zotya975 Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Tök mindennapos :) :) 60 pacival? :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 60 pacival? :rolleyes: :) Ja, azzal nem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 60 pacival? :rolleyes: :) Jégen simán! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Akkor az vw felni volt talán... asszem fél mm van a kettő között :rolleyes: a VW-é 57-es, valóban fél mm a difi, de felfelé, tehát felmenne. Inkább Mazda lehetett pl., vagy egyéb japán, azoknak van 54-55-ös középfurata. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 a VW-é 57-es, valóban fél mm a difi, de felfelé, tehát felmenne. Inkább Mazda lehetett pl., vagy egyéb japán, azoknak van 54-55-ös középfurata. A Feliciás is kisebb, azt hiszem, hiába 4x100 as ...vagy ezt is rosszul tudom? :) Sőt, ott az ET is kicsi. ...most lehet hogy nagy hüleségeket irtam.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 A Feliciás is kisebb, azt hiszem, hiába 4x100 as ...vagy ezt is rosszul tudom? :) Sőt, ott az ET is kicsi. ...most lehet hogy nagy hüleségeket irtam.. :rolleyes: Rosszul tudod. 57-es, mint általában a VW-csoport autóinak. Az ET-je valóban kisebb, 36, ill. 38, de ezzel sztem még felmenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 öregszem :) azért a fél mm stimmelt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 öregszem :) azért a fél mm stimmelt :rolleyes: Te szegény. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Daralo Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Majd csak találok olyat ami jó lesz nyárig minden képen kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Sőt, van akinek inkább az tetszik, mint a csillivilli akármilyen nem az. :rolleyes: Ezzel pl. mi a baj?. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Ezzel pl. mi a baj?. ... Nekem nem jön be. Másnak attól még tetszhet. :) Inkább gyári felnire utazom. Kis ellentmondás. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Inkább gyári felnire utazom. Kis ellentmondás. :rolleyes: Ez egész jó,de egy 60-as ültetés még elférne! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Ez egész jó,de egy 60-as ültetés még elférne! :) Az kéne még csak. Most is odavertem az elejét a padkához, mikor felálltam parkolni (nincs hely ilyenkor, mikor piac van itt, nálunk). :rolleyes: Már előre hallom a hangot, mi lesz mikor leállok róla. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Az kéne még csak. Most is odavertem az elejét a padkához, mikor felálltam parkolni (nincs hely ilyenkor, mikor piac van itt, nálunk). :rolleyes: Már előre hallom a hangot, mi lesz mikor leállok róla. :) Keresztben kell lejönni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Keresztben kell lejönni. :rolleyes: Úgy jöttem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Én is úgy járok az omival, ha ilyen tré idő van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Én is úgy járok az omival, ha ilyen tré idő van :) Azzal azért könnyebb kilincsen menni, mint az enyémmel. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Azzal azért könnyebb kilincsen menni, mint az enyémmel. :rolleyes: kilincsen? azért azt nem szeretném, hogy az leérjen :) itt a környéken már megszokták, hogy dógzani is keresztbe járok az omival, ha adott az időjárás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 kilincsen? azért azt nem szeretném, hogy az leérjen :rolleyes: itt a környéken már megszokták, hogy dógzani is keresztbe járok az omival, ha adott az időjárás :) Dógzani....ez tetszett. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Dógzani....ez tetszett. :rolleyes: :) Tudod, dógzani=dolgozni, az aktív dolgozók csinálnak ilyet. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Tudod, dógzani=dolgozni, az aktív dolgozók csinálnak ilyet. :) :) Látom jegyzetelsz bőszen a szótárhoz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Látom jegyzetelsz bőszen a szótárhoz :rolleyes: Nem, most kivételesen csak a nyugdíjast piszkálltam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Nem, most kivételesen csak a nyugdíjast piszkálltam. :rolleyes: BEA. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 BEA. :) Ez vmi új? A B+ -et ismerem, meg a 404-est is, ezzel még nem találkoztam. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Ez vmi új? A B+ -et ismerem, meg a 404-est is, ezzel még nem találkoztam. :rolleyes: KAB....BEA. :) :) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts