FPepe Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Néztem pár alufelnit, egy tetszik is és elég barátinak mondható az ára. Alessio Spider 6x14 4x100 ET 38 16 píz/darab http://www.startgumi.hu/kepek/alessio/alessio_spider.1.jpg És még egy AWS Maranello ugyanezen paraméterekkel de ez már majdnem 29-ért lenne. http://www.startgumi.hu/kepek/aws/aws_maranello.1.jpg Valami vélemény ezekről? Nem ér-e bele valamibe kifordításkor, stb.? Természetesen 4 csavarosak. Jónak tűnnek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október3, 2008 Néztem pár alufelnit, egy tetszik is és elég barátinak mondható az ára. Alessio Spider 6x14 4x100 ET 38 16 píz/darab És még egy AWS Maranello ugyanezen paraméterekkel de ez már majdnem 29-ért lenne. Valami vélemény ezekről? Nem ér-e bele valamibe kifordításkor, stb.? Természetesen 4 csavarosak. Méretben megfelelőek, de én alessiot nem vennék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Méretben megfelelőek, de én alessiot nem vennék. Mert? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Mert? Mert nem túl strapabíró kidolgozás... gyenge az anyaga. Ezért is olyan olcsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Mert nem túl strapabíró kidolgozás... gyenge az anyaga. Ezért is olyan olcsó. Mi az ajánlott márka? OZ, Dezent? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Ahha. Csak azért nézegettem mert az enyémen amik most hátul vannak azokkal fogtam jobb oldalon egy brutális kátyút (egy kamionosnak köszönhetően) és ugyan se törés - se repedés a gumik túlfújtságának köszönhetően de a centírkacat nem a legjobbnak mutatta a gumis havernál és ezért kerültek hátulsóknak. gondolkozok, hogy jövőre lecserélem ha bírja az anyagi részem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október3, 2008 Mert nem túl strapabíró kidolgozás... gyenge az anyaga. Ezért is olyan olcsó. Ráadásul dögnehezek. Legalábbis az 1 amit mértem az 15-ösben 10 kg volt, ami nagyon nehéz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Nah, eldőlt a választás: Hankook W440 Ott feszül már a téli felniken. Gumiház.hu-nál vettem, fel is szerelték. Felirat a gumin: MADE IN HUNGARY :D Akkor az tőlünk jött az északi ipari parkból! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Szerintetek 185/65 R15-ös gumik aláférnek még a kocsimnak? Nem túl nagyok? Csak azért, mert ez a méret olcsóbb mint a /60-as. És ha elfér... Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Halihó, ahonnan én szoktam gumit rendelni, ott ugyanennyiért adnak Klebert, 9000-ért Falkent, 10.000ért Pirellit, 9500ért uniroyalt. A matador nem igazán csúcsmárka, az én véleményem szerint. Hogy a többiek ne köpködjenek, h reklámozok, ha gondolod, priviben elküldöm az oldalt, ahonnan rendelhetsz. üdv Hali, én is kérhetek majd egy linket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 mondjuk annyira mindegy, hogy egy török nyomja meg németországban a gombot, vagy egy román romániában, hogy kezdődjön az öntés :lol: Pedig nagy kölömsééég! Az én Eurotec téli gumim madeinfrance, az öcsémé madeinromania. Az enyém tökéletes már 3 éve, az övé már új korában is tojás alakú volt, ki lehetett dobni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Szerintetek 185/65 R15-ös gumik aláférnek még a kocsimnak? Nem túl nagyok? Csak azért, mert ez a méret olcsóbb mint a /60-as. És ha elfér... Egyik ismerősömnek van az Astra Caravan-on ez a méret! Éppen hogy csak elfér! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Hali, én is kérhetek majd egy linket? Halihó, ide már belinkeltem, hátha nem leszek meglincselve, h reklámozok... :lol: pedig tényleg nem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Pedig nagy kölömsééég! Az én Eurotec téli gumim madeinfrance, az öcsémé madeinromania. Az enyém tökéletes már 3 éve, az övé már új korában is tojás alakú volt, ki lehetett dobni. Harmadmárkánál biztos számít, hogy hol készül :lol: Amúgy meg ha gyártási hibás, számlával visszaveszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Harmadmárkánál biztos számít, hogy hol készül :lol: Kolegám év elején vett zsír új pirelliket, zúgott neki nagyon, visszavitte, kettő mintahibás volt, elcsúszott a mintázat az összeillesztésnél... elég látványos gyári hiba volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Kolegám év elején vett zsír új pirelliket, zúgott neki nagyon, visszavitte, kettő mintahibás volt, elcsúszott a mintázat az összeillesztésnél... elég látványos gyári hiba volt. :D digók... nem kell mást várni :lol: de azért azt Te is tudod, Gábor, hogy a legalaposabb ellenőrzés mellett is át-átfut a rostán 1-2 hibás darab. :lol: Arról nem is beszélve, hogy az 1-1 darabos mintavétel mindennek nevezhető, csak reprezentatív mintának nem :D így lesznek az urbanlegendek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Harmadmárkánál biztos számít, hogy hol készül :lol: Én akkor is "rássistá" vagyok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 de azért azt Te is tudod, Gábor, hogy a legalaposabb ellenőrzés mellett is át-átfut a rostán 1-2 hibás darab. :lol: Csak azt akartam jelezni, hogy nem a harmadmárkáknál van csak egetverő hibás darab. Jól látszik, hogy elsődleges márkáknál sincs darabonkénti minőségellenőrzés, amit az ember a pénzéért elvárna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Csak azt akartam jelezni, hogy nem a harmadmárkáknál van csak egetverő hibás darab. Jól látszik, hogy elsődleges márkáknál sincs darabonkénti minőségellenőrzés, amit az ember a pénzéért elvárna... Nálunk van :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Nálunk van :D :lol: Hankook? :lol: És adatokat lehet tudni, hogy ezen mennyi % bukik meg? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Hankook? :D És adatokat lehet tudni, hogy ezen mennyi % bukik meg? :lol: Nem gumiipar... :lol: :D Teljesen más :lol: De gyártás és minőségellenőrzés itt is van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Nem gumiipar... :lol: :D Teljesen más :D De gyártás és minőségellenőrzés itt is van :lol: szvsz,minőségellenőrzés általában mindenhol van,de nem minden egyes darabon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Nos, jelentem, félelmeim ellenére dolgozik a 185/70 R14 téligumi anélkül, hogy elakadna. :lol: Bár gumisnak is felnyílt a szeme, mikor szerelés után leengedték az autót. Az már más kérdés, hogy úgy néz ki, mint egy terepjáró Caravan... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Néztem pár alufelnit, egy tetszik is és elég barátinak mondható az ára. Alessio Spider 6x14 4x100 ET 38 16 píz/darab http://www.startgumi.hu/kepek/alessio/alessio_spider.1.jpg És még egy AWS Maranello ugyanezen paraméterekkel de ez már majdnem 29-ért lenne. http://www.startgumi.hu/kepek/aws/aws_maranello.1.jpg Valami vélemény ezekről? Nem ér-e bele valamibe kifordításkor, stb.? Természetesen 4 csavarosak. Én biztos hogy nem pazarolnám a pénzt 14"os felnire...A 15" lényegesen jobban mutatt és ídővel úgyis vennél nagyobbat.......Alessió meg felejtős....Amilyen olcsó annyira gyenge a minősége :lol: A jó felni drágább viszont ha azt nézed hogy ha vigyázol rá,akkor nem kell évente elvinni görgöztettni,így hamar vissza jön az ára a drágább felninek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Csatlakozom, egy kollégám vett autót 16" Alessio Monza felnivel, messziről szép volt meg minden, de csak ha asztallapsima úton mész vele, sose látsz padkát, semmit. Aztán jöttek a gondok és kiderült hogy érdekes alakváltozásokon tud keresztülmenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts