Tápiószecső Elküldve Február6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február6, 2009 PIRELLI P5000 DRAGO 195/50 15 Kinek mi a véleménye??????????? Minőség? Vannak sokkal jobbak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Közép kategória alja. Inkább az alsó kategória felső negyede :D Amúgy éppen most veszek 5-6mm mintával 4db Yoko A539-et 20-ért... én még mindig azt mondom, érdemes a használt gumik között nézelődni, megéri :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február6, 2009 Inkább az alsó kategória felső negyede :D Amúgy éppen most veszek 5-6mm mintával 4db Yoko A539-et 20-ért... én még mindig azt mondom, érdemes a használt gumik között nézelődni, megéri :lol: Nincs véletlen eladó Toyo T1-R a forrásaid között? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Nincs véletlen eladó Toyo T1-R a forrásaid között? :D A források: http://www.duen.hu http://www.vatera.hu :lol: (illetve itt a 11-kerben van egy qrva nagy raktár, ahol mindig van 1-2000 használt gumma :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február6, 2009 A források: http://www.duen.hu http://www.vatera.hu :lol: (illetve itt a 11-kerben van egy qrva nagy raktár, ahol mindig van 1-2000 használt gumma :lol: ) Ezeket szoktam nézni, de lehet maradok az újnál. Csak elmúlt az 1-2 hónappal ezelőtti akció így most 5-el több darabja. :D Raktár pontosan hol van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Ezeket szoktam nézni, de lehet maradok az újnál. Csak elmúlt az 1-2 hónappal ezelőtti akció így most 5-el több darabja. :D Raktár pontosan hol van? Én már régen rájöttem, hogy új gumit venni éppúgy gazdaságtalan, mint új autót venni :lol: Lehet találni nagyon jó állapotú használt gummákat fillérekért :lol: A raktár a budafoki útról nyíló iparterületen van, nem sokkal a lágymányosi híd után, kifelé menet jobboldalt, még a meki+ömv kút előtt. A telepen kb középtájt van, a már kifelé tartó irányban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február6, 2009 Én már régen rájöttem, hogy új gumit venni éppúgy gazdaságtalan, mint új autót venni :D Lehet találni nagyon jó állapotú használt gummákat fillérekért :lol: A raktár a budafoki útról nyíló iparterületen van, nem sokkal a lágymányosi híd után, kifelé menet jobboldalt, még a meki+ömv kút előtt. A telepen kb középtájt van, a már kifelé tartó irányban. Erre én is rájöttem (főleg hogy a fehér éves futásteljesítménye jó ha lesz idén is 3-5000 km), csak nekem T1-R kell. Ha valaki tud jó állapotút szinte biztosan vevő vagyok rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Én már régen rájöttem, hogy új gumit venni éppúgy gazdaságtalan, mint új autót venni :D Lehet találni nagyon jó állapotú használt gummákat fillérekért :lol: Hááát nekem nem. 3 nyári szezon alatt elkoptattam a príma Falkenemet, ami került asszem 48-ba tokkal, vonóval. Ha most félpénzem venném, de csak 80%-os akkor már ki se bírna 3 szezont...., csak kettőt. Azzal meg mire megyek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Hááát nekem nem. 3 nyári szezon alatt elkoptattam a príma Falkenemet, ami került asszem 48-ba tokkal, vonóval. Ha most félpénzem venném, de csak 80%-os akkor már ki se bírna 3 szezont...., csak kettőt. Azzal meg mire megyek? ...akkor az, matemetikailag, megérné, nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 ...akkor az, matemetikailag, megérné, nem? :D Nem tudom, pont azon az órán hiányoztam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Hááát nekem nem. 3 nyári szezon alatt elkoptattam a príma Falkenemet, ami került asszem 48-ba tokkal, vonóval. Ha most félpénzem venném, de csak 80%-os akkor már ki se bírna 3 szezont...., csak kettőt. Azzal meg mire megyek? És Neked bevált a Falken? Mi vettünk egy Corsára tavaly nyár elején Falkeneket, én tanácsoltam, mert itt jókat olvastam róla, de állítólag csúszkál vele a kocsi, nem tapad, pedig már biztos bekopott, pár ezer km már benne van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 És Neked bevált a Falken? Mi vettünk egy Corsára tavaly nyár elején Falkeneket, én tanácsoltam, mert itt jókat olvastam róla, de állítólag csúszkál vele a kocsi, nem tapad, pedig már biztos bekopott, pár ezer km már benne van :D Szerintem márkán belül típusonként is eltérhetnek nagyon a gumik. Nekem például nagyon bejött a falken, sosem csúsztam meg vele, jól tapadt, és esőben is kellemes társ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 És Neked bevált a Falken? Mi vettünk egy Corsára tavaly nyár elején Falkeneket, én tanácsoltam, mert itt jókat olvastam róla, de állítólag csúszkál vele a kocsi, nem tapad, pedig már biztos bekopott, pár ezer km már benne van :D Én meg a pirellivel vagyok úgy, hogy nagyon jól tapad. Igaz nincs más márkatapasztalatom, de amik most kerültek fel (Road Champ asszem) előre, azok iszonyat csúszkálósak. Pedig 80%-osak bőven. Persze ingyen volt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Nekem Hankook papucsok vannak a verdán 195/50-es 15" Ja...senki nem kérdezte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Nekem Hankook papucsok vannak a verdán 195/50-es 15" Ja...senki nem kérdezte :D Nekem is. Bár ezt sem kérdezte senki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Nekem is. Bár ezt sem kérdezte senki. :D Nekem meg nem és a hankook-ok állítólag nagyon jók. De ezeket sem kérdezte senki. :lol: Mikor a tatabányai bridgestone-ban dolgoztunk, csevegtem egy keveset a malájokkal és náluk a hankook a felső kategória, a bridgestone meg egy pirelli árában van náluk átszámítva. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 ...akkor az, matemetikailag, megérné, nem? :D matematikailag talán, de kinek van kedve két évente gumit venni és cserélni, ráadásul sose lenne ÚJ gumim. A használt meg lutri is lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 És Neked bevált a Falken? Mi vettünk egy Corsára tavaly nyár elején Falkeneket, én tanácsoltam, mert itt jókat olvastam róla, de állítólag csúszkál vele a kocsi, nem tapad, pedig már biztos bekopott, pár ezer km már benne van :D Nekem nagyon tetszik! Szárazon nagyon tapad, igaz kopik is, dehát valamit valamiért.... A 115 ló, és főleg a jó nyomaték nagyon tud érvényesülni. Főleg nálam, mert én nem a nagy sebességre hajtok, hanem a jó gyorsulásra az előzéseknél, meg a kanyarokban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Nekem Hankook papucsok vannak a verdán 195/50-es 15" Ja...senki nem kérdezte :D Nagyon jó gumikat csinál a Hankook még téliben is.Haver Ml430-asára is ez került és azt mondta hogy nem gondolta volna hogy ilyen király. Ha nekem nem hozzák rövidesen a Kumho Ku15-jeimet akkor szerintem Hankook z212 lesz.Mindkettő semi slick. :lol: Mondja már meg nekem vki hogy 95-ös modellévtől mi a gsi gyári gumimérete mert egy táblázatot néztem de ott eleve nem is hoz semmilyen opel-re 5,5x15-ös felnit...pedig nekem az van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMO107 Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 nekem meg olyan kérdésem lenne, hogy elvileg előírás szerint 15" alufelni 93-as GSI - re hány col széles legyen? Mi a gyári 7"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMO107 Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 opel astra GSI 7*15 ET25 felnivel és 195/50 15" gumikkal rámegy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMO107 Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Nekem Hankook papucsok vannak a verdán 195/50-es 15" Ja...senki nem kérdezte :D Milyen széles felnivel, ET , vel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február8, 2009 nekem meg olyan kérdésem lenne, hogy elvileg előírás szerint 15" alufelni 93-as GSI - re hány col széles legyen? Mi a gyári 7"? A gyári 5,5-es vagy 6-os. 7*15 ET25 felnivel és 195/50 15" gumikkal rámegy? Ezt már kérdezted, nem? Pont a határon van, fel kell próbálni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Milyen széles felnivel, ET , vel? 6,5" széles, 35 az ET-je Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMO107 Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 6,5" széles, 35 az ET-je Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts