hening Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Erről mi a véleményetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Erről mi a véleményetek? Szép felni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Szép felni. :lol: A gumit nézd vazzeeeeee. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Szép felni. :lol: Jaja! :lol: Csak hiába néztem szét jó pár helyen egyet sem találtam 5,5J 14"-osban amelyik tetszene. Az 1 éves Continentalokat és a sárfogókat nem akarnám lehajítani 15-ösök miatt pedig mondjuk azok közt már találtam pár szépecskét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Még ez is esélyes, a szállítási díj benne van az árban. Ugyanaz itt olcsóbb, de a szállítás 6-800 ft/db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Erről mi a véleményetek? Anyukám Suzuki Ignisén ilyen téli van évek óta. Hogy ne legyek off:Egy kollégámék B Corsájukról vettük meg felnistől. Nagyon jól tapad. Hóban rendesen be kellett rántani a kéziféket,hogy megcsússzon. Barum Polaris 2 van. Az sem rossz de ha tehetném Michelin Alpine-t vennék megint. A 13-as télim Michelin volt és még kopottan is rávert a vadi új Barumokra. Csak qva drága volt mikor vettem a Barumokat.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Mi a véleményetek erről ? Debica Frigo 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Mi a véleményetek erről ? Debica Frigo 2 Debica hmm :lol: igazából volt Debica gumim, az Navigator volt, 24.000et mentem vele, nem volt rossz. azt hiszem, lengyel márka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Mi a véleményetek erről ? Debica Frigo 2 Egész jó gumik, asszonyén az van, nemigazán csúszkált vele a télen. Nekem Debica Tersus volt, nyári létére jól fogta a kocsit havon is. Egyébként ha jól tudom a Good-Year vette át a gyártó céget, mintha gumis haver azt mondta volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Még ez is esélyes, a szállítási díj benne van az árban. Ugyanaz itt olcsóbb, de a szállítás 6-800 ft/db. Arra vigyázz,hogy nehogy úgy járj mint haver: 4 gumi 4 évjárat volt. Inkább legyen drágább,de én isminél veszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Arra vigyázz,hogy nehogy úgy járj mint haver: 4 gumi 4 évjárat volt. Inkább legyen drágább,de én isminél veszem. Ne legyél már ennyire negatív. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Erről mi a véleményetek? Az enyim jobb! És már felnin is van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Ne legyél már ennyire negatív. :lol: :lol: Nem azért mondtam,csak nehogy így járjon ő is,aztán postázhatja vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Mi innen rendeltünk nemrég gumikat, úgy össze voltak zsugorfóliázva, hogy alig lehetett felszerelni őket. Úgy összelapultak, hogy a gumisnál 3-an másfél óra alatt szenvedték fel őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Arra vigyázz,hogy nehogy úgy járj mint haver: 4 gumi 4 évjárat volt. Inkább legyen drágább,de én isminél veszem. Nem azért mondtam,csak nehogy így járjon ő is,aztán postázhatja vissza. THX a figyelmeztetést. :lol: Lehet meg sem néztem volna, csak az, hogy egyformák-e, méretileg, meg mintára. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Arra vigyázz,hogy nehogy úgy járj mint haver: 4 gumi 4 évjárat volt. Inkább legyen drágább,de én isminél veszem. erre jó a személyes átvétel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Használt téli gumikat hol érdemes hírdetni? Apró, használtautó.hu, vatera? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Használt téli gumikat hol érdemes hírdetni? Apró, használtautó.hu, vatera? Én itt próbálkoztam vele, az eladó alkatrészek topikban... TÉligumi van eladó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Feltettem ide az adok-veszek-be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Nah, eldőlt a választás: Hankook W440 Ott feszül már a téli felniken. Gumiház.hu-nál vettem, fel is szerelték. Felirat a gumin: MADE IN HUNGARY :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Felirat a gumin: MADE IN HUNGARY :lol: Te kis local patriot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Te kis local patriot! :lol: Még ha ferdeszemű gyártatja is a szlovák munkaerővel, de akkor is itthon készült! :lol: Nekem a vas is szentgothárdi, csak a motor dajcs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Honnan érdemes gumit venni, melyik (netes) boltból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Honnan érdemes gumit venni, melyik (netes) boltból? nem a reklám helye, de én innen szoktam... már 3 garnítúrát vettem tőlük, korrektek, gyorsak, nem is drágák. mondjuk a legutóbbi continental az made in romania volt :lol: mondjuk annyira mindegy, hogy egy török nyomja meg németországban a gombot, vagy egy román romániában, hogy kezdődjön az öntés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Néztem pár alufelnit, egy tetszik is és elég barátinak mondható az ára. Alessio Spider 6x14 4x100 ET 38 16 píz/darab És még egy AWS Maranello ugyanezen paraméterekkel de ez már majdnem 29-ért lenne. Valami vélemény ezekről? Nem ér-e bele valamibe kifordításkor, stb.? Természetesen 4 csavarosak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts