Endre06 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Még nem tudom...lesz vagy 4 sör. :) :D Ilyen árba nekem is jól jönne! <_< Bár még a 8sör is beleférne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Kiváncsi vagyok mivel és hogyan fested le! <_< Mivel?: Mivel le kell, hogy ne rozsdásodjon :icon13: :lol: Hogyan?: Jó gyorsan -_- B) Egyébként szórópisztollyal :D két réteg foszfát, két réteg füller, csisz.... két réteg Akril selyemfényű zománc kép Eggyel több lyuk van rajta! :) Mazda 6 lemezfelni Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Mivel nem lett jó a festés, látszott nagyon a rozsdafolt helye. Ezért le lett veretve szemcsével. 1. 2. 3. Tudom, hogy ez így nem lesz az igazi, de legalább egyformán "rapcsos", nem foltokban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Mivel nem lett jó a festés, látszott nagyon a rozsdafolt helye. Ezért le lett veretve szemcsével. 1. 2. 3. Tudom, hogy ez így nem lesz az igazi, de legalább egyformán "rapcsos", nem foltokban. Titán drótkoronggal tükörre lehet polírozni :D aztán vagy festék vagy lakk.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Titán drótkoronggal tükörre lehet polírozni <_< aztán vagy festék vagy lakk.. :D Én már ezzel nem xarozok. Megy a kádba holnap-ha megjavítják addig az ELFO-t. Bevittem ugyanis a melóhelyemre, és az ottani festőműhelyben csinálják. Ne is álmodj titán drótkorongról. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Mazda 6 lemezfelni Akkor meg egyel kevesebb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Te egész télen hóban mész? :) Nem, csak amikor nincs hó akkor meg a keskeny gumi miatt csökken a fogyasztás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Nem, csak amikor nincs hó akkor meg a keskeny gumi miatt csökken a fogyasztás. Biciklin meg csak levegőt fogyasztasz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Nem, csak amikor nincs hó akkor meg a keskeny gumi miatt csökken a fogyasztás. Szerinted száraz,hideg időben elég az astrának a 155-ös tapadó felülete? :o Nem véletlen a 175/70 R13 alapméret gyárilag.Persze nem mondom,lehet virsligumin is járni,de hogy nem forszíroznám a dolgot,az is tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Szerinted száraz,hideg időben elég az astrának a 155-ös tapadó felülete? :o Nem véletlen a 175/70 R13 alapméret gyárilag.Persze nem mondom,lehet virsligumin is járni,de hogy nem forszíroznám a dolgot,az is tuti. Részemről a szélesebbre szavazok. 7 év alatt már próbáltam télen a 175-185 széleseket is, de hóban nem vettem észre lényeges eltérést. A taknyon és szárazon egyértelműen a szélesebb volt a jobb. Most kipróbálom 195-el is. :D Asszonynak is 165-öst vettem. Annyira tetszik neki a kis corsa, hogy egyre jobban repeszt vele. Legalább be tudjon vele kanyarodni, és meg tudjon állni ha kell. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Szerinted száraz,hideg időben elég az astrának a 155-ös tapadó felülete? :o Nem véletlen a 175/70 R13 alapméret gyárilag.Persze nem mondom,lehet virsligumin is járni,de hogy nem forszíroznám a dolgot,az is tuti. Angliában a Vauxhall-ok gyárilag is készültek 155/80R13-al :D Amúgy nem szoktam versenyezni, főleg télen nem nyomom eszetlenül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
czola Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Sziaszok A 4 lyukú 13"-as acélfelni helyére nehezen találok 4lyukú alufelnit (13-14"-est). Nem tudtok vmi webshopot, ahol szét tudnék nézni tavaszra? Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Sziaszok A 4 lyukú 13"-as acélfelni helyére nehezen találok 4lyukú alufelnit (13-14"-est). Nem tudtok vmi webshopot, ahol szét tudnék nézni tavaszra? Előre is köszi Klikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
czola Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Sziasztok! Szerintetek durva lenne a kocsimra Intra 6Jx13 ET21-es felni? Gumistól 10eHUF... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Sziasztok! Szerintetek durva lenne a kocsimra Intra 6Jx13 ET21-es felni? Gumistól 10eHUF... Próbáld fel :D ha nem jó akkor meg elsózod.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Próbáld fel :D ha nem jó akkor meg elsózod.. :o Az hétvégén lesz, mert apám vette meg nekem. Azt mondta, h nincs sérülve a felni sehol, sőt még a lakk sem pattant le róla. 185-ös gumikkal adták. Elvileg Astráról vették le.Még a középkupakok is megvannak. Remélem jók lesznek. Csak a pezsgő színtől félek kicsit, mert a kocsim olivzöld... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Az hétvégén lesz, mert apám vette meg nekem. Azt mondta, h nincs sérülve a felni sehol, sőt még a lakk sem pattant le róla. 185-ös gumikkal adták. Elvileg Astráról vették le.Még a középkupakok is megvannak. Remélem jók lesznek. Csak a pezsgő színtől félek kicsit, mert a kocsim olivzöld... Ne aggódj, nem lesz az olyan mintha arany lenne :D egyébként nekem is át lesznek fújva az aluk matt feketére, a vivákra mennek át a téli papucsok és kb lesz egy eladó garnitúra pár telet használt 14-es acélfelnim.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Ne aggódj, nem lesz az olyan mintha arany lenne :D egyébként nekem is át lesznek fújva az aluk matt feketére, a vivákra mennek át a téli papucsok és kb lesz egy eladó garnitúra pár telet használt 14-es acélfelnim.. :o Mondjuk a felni koráról az árulkodik, hogy bele van öntve a "Made in West-Germany" felirat! :) :) Remélem a gumi azért fiatalabb! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Mondjuk a felni koráról az árulkodik, hogy bele van öntve a "Made in West-Germany" felirat! :D :) Remélem a gumi azért fiatalabb! :) Kép? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Kép? :o Még nem tudok, mert csak hétvégén fogok haza menni a szülőkhöz... De nem az a "pókhálós" minta, hanem sűrű küllős... Ui.: Csak a Sanci kedvéért javítottam ki... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 De nem az a "pókhálós" minta, hanem sokküllős... :D :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
czola Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Sziasztok! Szerintetek jó a gyári megoldás helyett: 7,5×17-es 4×108-as ET35-ös könnyüfém felni 215/40 R17-es gumival Gyári átmérő: 575mm Ezzel a megoldással: 604mm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Angliában a Vauxhall-ok gyárilag is készültek 155/80R13-al :o Amúgy nem szoktam versenyezni, főleg télen nem nyomom eszetlenül. A 155-ös gumik a gyári 5 és feles felniken vannak? Most rakattam a gyárikra 165-ös gumikat.....voltak kétségeim, de végülis jól állnak rajtuk. Mennyi az autód megengedett legnagyobb össztömege? Talán ez az egyetlen kérdéses dolog a 155-ös gumikban. A 79-es terhelési index az egyenként max.437 kg, vagyis összesen 1748 kg a megengedett, de annyit csak nem nyom az autód :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Sziasztok! Szerintetek jó a gyári megoldás helyett: 7,5×17-es 4×108-as ET35-ös könnyüfém felni 215/40 R17-es gumival Gyári átmérő: 575mm Ezzel a megoldással: 604mm Csak az a baj, hogy az Astra lyukkiosztása 4x100-as... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts