zsoltika01 Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Sziasztok. Felnit szeretnék az autóra de nem nagyon vágom a tűréshatárokat és a pontos méreteket. Pl: 15"4x98-as ennyi van megadva.15colos 4x98as. Tudom,hogy 4 x 100-as kell az astrára,akkor ez már nem megy rá? 15 colost szeretnék.Viszont nem minden áron.Nekem a kényelem és a menetteljesítmény a legfontosabb.Nem szeretnék pattogni valami csili-vili felniben.Segítsetek légyszi egy szakbarbáron. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Csak egy tipp hozzá ;) viszont az illesztő/tehermentesítő peremnek passzolnia kell.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2009 Felkerült, hogy r......-jon meg, de legalább jól áll. ;) pirosrh1 pirosrh2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Felkerült, hogy r......-jon meg, de legalább jól áll. ;) pirosrh1 pirosrh2 Calibra felnik? Jól néz ki :lol: Mér r...-jon meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2009 Calibra felnik? Jól néz ki ;) Mér r...-jon meg? Nem. RH Cup. Mert megvettem örültem, de a vele vett központosítő nem volt belevaló. Rendeltem másikat. Rosszat küldtek először, csak aztán a jót. Ezután rájöttem, hogy ki van esztergálva a felniből 3 mm nem fog jól felfeküdni az agyra. Csináltattam olyan 3 mm-s távtartót amivel már jó lesz. Átrakattam a fehérről a gumit, raktam volna fel elöl beleér a 256-os fékbe. Csináltattam hozzá másik távtartót, csakazért sem akart belemenni a felnibe. Hajszálnyit de nagyobb volt. Összevissza kellett csiszolni hogy jó legyen. Persze az eredeti távtartóból és központosítóból már nem kell így kettő. A kerékőrnek a kupakrésze a tegnapi első használattól már kezd elnyalódni, a távtaró miatt lehet hogy hosszabb kerékcsavarokat illene majd belerakni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Felkerült, hogy r......-jon meg, de legalább jól áll. ;) pirosrh1 pirosrh2 Nálam meg nem jönnek be a képeid-már megint-pedig a minap daykiller képei már bejöttek és azok is az uw.hu-n voltak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Nem. RH Cup. Mert megvettem örültem, de a vele vett központosítő nem volt belevaló. Rendeltem másikat. Rosszat küldtek először, csak aztán a jót. Ezután rájöttem, hogy ki van esztergálva a felniből 3 mm nem fog jól felfeküdni az agyra. Csináltattam olyan 3 mm-s távtartót amivel már jó lesz. Átrakattam a fehérről a gumit, raktam volna fel elöl beleér a 256-os fékbe. Csináltattam hozzá másik távtartót, csakazért sem akart belemenni a felnibe. Hajszálnyit de nagyobb volt. Összevissza kellett csiszolni hogy jó legyen. Persze az eredeti távtartóból és központosítóból már nem kell így kettő. A kerékőrnek a kupakrésze a tegnapi első használattól már kezd elnyalódni, a távtaró miatt lehet hogy hosszabb kerékcsavarokat illene majd belerakni.... Akkor kalandos volt. Nekem is kell vmit kezdenem majd az alufelnikkel, pár hete mikor centíroztattam, az egyik elsőre 85g kellett, a másikra meg 50g! Pedig csak 13-asak. És 110 körül kezd rázni a kormányom. Asszem ezt a szezont még kibírják, aztán vagy görgőztetés, vagy csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Felkerült, hogy r......-jon meg, de legalább jól áll. ;) pirosrh1 pirosrh2 A hülyegyerekkipuffogót már te raktad fel? :lol: :) VW, vagy szutyuki. :lol: Nem vagy kicsit üldözésimániás? :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Akkor kalandos volt. Nekem is kell vmit kezdenem majd az alufelnikkel, pár hete mikor centíroztattam, az egyik elsőre 85g kellett, a másikra meg 50g! Pedig csak 13-asak. És 110 körül kezd rázni a kormányom. Asszem ezt a szezont még kibírják, aztán vagy görgőztetés, vagy csere. Lehet gumi miatt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 BfGoodrich 185/60 R14 11EFt szerelve...ilyenek mennek a corsára rá a héten! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 http://www.startgumi.hu/kepek/bfgoodrich/b..._profiler_2.gif BfGoodrich 185/60 R14 11EFt szerelve...ilyenek mennek a corsára rá a héten! ;) Jól néz ki :lol: De váltóméret ez Corsára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április6, 2009 A hülyegyerekkipuffogót már te raktad fel? ;) :lol: Persze, ez volt az első dolgom hogy megvettük. Rémusz. :lol: Legalábbis a vég, a dob meg lyukas, így egész jó hangja is van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Jól néz ki ;) De váltóméret ez Corsára? 185/55 kellene,de az drága,így 3% az eltérés és a pesti utak miatt nem gond ha magasabb! Az astrán is ilyen van,meg havernak a B vekin,próbáltam azon is,jó gumesz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Szia én is hasonlóan jártam el azzal a különbséggel hogy sógorom is rendelt gumit ;) így a zsállítás olcsobb volt. Megkérdezhetem neked mennyit futott az 512esed? Neked egységesen kopott? Sajnos félidőben volt egy futómű hibám 1 hónapig, amíg észrevettem, és az elnyalta a szélét. Új minta mélység 7,5 mm volt, futott 3 szezont (46273 km), méretek: 2,9 - 2,9 - 3,2 - 3,8 mm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április9, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április9, 2009 Érdemes lehet végigfutni rajta: http://totalcar.hu/magazin/technika/adacnyari!1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Szerintetek mennyire elfogulatlanok ezek a tesztek? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Szerintetek mennyire elfogulatlanok ezek a tesztek? ;) Kis részrehajlás szerintem van bennük, de ez sajnos "természetes". :lol: Mondjuk még mindig jobb, mint a magyar autós "szaksajtó" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április9, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április9, 2009 Szerintetek mennyire elfogulatlanok ezek a tesztek? ;) Iránymutatásnak teljesen jó. Én úgy gondolom, hogy gumiválasztás előtt a lehető legtöbb infót be kell gyűjteni, ha pedig azok korrelálnak egymással akkor nagy tévedés nem lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Én úgy gondolom, hogy gumiválasztás előtt a lehető legtöbb infót be kell gyűjteni, ha pedig azok korrelálnak egymással akkor nagy tévedés nem lehet. Hát nem tudom,én nem hiszek ezekenek a teszteknek. Nyári gumiban azért dönöttem a Bf melett,mert a másik verdán is az van és baromi jó,na meg haver vekijén is az van és ott is igen jól vizsgázik. Én inkább a saját tapasztalatra támaszkodom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Sziasztok! olyan gondom van, hogy rázott az elelye az autónak, 90-110 között. elvittem görgőztetni a két elsőt , azt mondták, hogy az egyikbe sok van, a másikat az nem muszáj görgőzni mert annyira kicsi van benne, és hogy gondoljam át hogy szeretném-e görgőztetni azt is. én azt mondtam, hogy görgőzzék ki azt is. megcsinálták, felrakták rá a gumikat, és azt mondták, hogy mostmár nem szabad ráznia. de sajnos még mindig ráz. mi lehet a gond? lehet hogy szálszakadásos lenne a gumi? de akkor a gumisnál miért nem mondták , hogy szálszakadásos? a télikerékkel nem rázott egyáltalán. a téli kerék 175/70 13, a nyári 195/50 15 Segitségeteket előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 A gumis nem tud megmondani minden hibát... de lehet hogy a gumi, lehet hogy a felni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 A gumis nem tud megmondani minden hibát... de lehet hogy a gumi, lehet hogy a felni ;) elviekbe kigörgőzte, vagy mégse? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 elviekbe kigörgőzte, vagy mégse? ;) Hiába görgőzte ki, ha szálszakadásos a gumi. Azt nem mindig lehet észrevenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Sziasztok! Sikerült szereznem egy készlet alufelnit! Szerintetek megért 25e-et a készlet? Így mutat az autón Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Sziasztok! Sikerült szereznem egy készlet alufelnit! Szerintetek megért 25e-et a készlet? Így mutat az autón Szép. És kabbe hogy van tetőablakod. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts