yooccoo Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 lehet neki kifejezetten tetszik / tetszett :lol: ja, így jobban szellőzik? :lol: vagy mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 ja, így jobban szellőzik? :lol: vagy mi? :lol: hát ezt már az úriembertől kellene megkérdezni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 F gyári alu. Az a pókhálómintás. Mennyi lenne a garnitúra? Olyan van most nekem is a kocsin, csak 13-as. A gumik cserébe az ablakemelőkért? :lol: Nem kérek érte többet, mert nem fiatalok (2003 10. hét), de amíg nem tudsz újakat venni, addig el lehet járkálni velük. Profiljuk van még bőven (5.5mm körül). Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Olyan van most nekem is a kocsin, csak 13-as. A gumik cserébe az ablakemelőkért? :lol: Nem kérek érte többet, mert nem fiatalok (2003 10. hét), de amíg nem tudsz újakat venni, addig el lehet járkálni velük. Profiljuk van még bőven (5.5mm körül). Sajna már le is mondtam őket. Azért kösz a felajánlást. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
donpepe Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Sziasztok! alufelni és gumi vásárlásban gondolkozom és segitségeteket szeretném kérni. Mindenkép valami mutatós, vastag gumit szeretnék; milyen paraméterüt ajánlatok, ill az nekem fogyasztásban mit jelentene. Kinek mi a tapasztalata. Jelenleg gyári 13" van fenn azzal hosszú távon 5,5 - 6 literrel elmegyek. (90-110-es tempo, néha egy két elözés) (1,4Si) köszi előre is mindenkinek a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Sziasztok! alufelni és gumi vásárlásban gondolkozom és segitségeteket szeretném kérni. Mindenkép valami mutatós, vastag gumit szeretnék; milyen paraméterüt ajánlatok, ill az nekem fogyasztásban mit jelentene. Kinek mi a tapasztalata. Jelenleg gyári 13" van fenn azzal hosszú távon 5,5 - 6 literrel elmegyek. (90-110-es tempo, néha egy két elözés) (1,4Si) köszi előre is mindenkinek a választ. Háát én például most akarom eladni EZT a garnitúrát. Új gumikkal amik 185/60 14-es Vredestein T Track. A felni F Astra és ÍCalibra gyári felni. Azért akarom lecserélni mert ugyanien felniken vannak a téligumiaim és ezek helyett szereztem 15-ös GSI alukat.(93 utáni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Háát én például most akarom eladni EZT a garnitúrát. Új gumikkal amik 185/60 14-es Vredestein T Track. A felni F Astra és ÍCalibra gyári felni. Azért akarom lecserélni mert ugyanien felniken vannak a téligumiaim és ezek helyett szereztem 15-ös GSI alukat.(93 utáni) Szerkesztetted a linket? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Háát én például most akarom eladni EZT a garnitúrát. Új gumikkal amik 185/60 14-es Vredestein T Track. A felni F Astra és ÍCalibra gyári felni. Azért akarom lecserélni mert ugyanien felniken vannak a téligumiaim és ezek helyett szereztem 15-ös GSI alukat.(93 utáni) Mennyit kérsz ezekért? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Szerkesztetted a linket? :lol: :lol: Igen mert ami képet linkeltem még fel sem volt töltve. :lol: De már jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Mennyit kérsz ezekért? :lol: Felni gumi egyben 60 papír. Rákerestem a gumira a neten 12/db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Felni gumi egyben 60 papír. Rákerestem a gumira a neten 12/db. A felni magában akkor 12.000? :lol: Engen csak a felni érdekelne komolyan. Most is szép a felnim, de tettem be egy műanyag kerékdobot és ebbe belever a mostani felni+gumi páros terhelésnél, mert gondolom az ET kisebb mint a gyárié. Ez van. a. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 A felni magában akkor 12.000? :lol: Engen csak a felni érdekelne komolyan. Most is szép a felnim, de tettem be egy műanyag kerékdobot és ebbe belever a mostani felni+gumi páros terhelésnél, mert gondolom az ET kisebb mint a gyárié. Ez van. a. Ha hozol vevőt a gumira különakkor igen de amúgy egyben szeretném eladni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Hallottam a reggeli akciódrol. :lol: Na ja,jobb hátsó gumi kuka,de rendeltem 2 ilyent: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Na ja,jobb hátsó gumi kuka,de rendeltem 2 ilyent: Na a Hankookot majd én is kipróbálom, láttam ebből a Ventus k 105-t 205/45 be 12500Ft/db kisfogyáron! Bár nemsokára a sógi is vehet előállítási áron , ott melózik a Hankook guma gyárba minőség ellenőr :lol: mondtam is neki hogy akkor nem lessz drága guma :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Na a Hankookot majd én is kipróbálom, láttam ebből a Ventus k 105-t 205/45 be 12500Ft/db kisfogyáron! Bár nemsokára a sógi is vehet előállítási áron , ott melózik a Hankook guma gyárba minőség ellenőr :lol: mondtam is neki hogy akkor nem lessz drága guma :lol: A hankook-os dolgozók kedvezményt kapnak az ott előállított gumik árából? Akkor engem is érdekelne mert van ott ismim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 A hankook-os dolgozók kedvezményt kapnak az ott előállított gumik árából? Akkor engem is érdekelne mert van ott ismim. Én ugyhalottam hogy igen van kedvezményük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Én ugyhalottam hogy igen van kedvezményük! Nálunk én is ingyé kapom az aszfaltot de csak "háztartásban használatos mennyiségben" kapok. Nagynénim a S -off márkánál dolgozik és ő is csak előállítási áron kapja az új kocsit. Igaz nem azzal jár mert nem bízik benne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Nálunk én is ingyé kapom az aszfaltot de csak "háztartásban használatos mennyiségben" kapok. Nagynénim a S -off márkánál dolgozik és ő is csak előállítási áron kapja az új kocsit. Igaz nem azzal jár mert nem bízik benne... Most nemtudom mirevélni ezt a HSZ -ed :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Most nemtudom mirevélni ezt a HSZ -ed :lol: Nem? A kedvezményről volt szó ugyebár?! Mellékes dolog: a Blitzes mixeidet miért nem tudom letölteni teljes egészében? Egyéb csevejre is jöhet a válasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Na a Hankookot majd én is kipróbálom, láttam ebből a Ventus k 105-t 205/45 be 12500Ft/db kisfogyáron! Bár nemsokára a sógi is vehet előállítási áron , ott melózik a Hankook guma gyárba minőség ellenőr :lol: mondtam is neki hogy akkor nem lessz drága guma :lol: Néztem a k105-t is,az se rossz.Ez k110 de csak 195/50. Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Sziasztok! Ha szeretnék feltenni 16-os kereket az autómra, akkor milyen paraméterekkel rendelkező felnit illetve gumit kell vennem? ET szám stb. érdekelne. Most tettük fel az új lökősöket meg a küszöb spoilert és hát kicsit kicsinek tűnik a 15-ös felni. Ültetni addig meg nem akarom, amíg nincs meg a 16-os, mert nem látom mennyire kell leengedni a paripát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember2, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Sziasztok! Ha szeretnék feltenni 16-os kereket az autómra, akkor milyen paraméterekkel rendelkező felnit illetve gumit kell vennem? ET szám stb. érdekelne. Most tettük fel az új lökősöket meg a küszöb spoilert és hát kicsit kicsinek tűnik a 15-ös felni. Ültetni addig meg nem akarom, amíg nincs meg a 16-os, mert nem látom mennyire kell leengedni a paripát. 16-ban nem lesz váltóméret. ET attól is függ milyen széles maga a felni, és milyen gumi lesz rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 16-ban nem lesz váltóméret. ET attól is függ milyen széles maga a felni, és milyen gumi lesz rá. A 17 az már nekem ide a népligethez és környékére már nagyon nagy. A gumi áráról nem is beszélek. Most 195/50 R15 J7 van fennt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember2, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 A 17 az már nekem ide a népligethez és környékére már nagyon nagy. A gumi áráról nem is beszélek. Most 195/50 R15 J7 van fennt. Nem mondtam hogy 17-et rakj fel, de 16ban tényleg nincs. Egyébként ültetéssel valamit javulni fog a kinézet, ha marad a 15 akkor is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Nem mondtam hogy 17-et rakj fel, de 16ban tényleg nincs. Egyébként ültetéssel valamit javulni fog a kinézet, ha marad a 15 akkor is. Igen, de szerintem (cáfolj rám ha rosszul tudom) ha a 15-höz ültetem a kocsit, akkor pl ha kicserélem később16-ra akkor az nem fog beférni alá. Mondjuk én kompromisszum képes vagyok. Akkor mit javasolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts