szobikari Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Nyugi, személyes tapasztalat alapján fikázom :D Az ADAC meg már nem hiteles a szememben, sok szart ajnároztak már ott, gondolom nem ingyen... :) Próbálj ki egy normális gumit, ég és föld :lol: És gondolod, hogy reprezentatív mintát testesítesz meg? :D Szerintem meg ######a :D Na? :D Majd kipróbálom, ha olyan nagy, szép, és erős autóm lesz, mint a bácsinak! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 És gondolod, hogy reprezentatív mintát testesítesz meg? :) Szerintem meg ######a :D Na? :D Majd kipróbálom, ha olyan nagy, szép, és erős autóm lesz, mint a bácsinak! :blush: Majd ha esetleg egyszer számítani fog, hogy szükség esetén 60-70-ről 30m-en vagy 50m-en állsz-e meg, lehet átkozni fogod még az ecocontactod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Nem kell száguldozni. :lol: Amúgy nekem is olyasmik vannak fent az alukon, bajom még rendesen vizes úton se volt velük, fogták a kasznit anélkül, hogy csapná valamely részét és a szinte már blokkoló fékezésnél sem csúszkált különösebben. Mindezt jó szakadó esőben próbáltam ki és azért 90-100-as tempónál már kiderül mire is képesek azok a gummák, főleg ha szlalomozik is egyet velük az user. Valamint homokos terepen sem volt gondom vele, még elakadt autót is húztam ki. Ugyanezt a régebbi Semperit sportgumikról (amik vele voltak, azzal vettem) nem mondhattam el, azokkal lehetett driftelni meleg-száraz aszfalton is akarat ellenére. :blush: Na persze más kérdés, hogy ki engedheti meg magának az ettől a kategóriától magasabb és főleg drágább gumikat magának. Na meg persze mire kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Na akkor ki mit ajánlana 185/60 R14 méretben? Lehetőleg kötött forgásirányút :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Na akkor ki mit ajánlana 185/60 R14 méretben? Lehetőleg kötött forgásirányút :blush: http://www.autogumibolt.hu/autogumi/FALKEN...0512/index.html Három szezon óta használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 http://www.autogumibolt.hu/autogumi/FALKEN...0512/index.html Három szezon óta használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Mondjuk hallottam én is hogy jók ezek...el is felejtettem :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Majd ha esetleg egyszer számítani fog, hogy szükség esetén 60-70-ről 30m-en vagy 50m-en állsz-e meg, lehet átkozni fogod még az ecocontactod :blush: Nincs ekkora különbség. Ferdíted a valóságot. :lol: A legprofibb abroncsok ( prémiummárkák, Michelin, Bridgestone, Pirelli ) és a legszutykabb szemetek ( Kenda, Tigar stb ) között is mondjuk 50-ről fékezésnél van 4 m különbség? De lehet, sokat mondtam. A conti nem fog olyan abroncsot gyártani, ami ilyen radikális mértékben elütne a többi termékétől. Szart meg nem veszek én sem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Szerintem az a lényeg, hogy a vezető mindig tudja, hogy milyen autót és milyen gumival hajt! Minden egyéb csak meditálás. Ha én tudom, hogy fakeréken gurulok, akkor annak megfelelően hajtok. Ha tudom, hogy ABS van a kocsin, akkor annak megfelelően hajtok. És így tovább, és így tovább.... Motoroztam én már fűvel kitömött kerékkel is, mert haza kellett jutni valahogy. A baj akkor van, ha valaki nem tud alkalmazkodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Nincs ekkora különbség. Ferdíted a valóságot. :blush: A legprofibb abroncsok ( prémiummárkák, Michelin, Bridgestone, Pirelli ) és a legszutykabb szemetek ( Kenda, Tigar stb ) között is mondjuk 50-ről fékezésnél van 4 m különbség? De lehet, sokat mondtam. A conti nem fog olyan abroncsot gyártani, ami ilyen radikális mértékben elütne a többi termékétől. Szart meg nem veszek én sem :D Nem ferdítem, próbáltam. Talán az egyik legszarabb gumi volt az ecocontact, ami az autómra került. De kérdezheted Misu barátomat is, ő is megmondhatója, velem volt, hogy egy jó gumihoz képest olyan volt, mintha bakeliten járnánk :lol: Tehát véleményem szerint ez a gumi típus egy nagy rakás kaki, nem fogom ajánlani senkinek :D És mint mondtam, nem márkák szerint kell elkülöníteni, hanem típusonként. continak is van jó gumija :D Amúgy meg egy jó falken gumi kb egy ezressel drágább darabonként, mint ez a szemét ecocontact :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Nem ferdítem, próbáltam. Talán az egyik legszarabb gumi volt az ecocontact, ami az autómra került. De kérdezheted Misu barátomat is, ő is megmondhatója, velem volt, hogy egy jó gumihoz képest olyan volt, mintha bakeliten járnánk :blush: Tehát véleményem szerint ez a gumi típus egy nagy rakás kaki, nem fogom ajánlani senkinek :D És mint mondtam, nem márkák szerint kell elkülöníteni, hanem típusonként. continak is van jó gumija :D Amúgy meg egy jó falken gumi kb egy ezressel drágább darabonként, mint ez a szemét ecocontact :lol: a 30, 20 és 50m-es féktáv a ferdítés :) Ennyire biztos nem szar. Aki pedig a határon autózik, Gábor Mester, annak a Bridgestone Potenza sem elég :D Nekem tökéletesek ezek a gumik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 a 30, 20 és 50m-es féktáv a ferdítés :blush: Ennyire biztos nem szar. Aki pedig a határon autózik, Gábor Mester, annak a Bridgestone Potenza sem elég :) Nekem tökéletesek ezek a gumik. A 30m és 50m szerintem eléggé fedheti a valóságot, adott körülmények között :D De teljesen felesleges a vita, ha neked jó az a gumi, hát használd egészséggel. Én biztos nem vennék ilyet, de még ingyen sem raknám fel az autómra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 A 30m és 50m szerintem eléggé fedheti a valóságot, adott körülmények között :lol: Szerintem meg nem :) De nagyon egyszerű: te nem tudsz meggyőzni engem, én nem tudlak meggyőzni téged :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 De nagyon egyszerű: te nem tudsz meggyőzni engem, én nem tudlak meggyőzni téged :D És kinek van szar gumi az autóján? :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Nem tudom minek veszekedtek, mikor lehet verekedni is... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 És kinek van szar gumi az autóján? :blush: :lol: :) Ki sodródik ki a kanyarokban? :D Ki viszi el a bójákat? :D Ki nem ér be időre a gyorsaságin? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Ki sodródik ki a kanyarokban? :) Ki viszi el a bójákat? :D Ki nem ér be időre a gyorsaságin? :D Csak az nem hibázik, aki nem dógozik! :D :blush: Majd ha annyi idő alatt végigtereled az autót a pályán, mint én, akkorszójjábe! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Majd ha annyi idő alatt végigtereled az autót a pályán, mint én, akkorszójjábe! :blush: Olyan jó gumival, mint neked van, én rövidebb idő alatt is végeznék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Majd ha annyi idő alatt végigtereled az autót a pályán, mint én, akkorszójjábe! :lol: Nem is tudtam,hogy maszekban juhász vagy! :) R14-re mi a 185/55 alternatívája? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Olyan jó gumival, mint neked van, én rövidebb idő alatt is végeznék :blush: Ne csak a szád járjon! :D Max a nőddel végzel előbb :lol: :) Nem is tudtam,hogy maszekban juhász vagy! :D Olyan sokoldalú vagyok, hogy már szinte gömbölyűűű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Ne csak a szád járjon! :) Max a nőddel végzek előbb :blush: :lol: Olyan sokoldalú vagyok, hogy már szinte gömbölyűűű :D Olyan jó ember vagy,hogy a saját tenyeredből eszel! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Olyan jó ember vagy,hogy a saját tenyeredből eszel! :blush: Ne ferdíccs koma! Nem vadászok más nőjére :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Mondjuk hallottam én is hogy jók ezek...el is felejtettem :blush: Nem csak jók, hanem itt most nagyon kedvezményes áron kaphatod meg (-45%) http://www.gumi-world.hu/index.php?page=te...tekintes=gyarto Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Ne csak a szád járjon! :D Max a nőddel végzel előbb :blush: :lol: Legalább nekem van kivel hamarabb végeznem :D Bár az amerikai barátnő is egy alternatíva :) Ööö. Felni nélkül tárolt gumi meddig tartható el? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Legalább nekem van kivel hamarabb végeznem :D Bár az amerikai barátnő is egy alternatíva :blush: Ööö. Felni nélkül tárolt gumi meddig tartható el? :lol: Tessék pont neked írták a cikket! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Tessék pont neked írták a cikket! :) Ezzel én is tisztában vagyok gumidoktor nélkül is :lol: Felni nélkül meddig tárolható maradandó károsodás nélkül, jóreggelt :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts