Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Gumik, felnik

Tápiószecső

Recommended Posts

Ez jó...kicseréljük a megrongálódott abroncs maradványprofil értékének beszámításával. :) szóval ha már használhatatlan akkor mennyiért veszik valyon be 100Ft-ért? :?

anno nekem aszonták, hogyha full szakadtra padkázom pl és a futófelület nem sima (tehát 70-80%-os), akkor kb 70-80%-ban számolják be a gumit az újba

Megosztás:

anno nekem aszonták, hogyha full szakadtra padkázom pl és a futófelület nem sima (tehát 70-80%-os), akkor kb 70-80%-ban számolják be a gumit az újba

Ez nekik hogy éri meg?

Akkor 70%-os gummát direkt odavágok, akkor minimális ráfordítással új gumival masírozhatok tovább ez érdekes.. :wink:

Megosztás:

Csak egy kérdés!Az Astra F kerékcsavarjai megegyeznek pl. a Caliéval?Mert ugye lassan(qva lassan) itt a tavasz, és a könnyűfémfelnihez azért kell normális csavar is, és valszeg egy Caliét meg tudnám occsóé szerezni, ha jó ugye hozzá! :?:

szvsz igen

Megosztás:

ha nincs meg az előlap, akkor bukta, nincs csere

egy előlap meg annyi, mint a komplett cucc

nem kell kocsit rongálni, zárt udvarban nyitott autóból kiveszik, az is jó ;-)

Kicsit félre érthető voltam..ha olyana rádió, hogy nincs levehető előlapja? :wink:

Megosztás:

Van valakinek valamilyen tapasztalata a Dunlop SP Sport1 gumiról?

Egy pécsi gumis nagyon dícsérte, és gondolom nem csak üzleti megfontolásból, mert az ő kocsiján is az volt.

Most 13ezerért nyomják az abaqua.hu-n. Ennél olcsóbb szerintem nem lesz (-42,6%)! Vagy igen?

A hozzászólásokat előre is köszi!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.