opel16v Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Köszönöm! Alapvetően a profil mélységre, az egyenletes kopásra a futófelületen, a repesésekre az oldalfalon érdemes odafigyelni igaz? Mekkora profilmélységig érdemes még megvenni egy használt gumit? Ill. hány évesig? Nyári gumiban szerintem az alap az a 3mm. Az alatt már én is ki szoktam dobálni. Tehát minimum 4-5mm kell. (Újan 8mm körül szokott lenni) Érdemes nézni a gyártási évet (dot szám), 4-5 évesnél öregebb gumit már nem érdemes megvenni, ill ha még jó állapotúnak tűnik, max egy szezonra. Érdemes még megfigyelni belülről, volt-e javítva, illetve kívülről, hogy van-e hiány a futófelületben, vagy vágás az oldalfalban. És érdemes még megnézni, nincs-e valahol dudor rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli100 Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Nyári gumiban szerintem az alap az a 3mm. Az alatt már én is ki szoktam dobálni. Tehát minimum 4-5mm kell. (Újan 8mm körül szokott lenni) Érdemes nézni a gyártási évet (dot szám), 4-5 évesnél öregebb gumit már nem érdemes megvenni, ill ha még jó állapotúnak tűnik, max egy szezonra. Érdemes még megfigyelni belülről, volt-e javítva, illetve kívülről, hogy van-e hiány a futófelületben, vagy vágás az oldalfalban. És érdemes még megnézni, nincs-e valahol dudor rajta. Nagyon szépen köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Sziasztok, gumivásárlás előtt állok. a véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy az alábbi három típus közül melyiket szeressem :D Continental Ecocontact 3 Pirelli P3000E Pirelli P4 Köszi és üdv :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Sziasztok, gumivásárlás előtt állok. a véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy az alábbi három típus közül melyiket szeressem :D Continental Ecocontact 3 Pirelli P3000E Pirelli P4 Köszi és üdv :D Milyen méretben veszel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Nos, végül tényleg Falken gumik lettek, ahogy tanácsoltátok, a felni hozzá pedig egy egyszerű Dezent V. Az összhatás nekem nagyon tetszik, amióta hazajöttem az új kerekekkel, 10 percenként ki kell mennem megnézni. A család többi tagja hülyének néz. :D És nem bírom ki, hogy ne mutassam meg. http://kepfeltoltes.hu/view/080606/DSCN064...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Nos, végül tényleg Falken gumik lettek, ahogy tanácsoltátok, a felni hozzá pedig egy egyszerű Dezent V. Az összhatás nekem nagyon tetszik, amióta hazajöttem az új kerekekkel, 10 percenként ki kell mennem megnézni. A család többi tagja hülyének néz. :D És nem bírom ki, hogy ne mutassam meg. http://kepfeltoltes.hu/view/080606/DSCN064...ltoltes.hu_.jpg Zsííír lett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi 1.7TD Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Nos, végül tényleg Falken gumik lettek, ahogy tanácsoltátok, a felni hozzá pedig egy egyszerű Dezent V. Az összhatás nekem nagyon tetszik, amióta hazajöttem az új kerekekkel, 10 percenként ki kell mennem megnézni. A család többi tagja hülyének néz. :D És nem bírom ki, hogy ne mutassam meg. http://kepfeltoltes.hu/view/080606/DSCN064...ltoltes.hu_.jpg Tényleg nagyon szépek én is sokat gondolkoztam a 15-ös felnin végül a 14-es mellett döntöttem, mert a téliek is 14-esek így nincs nagy változás cserekor, bár jobban mutatna a 15-ös :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi 1.7TD Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Tényleg nagyon szépek én is sokat gondolkoztam a 15-ös felnin végül a 14-es mellett döntöttem, mert a téliek is 14-esek így nincs nagy változás cserekor, bár jobban mutatna a 15-ös :D Az enyém ilyen lett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Tényleg nagyon szépek én is sokat gondolkoztam a 15-ös felnin végül a 14-es mellett döntöttem, mert a téliek is 14-esek így nincs nagy változás cserekor, bár jobban mutatna a 15-ös :D 17' -t nekijje!!! :P Nekem 16' van most , nemrossz de leheta 17' joblenne! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június7, 2008 Nos, végül tényleg Falken gumik lettek, ahogy tanácsoltátok, a felni hozzá pedig egy egyszerű Dezent V. Az összhatás nekem nagyon tetszik, amióta hazajöttem az új kerekekkel, 10 percenként ki kell mennem megnézni. A család többi tagja hülyének néz. :D És nem bírom ki, hogy ne mutassam meg. http://kepfeltoltes.hu/view/080606/DSCN064...ltoltes.hu_.jpg Ha még meg is ülteted, akkor 5 percenként fogsz kimenni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Ha még meg is ülteted, akkor 5 percenként fogsz kimenni. :D Az a baj, hogy a kipufogó már így is leér a kapubejárónál, ha nem figyelek. Ez az egyik oka, hogy nem lesz ültetés, a másik meg az, hogy az ösztöndíjamat most leszívta a gumi meg a felni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június7, 2008 Az a baj, hogy a kipufogó már így is leér a kapubejárónál, ha nem figyelek. Ez az egyik oka, hogy nem lesz ültetés, a másik meg az, hogy az ösztöndíjamat most leszívta a gumi meg a felni. :D Kifogások. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Kifogások. :D Ha adsz pénzt én megültetem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Kifogások. :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június7, 2008 Ha adsz pénzt én megültetem. :D Ha én adok erre te adsz nekem másra? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Az a baj, hogy a kipufogó már így is leér a kapubejárónál, ha nem figyelek. Ez az egyik oka, hogy nem lesz ültetés, a másik meg az, hogy az ösztöndíjamat most leszívta a gumi meg a felni. :D Sztem ilyen sz@r magyar utakra ne ültesd le , nemér annyit hogy összeverd az alját! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június8, 2008 Sztem ilyen sz@r magyar utakra ne ültesd le , nemér annyit hogy összeverd az alját! :D Nekem még egyszer nem ért le. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Sztem ilyen sz@r magyar utakra ne ültesd le , nemér annyit hogy összeverd az alját! :D Nem fogom...mint említettem féltem a kipufogóm. :D Max valami feszesítés-keményítés jöhet szóba, ha lesz rá keret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Nekem még egyszer nem ért le. :P Akkor ördögöd van! :D Elég szarok itt az utak komolyan , de kérdezd meg MOR16- ot feléjük meg mégszarabb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június8, 2008 Akkor ördögöd van! :D Elég szarok itt az utak komolyan , de kérdezd meg MOR16- ot feléjük meg mégszarabb :D Szerintem kb. 2 éve van benne és azért jártám én már rossz utakon. A titok nyitja az hogy az ültetés ellenére sem ül annyit, hogy vészes lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Ma Zsolesz1 cartárs meghozta a kupakokat a Mattigokhoz. Persze van még rajtuk festegetnivaló, de már most is teccenek. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vauxhall_Astra Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Hali Sztetek megvegyem 7200 ft ért Dayton D110 est? (1db új) csakmert lekell cserélnem és ez a legolcsóbb kb. :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Milyen méretben veszel? 155/70 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 155/70 Astrára ez nem kimondottan jó méret, 13"-ban 175/70R13-at vegyél, vagy ha ragaszkodsz a 155 szélességhez, akkor /80-as kell. 14"-ban pedig 185/60 a jó méret (esetleg 175/65) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Astrára ez nem kimondottan jó méret, 13"-ban 175/70R13-at vegyél, vagy ha ragaszkodsz a 155 szélességhez, akkor /80-as kell. 14"-ban pedig 185/60 a jó méret :D ööööööööööööööö. eladtam az astrat :D :D :P és most éppen nem a rüsselsheim-i. vagy szentgotthárdi ipari remekművekkel furikázom... ;) most ki leszek közösítve ? B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts