J0hnny Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 KAB....BEA. :rolleyes: :) :) :) :D Karcsi!Zoli hány éves? :D Volt katona? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Karcsi!Zoli hány éves? :rolleyes: Volt katona? :) 33, azt nem tudom volt-e. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 (edited) 33, azt nem tudom volt-e. :) Há most ezt nem értem 37 vagy 33 ? :rolleyes: Amúgy 33 , de nem voltam. Ja már értem, közben fiatalítottál. Módosítva December19, 2008 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Há most ezt nem értem 37 vagy 33 ? :rolleyes: Amúgy 33 , de nem voltam. Jóvannaelsőreelírtamdeaztánjavítottam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 33, azt nem tudom volt-e. :rolleyes: Akkor vagy szatyorban élt eddig,vagy te nem adod neki az infókat,mint rangidős katona,mert igazi hülyeségeket onnan lehet összeszedni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Sziasztok! Szerintetek ILYEN vagy ehhez hasonló felnit honnan és mennyiért lehetne olcsón venni???? köszi a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Sziasztok! Szerintetek ILYEN vagy ehhez hasonló felnit honnan és mennyiért lehetne olcsón venni???? köszi a választ. Hali. Duen.hu Vatera Racing Bazar Használtauto.hu Ezeken a helyeken keresd sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Most nézem, 357000 km van a vasadban? Dobhatnál fel róla képeket hogy néz ki belül. Ha nem gond. THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Okés köszi szépen. belülről van 1 kép azt hiszem, de ott nem látszik a mérő,és pocsék a kép mert telóval készült. De csinálok normális képet is nektek valamikor mostanában Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Azt szeretném kérdezni a guruktól, hogy vajon R17-es felni, 205/40-es gummákkal felmegy-e Astra F-re, vagy beleérne elől? Túl nagy ez már? Köszi szépen a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Azt szeretném kérdezni a guruktól, hogy vajon R17-es felni, 205/40-es gummákkal felmegy-e Astra F-re, vagy beleérne elől? Túl nagy ez már? Köszi szépen a választ! B) Bocs de pont ilyesmivel poékodtunk a cicás autók topicban. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Azt szeretném kérdezni a guruktól, hogy vajon R17-es felni, 205/40-es gummákkal felmegy-e Astra F-re, vagy beleérne elől? Túl nagy ez már? Köszi szépen a választ! Nem vagyok guru, de szerintem az még nem nagy neki, feltéve hogy neked is 185/60 R14 a gyári méret. Nekem 185/70 R14 van fenn helyette, az 37mm -t dob az átmérőn a tiéd csak 18-at. Nálam nem ér el semmit Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Nem vagyok guru, de szerintem az még nem nagy neki, feltéve hogy neked is 185/60 R14 a gyári méret. Nekem 185/70 R14 van fenn helyette, az 37mm -t dob az átmérőn a tiéd csak 18-at. Nálam nem ér el semmit Itt nem az átmérő a problémás, hanem a szélesség. A lényeg a felni ET-száma. Kérdezd meg Johnny cartársat, mekkora ET-jű felnivel volt a kocsiján 205-ös gumi, mert neki az volt régebben. De igazából ez nem váltóméret Astrára, egyel nagyobb az átmérője, a 205/35R17 lenne váltóméret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Köszi szépen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Itt nem az átmérő a problémás, hanem a szélesség. A lényeg a felni ET-száma. Ez mondjuk eszembe se jutott hirtelen, mivel nekem a felni maradt, meg a szélesség is. Nyárinak ET35 -ös felnit vettem, s hátra még fel sem próbáltam. Tudom, hogy elvileg beljebb áll, csakhogy nekem van egy csinos kis 2-2.5 cm-es perem kívül. Szóval majd tavasszal felrakáskor reménykedem, hogy hátul nem csiszolja le a kasztni a friss lakkot B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 ha jól tudom, akkor az ET szám angolul offset, ezen azt írja: 35. Szélességnek meg 7J-t ír. ET 35 felfér vajon? B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 ET35 -ös felni...elvileg beljebb áll inkább kintebb. et35 már határeset, de ha nincs nagyon agyonültetve elférhet. fel kell próbálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 egyáltalán nincs leültetve. felpróbálnám én, csak épp most több mint 2000 km választ el a kocsitól B) Az itteni kocsimat eladom, de ha lehet, a felnit megmenteném és hazaküldetném az opelra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 inkább kintebb. et35 már határeset, de ha nincs nagyon agyonültetve elférhet. fel kell próbálni Ültetve nincsen tudtommal... bár más Caravanokat elnézve nekem szinte az aszfalton csúszik a 185/60 mellett. Pedig a rugók/gátlók jó állapotban vannak. Mikor előre feltettük az ET35 -öst, szemre kb. ugyanannyira állt ki (befelé talán egy icipicit jobban benyúlt, talán mert 6"-os, mostani meg 5,5" -os ). De ugye hátul most terheletlenül is benyúlik a gumi a dobba, s van köztte meg a lemez között vagy max. 2 centi B) Hétvégén felpróbálom. Igaz gumi nélkül, emelve nem sokat fog mutatni... Vectra A gyári alufelnije amúgy, nem tudom mennyire hasonló a két konstrukció ilyen téren Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 ha jól tudom, akkor az ET szám angolul offset, ezen azt írja: 35. Szélességnek meg 7J-t ír. ET 35 felfér vajon? B) ;) ET35 a 7col széles felninél pont optimális astrára :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 ET35 a 7col széles felninél pont optimális astrára :blush: Informatikus ésszel belegondolva akkor a 6" szélessel se lehet gond B) De ha tévedtem, el fogom ismerni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Ha gond nincs is, de ott már az ET39-ET49 az optimálisabb B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Ma vettem nyárra alufelnit. Tudom, hogy nem a legcsillivillibbübertotalpolírperemes, de nekem a gyáriak jobban tetszenek. Meg persze az ára sem volt mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Ma vettem nyárra alufelnit. Tudom, hogy nem a legcsillivillibbübertotalpolírperemes, de nekem a gyáriak jobban tetszenek. Meg persze az ára sem volt mindegy. Mekkora? 13" v 14"? Nekem is hasonló van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Mennyi volt a 4 felni Karcsi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts