Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Gumik, felnik

Tápiószecső

Recommended Posts

Kiváncsi vagyok mivel és hogyan fested le! <_<

Mivel?: Mivel le kell, hogy ne rozsdásodjon :icon13: :lol:

Hogyan?: Jó gyorsan -_- B)

Egyébként szórópisztollyal :D két réteg foszfát, két réteg füller, csisz.... két réteg Akril selyemfényű zománc kép

Eggyel több lyuk van rajta! :)

Mazda 6 lemezfelni

Megosztás:

Mivel nem lett jó a festés, látszott nagyon a rozsdafolt helye. Ezért le lett veretve szemcsével.

1.

2.

3.

Tudom, hogy ez így nem lesz az igazi, de legalább egyformán "rapcsos", nem foltokban.

Titán drótkoronggal tükörre lehet polírozni :D aztán vagy festék vagy lakk.. :)

Megosztás:

Titán drótkoronggal tükörre lehet polírozni <_< aztán vagy festék vagy lakk.. :D

Én már ezzel nem xarozok. Megy a kádba holnap-ha megjavítják addig az ELFO-t. Bevittem ugyanis a melóhelyemre, és az ottani festőműhelyben csinálják. Ne is álmodj titán drótkorongról. :)

Megosztás:

Nem, csak amikor nincs hó akkor meg a keskeny gumi miatt csökken a fogyasztás.

Szerinted száraz,hideg időben elég az astrának a 155-ös tapadó felülete? :o

Nem véletlen a 175/70 R13 alapméret gyárilag.Persze nem mondom,lehet virsligumin is járni,de hogy nem forszíroznám a dolgot,az is tuti.

Megosztás:

Nem véletlen a 175/70 R13 alapméret gyárilag.Persze nem mondom,lehet virsligumin is járni,de hogy nem forszíroznám a dolgot,az is tuti.

Részemről a szélesebbre szavazok. 7 év alatt már próbáltam télen a 175-185 széleseket is, de hóban nem vettem észre lényeges eltérést. A taknyon és szárazon egyértelműen a szélesebb volt a jobb. Most kipróbálom 195-el is. :D

Asszonynak is 165-öst vettem. Annyira tetszik neki a kis corsa, hogy egyre jobban repeszt vele. Legalább be tudjon vele kanyarodni, és meg tudjon állni ha kell. :)

Megosztás:

Angliában a Vauxhall-ok gyárilag is készültek 155/80R13-al :D Amúgy nem szoktam versenyezni, főleg télen nem nyomom eszetlenül.

Megosztás:

Próbáld fel :D ha nem jó akkor meg elsózod.. :o

Az hétvégén lesz, mert apám vette meg nekem. Azt mondta, h nincs sérülve a felni sehol, sőt még a lakk sem pattant le róla. 185-ös gumikkal adták.

Elvileg Astráról vették le.Még a középkupakok is megvannak. Remélem jók lesznek.

Csak a pezsgő színtől félek kicsit, mert a kocsim olivzöld...

Megosztás:

Az hétvégén lesz, mert apám vette meg nekem. Azt mondta, h nincs sérülve a felni sehol, sőt még a lakk sem pattant le róla. 185-ös gumikkal adták.

Elvileg Astráról vették le.Még a középkupakok is megvannak. Remélem jók lesznek.

Csak a pezsgő színtől félek kicsit, mert a kocsim olivzöld...

Ne aggódj, nem lesz az olyan mintha arany lenne :D egyébként nekem is át lesznek fújva az aluk matt feketére, a vivákra mennek át a téli papucsok és kb lesz egy eladó garnitúra pár telet használt 14-es acélfelnim.. :o

Megosztás:

Ne aggódj, nem lesz az olyan mintha arany lenne :D egyébként nekem is át lesznek fújva az aluk matt feketére, a vivákra mennek át a téli papucsok és kb lesz egy eladó garnitúra pár telet használt 14-es acélfelnim.. :o

Mondjuk a felni koráról az árulkodik, hogy bele van öntve a "Made in West-Germany" felirat! :) :)

Remélem a gumi azért fiatalabb! :(

Megosztás:

Angliában a Vauxhall-ok gyárilag is készültek 155/80R13-al :o Amúgy nem szoktam versenyezni, főleg télen nem nyomom eszetlenül.

A 155-ös gumik a gyári 5 és feles felniken vannak? Most rakattam a gyárikra 165-ös gumikat.....voltak kétségeim, de végülis jól állnak rajtuk.

Mennyi az autód megengedett legnagyobb össztömege? Talán ez az egyetlen kérdéses dolog a 155-ös gumikban. A 79-es terhelési index az egyenként max.437 kg, vagyis összesen 1748 kg a megengedett, de annyit csak nem nyom az autód :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.