bazs Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Ez jó...kicseréljük a megrongálódott abroncs maradványprofil értékének beszámításával. :) szóval ha már használhatatlan akkor mennyiért veszik valyon be 100Ft-ért? :? anno nekem aszonták, hogyha full szakadtra padkázom pl és a futófelület nem sima (tehát 70-80%-os), akkor kb 70-80%-ban számolják be a gumit az újba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 anno nekem aszonták, hogyha full szakadtra padkázom pl és a futófelület nem sima (tehát 70-80%-os), akkor kb 70-80%-ban számolják be a gumit az újba Ez nekik hogy éri meg? Akkor 70%-os gummát direkt odavágok, akkor minimális ráfordítással új gumival masírozhatok tovább ez érdekes.. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Ez nekik hogy éri meg? Akkor 70%-os gummát direkt odavágok, akkor minimális ráfordítással új gumival masírozhatok tovább ez érdekes.. :wink: és a Sonynak az egy év lopásgarancia? :roll: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 és a Sonynak az egy év lopásgarancia? :roll: :) ilyen is van? :oops: És azt hogy bizonyítom, hogy ellopták? :? minimum rendőrségi ügy és kocsi rongálás vagy mi? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 rendőrségi jegyző könyv kell, számla és az előlap :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 rendőrségi jegyző könyv kell, számla és az előlap :wink: Ez így már nem is olyan egyszerű, mint egy padkázás....ha nincs előlapja? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 akkor gondolom buktagyanús... nekem még nem vitték el,so nem tuom a pontos procedúrát :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 ha nincs meg az előlap, akkor bukta, nincs csere egy előlap meg annyi, mint a komplett cucc nem kell kocsit rongálni, zárt udvarban nyitott autóból kiveszik, az is jó ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Csak egy kérdés!Az Astra F kerékcsavarjai megegyeznek pl. a Caliéval?Mert ugye lassan(qva lassan) itt a tavasz, és a könnyűfémfelnihez azért kell normális csavar is, és valszeg egy Caliét meg tudnám occsóé szerezni, ha jó ugye hozzá! :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Csak egy kérdés!Az Astra F kerékcsavarjai megegyeznek pl. a Caliéval?Mert ugye lassan(qva lassan) itt a tavasz, és a könnyűfémfelnihez azért kell normális csavar is, és valszeg egy Caliét meg tudnám occsóé szerezni, ha jó ugye hozzá! :?: szvsz igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Jók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Akkor holnap beszerzés!+kerékőr, mielőtt kess beállítaná téligumifelninek! :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 ha nincs meg az előlap, akkor bukta, nincs csere egy előlap meg annyi, mint a komplett cucc nem kell kocsit rongálni, zárt udvarban nyitott autóból kiveszik, az is jó ;-) Kicsit félre érthető voltam..ha olyana rádió, hogy nincs levehető előlapja? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Akkor holnap beszerzés!+kerékőr, mielőtt kess beállítaná téligumifelninek! :) :D :lol: akkó siessé, me hétvégén megyek arra, ha a hóhelyzet engedi.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Kicsit félre érthető voltam..ha olyana rádió, hogy nincs levehető előlapja? :wink: akkor nyilván csak a másik 2 dolog kell hozzá :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Van valakinek valamilyen tapasztalata a Dunlop SP Sport1 gumiról? Egy pécsi gumis nagyon dícsérte, és gondolom nem csak üzleti megfontolásból, mert az ő kocsiján is az volt. Most 13ezerért nyomják az abaqua.hu-n. Ennél olcsóbb szerintem nem lesz (-42,6%)! Vagy igen? A hozzászólásokat előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 akkó siessé, me hétvégén megyek arra, ha a hóhelyzet engedi.... :wink: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Van valakinek valamilyen tapasztalata a Dunlop SP Sport1 gumiról? kérdezd bazst ő a nagymester dunlop sportban ha nem tévedek :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 kérdezd bazst ő a nagymester dunlop sportban ha nem tévedek :idea: Ez engem is érdekelne, mert egész jó árakkal jöttek ki, 195-15-ben. :!: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Ivannorbi! Nagyon tudom ajánlani, kiszabott jó gumma! :) Nekem is az van fent most éppen. Mondjuk amikor Én vettem, akkor a listaára 22-23 körül mozgott a 195/50R15-nek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Ezért csigázott fel a 13 rugó :!: Tavaly nekem is ennyiért (22-24000) ajánlották akcióban!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 De azert 16e-be a 205/45*16 sem rossz ár, igaz az matador :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 akkor nyilván csak a másik 2 dolog kell hozzá :idea: nincs olyan sony a piacon, aminek nem levehető és csak a 2004 után magyarországon értékesítettekre vonatkozik ez de ne offoljunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 a dunlop nagyon jó legalábbis az sp-jelölésűek a többinek kicsit szar az oldalfala (de asszem, olyat már nem is kapsz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Akkor szerintem én már ki is választottam a jövendőbeli nyárigumimat. Bazs, Opel16V, köszi az infót. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts