Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Gumik, felnik

Tápiószecső

Recommended Posts

F gyári alu. Az a pókhálómintás.

Mennyi lenne a garnitúra?

Olyan van most nekem is a kocsin, csak 13-as.

A gumik cserébe az ablakemelőkért? :lol: Nem kérek érte többet, mert nem fiatalok (2003 10. hét), de amíg nem tudsz újakat venni, addig el lehet járkálni velük. Profiljuk van még bőven (5.5mm körül).

Megosztás:

Olyan van most nekem is a kocsin, csak 13-as.

A gumik cserébe az ablakemelőkért? :lol: Nem kérek érte többet, mert nem fiatalok (2003 10. hét), de amíg nem tudsz újakat venni, addig el lehet járkálni velük. Profiljuk van még bőven (5.5mm körül).

Sajna már le is mondtam őket. Azért kösz a felajánlást. :lol:

Megosztás:

• 2 weeks later...

Sziasztok!

alufelni és gumi vásárlásban gondolkozom és segitségeteket szeretném kérni.

Mindenkép valami mutatós, vastag gumit szeretnék; milyen paraméterüt ajánlatok, ill az nekem fogyasztásban mit jelentene. Kinek mi a tapasztalata.

Jelenleg gyári 13" van fenn azzal hosszú távon 5,5 - 6 literrel elmegyek. (90-110-es tempo, néha egy két elözés) (1,4Si)

köszi előre is mindenkinek a választ.

Megosztás:

Sziasztok!

alufelni és gumi vásárlásban gondolkozom és segitségeteket szeretném kérni.

Mindenkép valami mutatós, vastag gumit szeretnék; milyen paraméterüt ajánlatok, ill az nekem fogyasztásban mit jelentene. Kinek mi a tapasztalata.

Jelenleg gyári 13" van fenn azzal hosszú távon 5,5 - 6 literrel elmegyek. (90-110-es tempo, néha egy két elözés) (1,4Si)

köszi előre is mindenkinek a választ.

Háát én például most akarom eladni EZT a garnitúrát.

Új gumikkal amik 185/60 14-es Vredestein T Track. A felni F Astra és ÍCalibra gyári felni.

Azért akarom lecserélni mert ugyanien felniken vannak a téligumiaim és ezek helyett szereztem 15-ös GSI alukat.(93 utáni)

Megosztás:

Felni gumi egyben 60 papír.

Rákerestem a gumira a neten 12/db.

A felni magában akkor 12.000? :lol:

Engen csak a felni érdekelne komolyan.

Most is szép a felnim, de tettem be egy műanyag kerékdobot és ebbe belever a mostani felni+gumi páros terhelésnél, mert gondolom az ET kisebb mint a gyárié.

Ez van.

a.

Megosztás:

A felni magában akkor 12.000? :lol:

Engen csak a felni érdekelne komolyan.

Most is szép a felnim, de tettem be egy műanyag kerékdobot és ebbe belever a mostani felni+gumi páros terhelésnél, mert gondolom az ET kisebb mint a gyárié.

Ez van.

a.

Ha hozol vevőt a gumira különakkor igen de amúgy egyben szeretném eladni.

Megosztás:

Na ja,jobb hátsó gumi kuka,de rendeltem 2 ilyent:

Na a Hankookot majd én is kipróbálom, láttam ebből a Ventus k 105-t 205/45 be 12500Ft/db kisfogyáron! Bár nemsokára a sógi is vehet előállítási áron , ott melózik a Hankook guma gyárba minőség ellenőr :lol: mondtam is neki hogy akkor nem lessz drága guma :lol:

Megosztás:

Na a Hankookot majd én is kipróbálom, láttam ebből a Ventus k 105-t 205/45 be 12500Ft/db kisfogyáron! Bár nemsokára a sógi is vehet előállítási áron , ott melózik a Hankook guma gyárba minőség ellenőr :lol: mondtam is neki hogy akkor nem lessz drága guma :lol:

A hankook-os dolgozók kedvezményt kapnak az ott előállított gumik árából? Akkor engem is érdekelne mert van ott ismim.

Megosztás:

Én ugyhalottam hogy igen van kedvezményük!

Nálunk én is ingyé kapom az aszfaltot de csak "háztartásban használatos mennyiségben" kapok. Nagynénim a S -off márkánál dolgozik és ő is csak előállítási áron kapja az új kocsit. Igaz nem azzal jár mert nem bízik benne...

Megosztás:

Nálunk én is ingyé kapom az aszfaltot de csak "háztartásban használatos mennyiségben" kapok. Nagynénim a S -off márkánál dolgozik és ő is csak előállítási áron kapja az új kocsit. Igaz nem azzal jár mert nem bízik benne...

Most nemtudom mirevélni ezt a HSZ -ed :lol:

Megosztás:

Most nemtudom mirevélni ezt a HSZ -ed :lol:

Nem? A kedvezményről volt szó ugyebár?!

Mellékes dolog: a Blitzes mixeidet miért nem tudom letölteni teljes egészében? Egyéb csevejre is jöhet a válasz.

Megosztás:

Néztem a k105-t is,az se rossz.Ez k110 de csak 195/50.

Megosztás:

Sziasztok!

Ha szeretnék feltenni 16-os kereket az autómra, akkor milyen paraméterekkel rendelkező felnit illetve gumit kell vennem? ET szám stb. érdekelne. Most tettük fel az új lökősöket meg a küszöb spoilert és hát kicsit kicsinek tűnik a 15-ös felni. Ültetni addig meg nem akarom, amíg nincs meg a 16-os, mert nem látom mennyire kell leengedni a paripát.

Megosztás:

Sziasztok!

Ha szeretnék feltenni 16-os kereket az autómra, akkor milyen paraméterekkel rendelkező felnit illetve gumit kell vennem? ET szám stb. érdekelne. Most tettük fel az új lökősöket meg a küszöb spoilert és hát kicsit kicsinek tűnik a 15-ös felni. Ültetni addig meg nem akarom, amíg nincs meg a 16-os, mert nem látom mennyire kell leengedni a paripát.

16-ban nem lesz váltóméret. ET attól is függ milyen széles maga a felni, és milyen gumi lesz rá.

Megosztás:

Nem mondtam hogy 17-et rakj fel, de 16ban tényleg nincs. Egyébként ültetéssel valamit javulni fog a kinézet, ha marad a 15 akkor is.

Igen, de szerintem (cáfolj rám ha rosszul tudom) ha a 15-höz ültetem a kocsit, akkor pl ha kicserélem később16-ra akkor az nem fog beférni alá. Mondjuk én kompromisszum képes vagyok. Akkor mit javasolsz?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.