mobius Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Üdv Mindenkinek! Itt nézz körül! Nagyon jó áraik vannak, folyamatos akciok! http://www.abaqua.hu/ Én is tudom ajánlani. Kb 2 hete vásároltam itt, igaz 175/70R13 MICHELIN nyári gumikat darabját akciósan bruttó 11e HUF/Ft-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Amit így hirtelen ajánlani tudok: Falken 512-es: erős szerkezetű, konstans jó minőségű, jó tapadású, főleg szárazon. Legyűrhetetlen. Dunlop SP01: nagyon eltalált keverék és mintázat száraz és vizes útra is. Árban sajnos kicsit erősebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Én is néztem az abaqua-n a 205/45*16 ami nekem kell 16eft/db! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 És mit szóltok a Debica Passio-hoz? Ár/érték arányra gondolok. Olyan gumit kell választanom amit Erdélyben is kaphatok. Csak akkor éri meg elmennem Mo.-ra, ha jóval olcsóbban kapok valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Én is néztem az abaqua-n a 205/45*16 ami nekem kell 16eft/db! :) olyan olcsó???? nemá!!! :D bezzeg a 215/40.................... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 olyan olcsó???? nemá!!! :D bezzeg a 215/40.................... :? Ebből a megfontolásból maradtam a 16'' mellett a tervezett 17'' helyett :lol: (egyenlőre :twisted: ) Matador MP42 - Elite 2 16155ft/db azaz a garnitura 64620ft 205/45*16 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 jaaa matador.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 A Matador annyira nagyon szar lenne ? Mondjuk Én 170 fölé nemigen megyek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Az árak alapján a Matador ugyanott van ahol a Debica. Nekem a kettő közül azért tetszik a Debica, mert ugy tünik sokkal puhább a gumikeverék mint a Matadornál (tapogattam mindkettőt). Nekem volt egyszer ugyanilyen kemény és olcsó gumim, meg is ütöttem az autóm hátuját, mert csunyán kifarolt kanyarban fékezve. Kopp, kopp soha ne történjen többé. Lehet, hogy a puha gumival az autó többet fogyaszt, de jobban is tapad. Persze a profi gumiktól gondolom mindkettő távol áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 És mit szóltok a Debica Passio-hoz? Ár/érték arányra gondolok. Olyan gumit kell választanom amit Erdélyben is kaphatok. Csak akkor éri meg elmennem Mo.-ra, ha jóval olcsóbban kapok valamit. Nekem Debica Furio a nyári gumim(195/50R15) és teljesen meg vagyok vele elégedve. Szerintem rajta! :) Üdv.: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 nekem először pirellim volt, na az iszonyat kemény volt (pattogott mint a nikkelbolha), azután falkenem volt és most a 16os is vagy falken lesz vagy kipróbálom a toyot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 nekem először pirellim volt, na az iszonyat kemény volt (pattogott mint a nikkelbolha), azután falkenem volt és most a 16os is vagy falken lesz vagy kipróbálom a toyot.... Azonos méretű Pirellivel pattogósabb volt a kocsi, mint Falkennel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Azonos méretű Pirellivel pattogósabb volt a kocsi, mint Falkennel? ezt nálunk a 16ba úgy hívják, hogy elég a 2-2.1 a gumába nem kell bele 2.3-2.5 :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 a pirelli (az én véleményem szerint) sokkal keményebb gumi (és nem a guminyomás miatt volt pattogós), de iszonyat melegben és kis pörgetés után bemelegedett és akkor már jól tapadt, de hidegen szar volt vele kanyarodni ellenben a falken egyfolytában puha volt és jól tapadt, bár meg kell hagyjam, hogy jobban is kopott Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 ezt nálunk a 16ba úgy hívják, hogy elég a 2-2.1 a gumába nem kell bele 2.3-2.5 :wink: nálam a 17-ben 3,5 volt, a 14-ben is annyi van (mert amúgy használhatatlan az autó a ballonos gumival) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Nem a traktorgumikra gondoltak... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Na ha már itt tartunk... télen megszoktátok emelni a nyomást ?? Én még ősszel megemeltem 2.35 körülire (175/70 R13)... és nekem bejött... nomeg tekerni is könnyebb :) ... csak persze jobban rázott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 az idei nyárigummám valszeg ez lesz: http://www.profildirekt.de/system3/online/...-T1R_3D_620.jpg remélem beválik 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Nem a traktorgumikra gondoltak... :) a traktorgumi ballonos ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 remélem beválik 8) sokan dícsérik nekem meg jó lesz ez: http://www.agequipment.co.uk/le-mans_2004/...-sport-maxx.jpg :) na jó, tehát ez: ]http://www.bilnorge.no/export/bb_20973.jpeg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 És mit szóltok a Debica Passio-hoz? Ár/érték arányra gondolok. Olyan gumit kell választanom amit Erdélyben is kaphatok. Csak akkor éri meg elmennem Mo.-ra, ha jóval olcsóbban kapok valamit. Ennyire olcsó guminál az ár érték szerintem már nem megfelő viszonyítási alap. Vagy szart veszel és egyszer emiatt csattansz, vagy normálisat, kicsivel többért és akkor nyugodtabban autózhatsz. Szerintem.. Ha megnézed a gumiárakat akkor láthatod, hogy nincs akkora különbség az árak között, azt a 4-5 ezer forint pluszt meg igazán megéri rááldozni. Ha sokkallod akkor meg vegyél használt márkásat ne gagyit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Ha sokkallod akkor meg vegyél használt márkásat ne gagyit. ezzel én nagyon nem értek egyet a használt sokkal rizikósabb, igazából a gumis sem tudja megmondani a pontos állapotát ha kapott egy ütést és elgyengültek a szálak, akkor elég kellemetlen meglepetések érhetnek szerintem inkább gyengébb minőség, de új (már ha nem te, vagy rokon, vagy nagyon megbízható ismerős használta előtte) a debica amúgy sem szar, nekem a régi 17esen barumok voltak, soha semmi bajom nem volt vele ami magyarországon hivatalosan piacra kerül, az életveszélyes nem lehet de amúgy igen, ilyen kis méretben inkább + 4-5e és akkor jó a minőség és új is nagyobbnál már ez nem biztosan jó megoldás, ott már inkább a gumi árát kell rádobni mégegyszer, hogy minőségibbet kapjál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 ami magyarországon hivatalosan piacra kerül, az életveszélyes nem lehet de amúgy igen, ilyen kis méretben inkább + 4-5e és akkor jó a minőség és új is nagyobbnál már ez nem biztosan jó megoldás, ott már inkább a gumi árát kell rádobni mégegyszer, hogy minőségibbet kapjál A nagyobb méret már minden fajtában jobb a gumisok szerint (már akikkel én beszéltem) Állítólag a 13- 14" készül keleteurópában ,az ettől nagyobbak már Pl: barumban is minimum ausztriában gyártódnak. Szóval ez valamit már elárul a minőségről is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 A nagyobb méret már minden fajtában jobb a gumisok szerint (már akikkel én beszéltem) Állítólag a 13- 14" készül keleteurópában ,az ettől nagyobbak már Pl: barumban is minimum ausztriában gyártódnak. Szóval ez valamit már elárul a minőségről is. hát nem tom anyám vectráján "gagyi" gumik voltak mindig is, de sosem éreztem vele problémát szerintem akkor is új, főleg hogy a legtöbb új gumira már 2 év gari van a barumra pl ha jó helyen veszed, akkor még a padkázásra is van gari! ]http://www.gumibolt.hu/barum/gari.HTM Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 hát nem tom anyám vectráján "gagyi" gumik voltak mindig is, de sosem éreztem vele problémát szerintem akkor is új, főleg hogy a legtöbb új gumira már 2 év gari van a barumra pl ha jó helyen veszed, akkor még a padkázásra is van gari! ]http://www.gumibolt.hu/barum/gari.HTM Ez jó...kicseréljük a megrongálódott abroncs maradványprofil értékének beszámításával. :) szóval ha már használhatatlan akkor mennyiért veszik valyon be 100Ft-ért? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts