Lanti Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 ööööööööööööööö. eladtam az astrat :D :D :P és most éppen nem a rüsselsheim-i. vagy szentgotthárdi ipari remekművekkel furikázom... ;) most ki leszek közösítve ? B) B) és milyen az új vadállat amire ilyen gumit tervezel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 és milyen az új vadállat amire ilyen gumit tervezel? B) hát izé.. na. pedig itt van a nyelvemen... hmmm. nem jut eszembe.. B) :D off suz... on :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 hát izé.. na. pedig itt van a nyelvemen... hmmm. nem jut eszembe.. B) :D off suz... on :D :P ;) Épp írni akartam, hogy ez nem Suzi, erre nem virsli gumi kell! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Épp írni akartam, hogy ez nem Suzi, erre nem virsli gumi kell! :D jólvan, jólvan, jólvan :D szívjátok csak a vérem, megérdemlem ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 jólvan, jólvan, jólvan :D szívjátok csak a vérem, megérdemlem ;) :P Amúgy én is ilyesmit tervezek, csak az H betűt hord majd az orrán S helyett :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Amúgy én is ilyesmit tervezek, csak az H betűt hord majd az orrán S helyett :P . Huzi? :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Huzi? :D B) :D Aha :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vauxhall_Astra Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Aztveszek rá 175/70 est holnap megyek is megveszem hozzá csak annyi hogy 13 as alufelnire lesznek de nembaj jólessz az :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Aztveszek rá 175/70 est holnap megyek is megveszem hozzá csak annyi hogy 13 as alufelnire lesznek de nembaj jólessz az :D Nekem is az van. Ha valaki nem akar sportosan közlekedni, inkább a komfort a lényeg (és a kis fogyasztás), akkor nem rossz a 13" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Nekem is az van. Ha valaki nem akar sportosan közlekedni, inkább a komfort a lényeg (és a kis fogyasztás), akkor nem rossz a 13" :D Miért komfortosabb a 13", mint a 14" ? Magasabb az oldalfal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Miért komfortosabb a 13", mint a 14" ? Magasabb az oldalfal? Igen, kevésbé érzed az útegyenetlenségeket, mert elég vastag rugalmas réteg van a felni és az út között. Minél peresebb egy kerék, annál jobban ráz rossz úton. Ráadásul a peresebb kerekek hajlamosabbak sérülni is gödröknél. Mondjuk a 14" sem olyan nagyon peres még, de a 15"-hoz képest nagy a különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Igen, kevésbé érzed az útegyenetlenségeket, mert elég vastag rugalmas réteg van a felni és az út között. Minél peresebb egy kerék, annál jobban ráz rossz úton. Ráadásul a peresebb kerekek hajlamosabbak sérülni is gödröknél. Mondjuk a 14" sem olyan nagyon peres még, de a 15"-hoz képest nagy a különbség. Kanyarban meg elszállsz vele,mint a győzelmi zászló! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Kanyarban meg elszállsz vele,mint a győzelmi zászló! :D Ezért írtam, hogy nem sportos vezetéshez. Egyébként még sosem szálltam el vele, pedig van egy-két kanyar, amit az átlag autósoknál gyorsabban szoktam megoldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 205/45 nem komfortos , de komfortosan lehet vele kanyarodni nagy sebességgel! :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Nekem 215/40-16 van és az sem komfortos... :D De elviselhető. Szerintem 205/45 -16 komfortosabb, lehet az kellene nekem majd legközelebb. ....mondjuk a kanyarban nincsennek gondjaim! Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 sziasztok! lenne egy kérdésem. c14se motoros astrám van, 205/50-es gumi nagyon széles lenne? arra volnék kíváncsi, hogy befér-e alá, hogyan változik a menet tulajdonság, fogyasztás, stb. ja és kombi az autó, ha számít. segitségeteket előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Véleményem szerint nagy rá. Bár azt nem írtad, hogy hány colos a felnid. Nem az a gond, hogy túl széles, hanem hogy nagy lesz az átmérője 16 colnál pl. De 15 colos felnin már jó szerintem. Szélességre beférne, nem ér a kaszniba, de ez nagyon függ a felni ET-jétől és a J-től is. Ha tartod a gyári ET49-et akkor szerintem befér. Bár a kombit nem ismerem, de feltételezem, hogy olyan, annyi hely van mint a többi F Astra alatt. A fogyasztás kicsit nőhet, az 1.4-es motor szerintem kicsit erölködne. Ha nincs szervó a kocsiban akkor meg Te is fogsz kicsit erölködni parkoláskor. Menettulajdonságok szerintem romlanak, de a stabilitás nőni fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június11, 2008 sziasztok! lenne egy kérdésem. c14se motoros astrám van, 205/50-es gumi nagyon széles lenne? arra volnék kíváncsi, hogy befér-e alá, hogyan változik a menet tulajdonság, fogyasztás, stb. ja és kombi az autó, ha számít. segitségeteket előre is köszönöm Miért nem jó a 195/50R15? Ha 175/70R13ról váltasz érezhetően gyengébb lesz az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Kanyarban meg elszállsz vele,mint a győzelmi zászló! :D Soha nem az autó a hibás, hanem aki hajcsa aztat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Soha nem az autó a hibás, hanem aki hajcsa aztat! :D Ez igaz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Miért nem jó a 195/50R15? Ha 175/70R13ról váltasz érezhetően gyengébb lesz az autó. Nekem nem tünik fel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Nekem nem tünik fel. :D Mert Te 205-ről váltottál 195-re :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Mert Te 205-ről váltottál 195-re :D A téli 175/70-re értettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június11, 2008 Nekem nem tünik fel. :D Halottnak a csók... :D Bocs. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vauxhall_Astra Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Ma rakták fel a felnit meg az új gummákat :P 175/70 r13 Dayton D110 ;) Holnap majd Lefényképezem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts