Tápiószecső Elküldve Augusztus5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Kimész vele földútra vagy még inkább sóderes útra és ott driftelsz vele, pörgeted picit a kerekeket és láss csodát: prímán lekopik a felületéről a szilikonos cucc vagy hasonló szennyeződés ami miatt csúszhat. A gumi felülete is érdesebb lesz emiatt jobban tapad. Driftelni egy elsőkerekes 1.0-ással? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Driftelni egy elsőkerekes 1.0-ással? :lol: Hát legyen találékony.: drifteljen hátrafele! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy mennyire lehet az alufelnit a gyári kerékcsavarokkal felrakni? Sokan azt mondják, hogy nekeik is azzal van fent és semmi gondjuk vele. Mások meg azt mondják, hogy biztos nem raknák fel, mert más a kúpja! Na akkor most legyek okos! :lol: Hozzászolásokat elöre is Köszi! Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Szerintem az alufelnik többségét úgy gyártják, hogy a gyári csavarokkal felrakható legyen. Én amikor alufelnit vásároltam (igaz addig is Astrán volt) megnéztem, hogy a gyári csavar ugyanolyan hosszon áll-e ki hátrafelé a felniből, mint a lemezfelniből, biztosítva hogy ugyanannyi menet kapaszkodjon a kerékagyba. A gyári csavar felfekvő kúpja 60 fok. Pl. egy belenyomott gyurmadarabbal összehasonlíthatod a gyári csavarral (mondjuk ilyet nem csináltam). Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Sziasztok! Első benyomás az új gumiról és a felniről! Lehet, hogy én vagyok lagymatag, vagy nagyon rossz gumit vettem, de nagyon csekélyen lehet csak érezni a gyorsulás beli különbséget, a magyar utak rossz minőségét annál jobban viszont! Kanyarban ( még új gumi) nem nagyon mertem próbálgatni, hogy mennyivel másabb a viselkedése, de érezhetően jobban tartja az ivet. Eddig egyetlen hátránynak azt tudnám talán megjegyezni, hogy talán a felnik miatt 60-70km/ó-tól zajosabb, vagy inkább búgosabb a hangja mint az elődjének! Kormányzásban szervó nélkül sem lett drasztikus változás, tartja az ívet, egyenes futása egy kicsit romlott, de hát ilyen rossz utakon talán nem is várható el, hogy tökéletes legyen. Talán a nyomvályukat érzem inkább jobban, majd az idő megmondja! Első 100km megtétele után ennyi a tapasztalatom a gyári alufelniről 15" * 5/5" , és a Dayton D210 195/50-es gumiról! Üdv: BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Lehet, hogy én vagyok lagymatag, vagy nagyon rossz gumit vettem, de nagyon csekélyen lehet csak érezni a gyorsulás beli különbséget... Ettől nem rossz a gumi, inkább jó, vagyis inkább könnyű. Eddig egyetlen hátránynak azt tudnám talán megjegyezni, hogy talán a felnik miatt 60-70km/ó-tól zajosabb, vagy inkább búgosabb a hangja mint az elődjének! Ez viszont inkább gumiprobléma. Nekem off autón csinálja egy P6000-el, egy kicsit rosszabb minőségű úton már 50-től nem igazán lehet rendesen beszélgetni. :lol: Valószínű kicsit keményebb a keverék, viszont így nem is kopik majd annyira. Persze nem is tapad annyira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 De a kedvenc továbbra is a T1-R. Amellett, hogy jókat írnak róla még könnyű is. :lol: Egy év alatt szépen esett a 195/50r15-ös ára, anno még 25eFt volt egy darab. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dundy Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Sziasztok! Az elektromos topikból áttérve ide, szeretném a hozzáértőket megkérdezni, hogy: 1) Tudtok 7-9eFt / db áron új téli gumit ajánlani 175/70R13-as méretben? Fulda márka elég szimpatikus, abból pl. a Fulda EcoControl-t nézegettem, azt hiszem abból van téli is. Neten majd alaposan rákeresek a legjobb árakra, csak addig azt kellene tudjam, hogy milyen téli gumit érdemes nézni. 2) Vennék 4db acélfelnit 94-es F Astrához, a legolcsóbb megoldás érdekelne, ha esetleg erre is van konkrét tippetek, hogy hol érdemes keresni - azt leszámítva,hogy bontóban - az is segítene. Köszi szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Sziasztok! 2) Vennék 4db acélfelnit 94-es F Astrához, a legolcsóbb megoldás érdekelne, ha esetleg erre is van konkrét tippetek, hogy hol érdemes keresni - azt leszámítva,hogy bontóban - az is segítene. Köszi szépen! opelbonto.hu vagy Kérdezd meg DINI-T!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 15"-os felnire, 195 széles guminak 55 a váltómérete ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 15"-os felnire, 195 széles guminak 55 a váltómérete ugye? Pontossan Karcsibá' ahogy böfögi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 15"-os felnire, 195 széles guminak 55 a váltómérete ugye? Szerintem 50. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 175/70R13-hoz 50. Az más tészta, hogy a gsiken rendszeresített méret az 55. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Pontossan Karcsibá' ahogy böfögi! :lol: Szerintem 50. 175/70R13-hoz 50. Az más tészta, hogy a gsiken rendszeresített méret az 55. Vagy 195/60R15? Azért kérdem, mert holnap veszek alu felnit, és ekkora gumma van rajta. Aztán meg lehet, hogy megválok a Mattig-októl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Vagy 195/60R15? Azért kérdem, mert holnap veszek alu felnit, és ekkora gumma van rajta. Aztán meg lehet, hogy megválok a Mattig-októl. A szokásos Astra méret váltója a 195/50R15 de az 55 is elmegy még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Vagy 195/60R15? Azért kérdem, mert holnap veszek alu felnit, és ekkora gumma van rajta. Aztán meg lehet, hogy megválok a Mattig-októl. Ez valszeg G Astra felni lehet. /50-es kell neked. Ha érdekel, van egy garnitúra 195/50R15-ös Bridgestone Turanza ER30-as gumim :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Az 55-ösök is alámennek ha nincs rajta az a sárvédő-nyavaja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Vagy 195/60R15? Azért kérdem, mert holnap veszek alu felnit, és ekkora gumma van rajta. Aztán meg lehet, hogy megválok a Mattig-októl. 50 :lol: 55 is kicsit bután áll, a 60 meg pláne. A 60-as gumit ne vedd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Ez valszeg G Astra felni lehet. /50-es kell neked. Ha érdekel, van egy garnitúra 195/50R15-ös Bridgestone Turanza ER30-as gumim :lol: F gyári alu. Az a pókhálómintás. Mennyi lenne a garnitúra? Az 55-ösök is alámennek ha nincs rajta az a sárvédő-nyavaja. :lol: Most is rajta van a bontásra várón. 50 :lol: 55 is kicsit bután áll, a 60 meg pláne. A 60-as gumit ne vedd meg. A gumi grátisz, csak a felnit fizetem, de ezzel nem is marad másik gumira lém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Sziasztok! Az elektromos topikból áttérve ide, szeretném a hozzáértőket megkérdezni, hogy: 1) Tudtok 7-9eFt / db áron új téli gumit ajánlani 175/70R13-as méretben? Fulda márka elég szimpatikus, abból pl. a Fulda EcoControl-t nézegettem, azt hiszem abból van téli is. Neten majd alaposan rákeresek a legjobb árakra, csak addig azt kellene tudjam, hogy milyen téli gumit érdemes nézni. 2) Vennék 4db acélfelnit 94-es F Astrához, a legolcsóbb megoldás érdekelne, ha esetleg erre is van konkrét tippetek, hogy hol érdemes keresni - azt leszámítva,hogy bontóban - az is segítene. Köszi szépen! Hello! Van négy 13-as acélfelnim használt téli gumival (Continental WinterContact TS780). Mivel a pincémben áll csak, ezért olcsón megszámítom, ha érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dundy Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 opelbonto.hu vagy Kérdezd meg DINI-T!!!! :lol: Köszi, megnézem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 kis esztétikai hiba háttőőő ... ha a flexel történő bevágás esztétikai hiba... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 kis esztétikai hiba háttőőő ... ha a flexel történő bevágás esztétikai hiba... :lol: mé' tán' mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 mé' tán' mi? :lol: balf***ság :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 balf***ság :lol: lehet neki kifejezetten tetszik / tetszett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts