Breki Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Szép. És kabbe hogy van tetőablakod. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Végül ilyen gumi lesz a corsán: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Nekem meg már mindkét pirelli megadta magát. ;) Leenged mind a kettő elég hamar. ;) Van valami gyors segély, amíg tudok venni garnitúrát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Nekem meg már mindkét pirelli megadta magát. ;) Leenged mind a kettő elég hamar. ;) Van valami gyors segély, amíg tudok venni garnitúrát? Nekem van 4 gumi ami még használható, kléber viaxer. Ami elöl volt az kicsit félrekopott, de a hátsók rendben vannak, még kb 4mm minta van bennük. Itt a hirdetés: GUMI Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Nekem van 4 gumi ami még használható, kléber viaxer. Ami elöl volt az kicsit félrekopott, de a hátsók rendben vannak, még kb 4mm minta van bennük. Itt a hirdetés: GUMI 175/70 R15? ;) Nem R13? ;) Meggondolandó, ezt a nyarat kibírnák. Majd értesítelek priviben, ha aktuális. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 175/70 R15? ;) Nem R13? ;) Meggondolandó, ezt a nyarat kibírnák. Majd értesítelek priviben, ha aktuális. ;) R13 bocsi...elírás. Egy nyarat kibírnak még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 175/70 R15? ;) Nem R13? ;) Meggondolandó, ezt a nyarat kibírnák. Majd értesítelek priviben, ha aktuális. ;) R13 bocsi...elírás. Egy nyarat kibírnak még. Sőt, lehet hogy holnap Pusztavámra megyek, az neked még közelebb is van, Mórig el tudom vinni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 R13 bocsi...elírás. Egy nyarat kibírnak még. Sőt, lehet hogy holnap Pusztavámra megyek, az neked még közelebb is van, Mórig el tudom vinni. Ha nem lenne a 30 rugós büntetés yardok részéről, akkor már mondanám, hogy okés, de egyelőre nincs rá píz. ;) Bár elvileg hamarosan meg kell kapnom az adó visszatérítésem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Ha nem lenne a 30 rugós büntetés yardok részéről, akkor már mondanám, hogy okés, de egyelőre nincs rá píz. ;) Bár elvileg hamarosan meg kell kapnom az adó visszatérítésem. ;) Oké. Ha mindet viszed akkor 7-ért adom az egészet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Oké. Ha mindet viszed akkor 7-ért adom az egészet. Köszönöm. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika01 Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Sziasztok itt is! ;) A gyári f astra felniknek mi a csavarmérete,mert kerékőrt szeretnék venni a 14 colos felnihez és gondolom van valami méret ami alapján be tudom szerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Sziasztok! Sikerült szereznem egy készlet alufelnit! Szerintetek megért 25e-et a készlet? Így mutat az autón Én örülnék ha ennyiért ilyen felnit tudnék szerezni, de nálunk sehol nem találok. Szerintem szépek, jól mutatnak, én is elfogadnám. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Sziasztok itt is! ;) A gyári f astra felniknek mi a csavarmérete,mert kerékőrt szeretnék venni a 14 colos felnihez és gondolom van valami méret ami alapján be tudom szerezni. Gondolom a menetemelkedése érdekel. Asszem 10X1-es. De kérd Opelhez és úgy adják. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Gondolom a menetemelkedése érdekel. Asszem 10X1-es. De kérd Opelhez és úgy adják. ;) Majdnem, M12x1.5 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 sziasztok! nézegettem a felnit, mert nemhagy nyugodni a kormányrázás. Azt vettem észre, hogy a felni nincs központba. Levettem a felni müanyag dugólyát, benézten a jukba, és láttam hogy a felni furat az egyik olodalon hozzáér a kerékagyhoz, a vele szembe lévő oldalon pedig van 0.5 vagy max 1 mm hézag. Ez okozhatja a rázást 90-110 között??? Ha igen akkor milyen megoldással lehetne ezt kiküszöbölni? segitségeteket előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 sziasztok! nézegettem a felnit, mert nemhagy nyugodni a kormányrázás. Azt vettem észre, hogy a felni nincs központba. Levettem a felni müanyag dugólyát, benézten a jukba, és láttam hogy a felni furat az egyik olodalon hozzáér a kerékagyhoz, a vele szembe lévő oldalon pedig van 0.5 vagy max 1 mm hézag. Ez okozhatja a rázást 90-110 között??? Ha igen akkor milyen megoldással lehetne ezt kiküszöbölni? segitségeteket előre is köszönöm Tehermentesítő gyűrűje passzol a agyra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Tehermentesítő gyűrűje passzol a agyra? Bár tudnám mi az a tehermentesitő gyűrű Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Bár tudnám mi az a tehermentesitő gyűrű Utánanéztem a tehermentesitő gyűrünek, nekem nincs olyan. Úgyhogy valószinüleg a felni furata passzol a kerékagy méretével, csak az a 0.5-1 mm hézag van Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Utánanéztem a tehermentesitő gyűrünek, nekem nincs olyan. Úgyhogy valószinüleg a felni furata passzol a kerékagy méretével, csak az a 0.5-1 mm hézag van Ha hézag van, akkor kell tehermentesítő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Ha hézag van, akkor kell tehermentesítő. ha 0.5 mm-es hézag van akkor 0.25-ös gyűrü kell. Ha 1 mm-es hézag van akkor 0.5-ös gyűrű kell. Ezt valaki is letudná esztergálni??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 ha 0.5 mm-es hézag van akkor 0.25-ös gyűrü kell. Ha 1 mm-es hézag van akkor 0.5-ös gyűrű kell. Ezt valaki is letudná esztergálni??????? Nekem műanyag van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Nekem műanyag van. és 0.5-ös vagy 0.25-ös? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 és 0.5-ös vagy 0.25-ös? 56.6 van ráírva,még anno Losi barátom vette nekem valamelyik gumis cégnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 56.6 van ráírva,még anno Losi barátom vette nekem valamelyik gumis cégnél. És mekkora a kerékagy mérete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 És mekkora a kerékagy mérete? Szerintem a kerékagy az 56.6mm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts