MOMO107 Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 A gyári 5,5-es vagy 6-os. Ezt már kérdezted, nem? Pont a határon van, fel kell próbálni :D Ok Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Én nyári gumiból a Dayton D210-et használom (185/60 R14)...most veszek újat, és szerintem az is az lesz. Árban is megfelel, minta is tetszik...meg nem is vettem észre semmi olyat ami miatt nem venném meg. Így néz ki>>>>> http://www.gumihaz.hu/STATIC_FILES/images/.../model_D210.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Én nyári gumiból a Dayton D210-et használom (185/60 R14)...most veszek újat, és szerintem az is az lesz. Árban is megfelel, minta is tetszik...meg nem is vettem észre semmi olyat ami miatt nem venném meg. Így néz ki>>>>> http://www.gumihaz.hu/STATIC_FILES/images/.../model_D210.jpg Dayton az gyakorlatilag Bridgestone, csak occsóbb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Dayton az gyakorlatilag Bridgestone, csak occsóbb. :lol: Igen tudom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Még ami játszik nálam az a Barum Bravuris >>> http://www.automax.hu/kepek/barum/barum_bravuris.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Én nyári gumiból a Dayton D210-et használom (185/60 R14)...most veszek újat, és szerintem az is az lesz. Árban is megfelel, minta is tetszik...meg nem is vettem észre semmi olyat ami miatt nem venném meg. Így néz ki>>>>> http://www.gumihaz.hu/STATIC_FILES/images/.../model_D210.jpg Mennyi darabja ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Mennyi darabja ? 10.000ből meg áll/db...egészen pontosan 9ezer valamennyi...na jó ez se pontos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Még ami játszik nálam az a Barum Bravuris >>> http://www.automax.hu/kepek/barum/barum_bravuris.jpg Asszem az lesz nekem is a nyári 175/70R13-ban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Hááát nekem nem. 3 nyári szezon alatt elkoptattam a príma Falkenemet, ami került asszem 48-ba tokkal, vonóval. Ha most félpénzem venném, de csak 80%-os akkor már ki se bírna 3 szezont...., csak kettőt. Azzal meg mire megyek? Már nem kapod meg annyiért az újat :lol: :lol: Viszont 20-ért kapsz olyan garnitúrát, ami 70-80%-os, és hibátlan :D Ha ez nem éri meg, akkor mi? :D Nekem főleg megéri mondjuk a versenysasra ilyeneket vadászni, mert nekem nem sokáig van fent egy-egy ilyen garnitúra, kár lenne az újért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Szerintem a használt gumi lutri,Én biztos nem vennék olyat..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Mi vettünk már használt gumikat az Omegára, mivel a hátsó futómű hülye beállítása miatt félrekoptatta a régieket, innen sikerült ugyanolyan (csak nem félrekopott) gumikat beszereznünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Szerintem a használt gumi lutri,Én biztos nem vennék olyat..... Töménytelen mennyiséget vettem már, és nincs rossz tapasztalatom :D Ha valaki szán 5 percet rá, hogy megvétel előtt jól átnézze, akkor nem sok meglepetés érheti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Töménytelen mennyiséget vettem már, és nincs rossz tapasztalatom :D Ha valaki szán 5 percet rá, hogy megvétel előtt jól átnézze, akkor nem sok meglepetés érheti :lol: Nem vagyunk egyformák........ :lol: Ez kb olyan mint a használt fékbetét,vagy tárcsa..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Nem vagyunk egyformák........ :lol: Ez kb olyan mint a használt fékbetét,vagy tárcsa..... Azért ez nem az a kategória :lol: De tényleg kinek mi, én személyszerint ezen súlyos tízezreket spórolok, mindenféle hátrány nélkül :D Az omegára pl a nyáriakat tavaly 40-ért vettem (4db)... Pirelli, 225/50/17, 7mm, nincs félrekopva. Csak egy példa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Azért ez nem az a kategória :lol: De tényleg kinek mi, én személyszerint ezen súlyos tízezreket spórolok, mindenféle hátrány nélkül :D Az omegára pl a nyáriakat tavaly 40-ért vettem (4db)... Pirelli, 225/50/17, 7mm, nincs félrekopva. Csak egy példa :lol: Én meg úgy gondolom,hogy gumit hosszú távra veszel,akkor meg inkább újat....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Én meg úgy gondolom,hogy gumit hosszú távra veszel,akkor meg inkább újat....... :lol: Ez a pirelli újan 8,5mm, több mint 150 volt az ára a 4nek, amíg lehetett kapni ezt a típust. Én megvettem 7mm-rel, 40-ért a négyet :D A hosszútávval szerintem nincs baj :lol: Mondjuk ez nekem hátul két, max három szezonos így is-úgy is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Ez a pirelli újan 8,5mm, több mint 150 volt az ára a 4nek, amíg lehetett kapni ezt a típust. Én megvettem 7mm-rel, 40-ért a négyet :D A hosszútávval szerintem nincs baj :lol: Mondjuk ez nekem hátul két, max három szezonos így is-úgy is :lol: Neked is félrekoptatja az Omi a hátsókat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Már nem kapod meg annyiért az újat :lol: :lol: Viszont 20-ért kapsz olyan garnitúrát, ami 70-80%-os, és hibátlan :lol: Ha ez nem éri meg, akkor mi? :D Most lőttem: Név Méret Megjegyzés Áfás ár FALKEN ZE 512 185/60 R14 82 H 10 490.- Megrendelés FALKEN ZE 912 185/60 R14 82 H 10 916.- Megrendelés Van ez, csak keresni kell! Szerinted melyiket érdemesebb venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Most lőttem: Név Méret Megjegyzés Áfás ár FALKEN ZE 512 185/60 R14 82 H 10 490.- Megrendelés FALKEN ZE 912 185/60 R14 82 H 10 916.- Megrendelés Van ez, csak keresni kell! Szerinted melyiket érdemesebb venni? A 912-est nem ismerem de az 512 nagyon komoly gumi mégha régebbi fejlesztés is.Haver 1es golf-al 120-al vitt le az m0-ás lehajtóról vele...azt hittem megáll a szívem :D Persze porig van ültetve a kis masina.Ódákat zeng róla! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Neked is félrekoptatja az Omi a hátsókat? Nem van rá ideje :lol: De gyorsabban kopik a hátsó, mint az első, asszem ez nálam nem furcsa, hogy a hajtott kerék előbb murdál :D Kb 2x annyira kopik, mint az első. Valamint a jobb oldali mindig kicsit jobban, a körforgalmak miatt (mire erre rájöttem, kétszer voltam futóművesnél :D ). Most lőttem: Szerinted melyiket érdemesebb venni? Jah kérem, ebben a méretben valóban olcsóbb, de a használt is :lol: 195/50/15-t nézz, ahhoz mondtam az árat ;) Nézd meg pl a yokohama gumikat ebben a méretben, abból vettem most a 4-et 16-ért (végülis tudtam alkudni a 20ból ;) ). Engem biztos nem győzöl meg, hogy vegyek inkább újat 3-4x ennyiért, holott csak 2mm-el nagyobb a mintája. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Engem biztos nem győzöl meg, hogy vegyek inkább újat 3-4x ennyiért, holott csak 2mm-el nagyobb a mintája. :D Engem meggyőztél,csak add meg a gumis számát,ahol ezeket veszed! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Jah kérem, ebben a méretben valóban olcsóbb, de a használt is :D 195/50/15-t nézz, ahhoz mondtam az árat :lol: Nézd meg pl a yokohama gumikat ebben a méretben, abból vettem most a 4-et 16-ért (végülis tudtam alkudni a 20ból :lol: ). Engem biztos nem győzöl meg, hogy vegyek inkább újat 3-4x ennyiért, holott csak 2mm-el nagyobb a mintája. :lol: Nem vagyok én kérem versenyista, hogy 15"-os kerekeken guruljak! Jó nekem a szolíd gyári vasfelni is. Amit a kocsi gyári új korában tudott, azt most is tudja ezzel. A FALKEN ZE 512 185/60 R14 82 H pedig újonnan 10 490.-ért nekem megéri, sőt már bizonyított is 50 ezer kilométeren nálam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Nem vagyok én kérem versenyista, hogy 15"-os kerekeken guruljak! Jó nekem a szolíd gyári vasfelni is. Amit a kocsi gyári új korában tudott, azt most is tudja ezzel. A FALKEN ZE 512 185/60 R14 82 H pedig újonnan 10 490.-ért nekem megéri, sőt már bizonyított is 50 ezer kilométeren nálam. :D Abban a méretben biztos kicsit halványabb a különbség, de ilyeneket meg lehet használtan 60-80% állapotban 3-5e ft-ért venni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Engem meggyőztél,csak add meg a gumis számát,ahol ezeket veszed! :D http:\\www.duen.hu http:\\www.vatera.hu És egy használt gumislerakat (alufelnik is) a budafoki úton, már beírtam pontosan hol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Lenne egy olyan kérdésem, hogy tavaly tavasszal vettem 4 db nyári gumit , felrakattam őket lemezfelnire, centírozás , meg ami kell. Ugye ősszel felraktam a téli gumikat külön felnin, azóta a nyáriak ott figyelnek a pincében szépen fektetve. Szükséges-e felrakás előtt újból centírozni őket, ha amúgy tavaly nem volt velük gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts