webshark Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 A pótkerekem szerencsére 14-es volt, totál használhatatlan.... :) De megoldódott a problémám! :lol: Ma vettem 4db ET49 - GM LQ - 5 1/2 Jx13-as felnit KORMORAN 175/70 R 13 82T gumikkal összesen 8000ért!! :( :P :hiya: Hol vót ez ilyen olcsó? Igaz én mindig ET46 osat keresek, az meg már nem nagyon van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 :( :P :hiya: Hol vót ez ilyen olcsó? Igaz én mindig ET46 osat keresek, az meg már nem nagyon van... Nekem van kettő fölösben. Négy lett volna, csak télen lenyúlta a másik két ET46-os felnimet a gumis. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Valaki mondjon már véleményt a Kingstar gumiról! Ezt írják róla: "A HANKOOK gumigyár terméke az új Kingstar gumi márka, mely a gazdaságosabb, olcsó gumik közé tartozik, azonban a Hankook gyár neve a garancia arra, hogy minőségében nem esik csorba az alacsony árfekvése ellenére sem." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Valaki mondjon már véleményt a Kingstar gumiról! Ezt írják róla: "A HANKOOK gumigyár terméke az új Kingstar gumi márka, mely a gazdaságosabb, olcsó gumik közé tartozik, azonban a Hankook gyár neve a garancia arra, hogy minőségében nem esik csorba az alacsony árfekvése ellenére sem." A téliek nekem is Kingstarok...sztem okés. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 ..... csak télen lenyúlta a másik két ET46-os felnimet a gumis. :) Kösz az ajánlatot... azt hogyan csinálta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Kösz az ajánlatot... azt hogyan csinálta? Amin vittem neki a gumit, hogy rakja át a festett felnikre, azokat nem adta vissza... :) Pedig négy darab GM felni volt, most meg van kettő elől, hátul meg ET49-esek vannak. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Amin vittem neki a gumit, hogy rakja át a festett felnikre, azokat nem adta vissza... :) Pedig négy darab GM felni volt, most meg van kettő elől, hátul meg ET49-esek vannak. :( A köcsög!!! dehát a tiéd volt...!! hogy esett volna rá egy halom traktorgumi Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Amin vittem neki a gumit, hogy rakja át a festett felnikre, azokat nem adta vissza... :) Pedig négy darab GM felni volt, most meg van kettő elől, hátul meg ET49-esek vannak. :( elfelejtetted elkérni vagy kérted de nem adta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 elfelejtetted elkérni vagy kérted de nem adta? Kiment a fejemből, hogy én hoztam felnit is, mivel azon voltak a gumik, amik átkerültek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Kiment a fejemből, hogy én hoztam felnit is, mivel azon voltak a gumik, amik átkerültek. :) Ha nem túl régen volt, akkor 2 erős haverral(2 ajtós szekrény típusok) menjél már vissza, hogy emlékszik-e, hogy itthagytad neki kölcsönbe a 4 felnit, mert akkor vinnéd is. ha régen volt, akkor 4 et vigyél, tuti segítenek neki emlékezni, hogy van nála valami ami nem az övé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Ha nem túl régen volt, akkor 2 erős haverral(2 ajtós szekrény típusok) menjél már vissza, hogy emlékszik-e, hogy itthagytad neki kölcsönbe a 4 felnit, mert akkor vinnéd is. ha régen volt, akkor 4 et vigyél, tuti segítenek neki emlékezni, hogy van nála valami ami nem az övé. Még tavaly történt ez tél elején. Amúgy csak 2 felnit nyúlt le tőlem, 2 maradt. Elvileg úgyis télre kap új garnitúrát 14-s felnivel, tehát lesz majd 4db GM 13"-os felnim. :) Egyébként nem is voltak jó állapotban. Gyakorlatilag újra kell fújni színre, egyéb hibát nem találtam rajtuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Karcsi! Látom vannak ilyen felnijeid Na most nekem ilyen (-ből 4 darab vagy valami hasonló, 14"-oshoz) felnikupak kellene. Nem tudnál esetleg ócsó pízír szerezni valahonnan? :huh: Blitzen átvenném. Faterral beszéltem de nem mondta biztosra, hogy lenne neki tartalékban az enyém fajta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Karcsi! Látom vannak ilyen felnijeid http://img5.tar.hu/hening/size2/37092793.jpg Na most nekem ilyen (-ből 4 darab vagy valami hasonló, 14"-oshoz) felnikupak kellene. Nem tudnál esetleg ócsó pízír szerezni valahonnan? :huh: Blitzen átvenném. Faterral beszéltem de nem mondta biztosra, hogy lenne neki tartalékban az enyém fajta. :lol: Esküdni mernék rá, hogy valamelyik on-line aukción láttam ilyen kupakot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Esküdni mernék rá, hogy valamelyik on-line aukción láttam ilyen kupakot. Igen, vaterán én is láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 De jelenleg nincs, csak felnistől :huh: több ilyen hirdetőizét megnéztem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Nekem nincs tartalékom, Fater meg Svédben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Afamar Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Sziasztok! Ti már régi motorosok vagytok ebben a típusban és gondoltam hátha tudnátok nekem segíteni... Nemrégiben boldog tulajdonosa lettem egy 1993-as évjáratú Opel Astra Caravannnak (1.4 i) az autót alufelnivel szerelve vettük, de sajnos kiderült, hogy télen is ezeket használták és a só kissé szétmarta a felniket. Ennek következtében már nem zárja el a levegő útját a felni és a gumi között és egy éjszaka alatt huss, elszáll a gumikból a nyomás... Namármost :huh: van nekem a pincében 4 db téli gumi 185x65 r 15-ös. Kérdésem a következő: ezeket a gumikat fel tudom szereltetni az autóra úgy, hogy akkor se érjen bele semmi ha éppen 200 kiló Német Dogot viszek a csomagtartóban? Mert ha igen, akkor 15-ös lemezfelniket vennék és egy garnitúra nyári gumit, így spóroltam egy téli gumi készletet. Ha nem lehet feltenni, akkor van 4 eladó téli gumim, amit 14-es lemezfelnire cserélnék :lol: Előre is köszi a segítséget! Aki nem ismeri a Német Dogot ajánlom figyelmébe: www.afamar.hu ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Sziasztok! Ti már régi motorosok vagytok ebben a típusban és gondoltam hátha tudnátok nekem segíteni... Nemrégiben boldog tulajdonosa lettem egy 1993-as évjáratú Opel Astra Caravannnak (1.4 i) az autót alufelnivel szerelve vettük, de sajnos kiderült, hogy télen is ezeket használták és a só kissé szétmarta a felniket. Ennek következtében már nem zárja el a levegő útját a felni és a gumi között és egy éjszaka alatt huss, elszáll a gumikból a nyomás... Namármost :huh: van nekem a pincében 4 db téli gumi 185x65 r 15-ös. Kérdésem a következő: ezeket a gumikat fel tudom szereltetni az autóra úgy, hogy akkor se érjen bele semmi ha éppen 200 kiló Német Dogot viszek a csomagtartóban? Mert ha igen, akkor 15-ös lemezfelniket vennék és egy garnitúra nyári gumit, így spóroltam egy téli gumi készletet. Ha nem lehet feltenni, akkor van 4 eladó téli gumim, amit 14-es lemezfelnire cserélnék :lol: Előre is köszi a segítséget! Aki nem ismeri a Német Dogot ajánlom figyelmébe: www.afamar.hu ^_^ Elvileg ha gyári ET49-es 15"-os acélfelnit veszel, az nem érhet bele sehol sztem. Mondjuk én személy szerint inkább vennék 14"-os lemez(vagy alu-)felniket ugyanilyen ET-vel, és 185/60R14 gumival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Ti már régi motorosok vagytok ebben a típusban és gondoltam hátha tudnátok nekem segíteni... Nemrégiben boldog tulajdonosa lettem egy 1993-as évjáratú Opel Astra Caravannnak (1.4 i) az autót alufelnivel szerelve vettük, de sajnos kiderült, hogy télen is ezeket használták és a só kissé szétmarta a felniket. Ennek következtében már nem zárja el a levegő útját a felni és a gumi között és egy éjszaka alatt huss, elszáll a gumikból a nyomás... Namármost :huh: van nekem a pincében 4 db téli gumi 185x65 r 15-ös. Kérdésem a következő: ezeket a gumikat fel tudom szereltetni az autóra úgy, hogy akkor se érjen bele semmi ha éppen 200 kiló Német Dogot viszek a csomagtartóban? Mert ha igen, akkor 15-ös lemezfelniket vennék és egy garnitúra nyári gumit, így spóroltam egy téli gumi készletet. Ha nem lehet feltenni, akkor van 4 eladó téli gumim, amit 14-es lemezfelnire cserélnék B) Előre is köszi a segítséget! Aki nem ismeri a Német Dogot ajánlom figyelmébe: www.afamar.hu :P Jó méretileg az a gumi, de tényleg arra kell figyelni, hogy ET49-es felniket szerezz hozzá, és az agyméret 56,5mm. Felniket olcsón tudsz szerezni a vaterán és a duen-en pl :lol: Amúgy a peremhibát egy ügyes gumis megoldja drótkorongos flexxel :lol: mostanság én is forgolódok párom által dogos körökben, hétvégi dunaparti kiránduláson pl ott voltam ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 használt valaki falken 512-es gumit? tapasztalatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 használt valaki falken 512-es gumit? tapasztalatok? szárazon franya, vizen átlagos :lol: amúgy nagyon erős a szerkezete, jól bírja a szar utakat is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 szárazon franya, vizen átlagos :lol: amúgy nagyon erős a szerkezete, jól bírja a szar utakat is :lol: pályanapra szeretném használni....ugyh akkor sztem elhozom őket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 pályanapra szeretném használni....ugyh akkor sztem elhozom őket :lol: arra tökéletes :lol: szerettem ilyenekkel versenyezni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 arra tökéletes :lol: szerettem ilyenekkel versenyezni... :lol: akkor ezt túl tárgyaltuk. már csk a felnikre kell várnom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 akkor ezt túl tárgyaltuk. már csk a felnikre kell várnom :lol: 15ös gumikat szereztél ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts