önmagában nem, de mindenképp kell hozzá a szélessége és az et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 akkor van rá esély? 5 személy alatt sem lenne gubanc vagy így méretek nélkül te sem igazán tudod igaz? Egy tuti megoldás a kérdésre fogod a kiszemelt áldozatot és fölrakod gumi nélkül ha úgy belefér az már fél siker . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Önmagában nem, de mindenképp kell hozzá a szélessége és az et. rendben .. köszi szépen .. bocs a kellemetlenségért nem vagyok igazán otthon felni ügyben .. egyébként ő lenne az: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Egy tuti megoldás a kérdésre fogod a kiszemelt áldozatot és fölrakod gumi nélkül ha úgy belefér az már fél siker . :D az is egy megoldás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Ha ott van nálad összeszerelve a kerék, akkor tényleg feldobhattad volna.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Ha ott van nálad összeszerelve a kerék, akkor tényleg feldobhattad volna.... nem nálam van az a baj ezt a képet csak azért készítettem h mégis kinézetre milyen lenne .. de ha sikerül megtudni adatokat róla akkor feltétlen rákérdezek, ha nem akkor próba cseresznye Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 nem nálam van az a baj ezt a képet csak azért készítettem h mégis kinézetre milyen lenne .. de ha sikerül megtudni adatokat róla akkor feltétlen rákérdezek, ha nem akkor próba cseresznye De mielőtt rászánod magad a cserére tudnod kel ,hogy ez jelentős fogyasztás növekedésseljár ez méret . Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 De mielőtt rászánod magad a cserére tudnod kel ,hogy ez jelentős fogyasztás növekedésseljár ez méret . Van vagy fél liter... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Van vagy fél liter... Attól függ, mihez képest, az alap 175-höz van egy liter is a különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Van vagy fél liter... 100-on? Én a 195/50/15 úgy figyeltem meg ,hogy 1-lt.Mondjuk 1.4-es nél . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts