Novy Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 jah lehet meg volt padkázva, és azt festéssel javították már... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 jah lehet meg volt padkázva, és azt festéssel javították már... Nem közvetlen a külső perem fetett hanem a külök közt az a kicsi része. Gumisnál szépen futott mind a 4 felni szal nemtom hogy minek kellet azokat a kis részeket festeni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Hali. Próbáld ki a polirpasztát. Nekem bejött. Jaja,ismerős is azzal pucolta,el is ment rá neki pár tubus (nagy volt a pereme :D ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 az érdekes akkor nagy perem a király :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 az érdekes akkor nagy perem a király :D Asszem ATS felni volt,egy 1-es Golfon. Amúgy 1.1 Rabbit 1.8 GTI motorral... Ne akarjatok mellé állni... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 az érdekes akkor nagy perem a király :D Lessz is , mihelyt ezt eladom és meglessz a manim egy momo- ra :D Mondjuk egy ilyent szeretnék! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 nemrég még gyárit akartál... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 nemrég még gyárit akartál... :D Az sem rossz sőt sztem előbb lessz mint amit mutattam , de az lenne az igazi, a gyári majd jólessz télre :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 nekem továbbra se tetsz a gyári gsi felni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 nekem továbbra se tetsz a gyári gsi felni Nekem se nagyon... :D :D Inkább valami jó kis peremes :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 nekem továbbra se tetsz a gyári gsi felni izlések és pofonok , psze nemtetszik sok embernek de hát nem is baj ez! :D Amúgy nagyon felkapottak most a feketeküllő+polír patkás felók! Nekem is tetszenek ,az viszont tényleg szebb mint a gyári :D Nekem ezek voltak a Hondán csak eladttam őket a hülye fejemmel :D Pedíg most milyen klasszul nézne ki a GSI-n :lol: Itt van patka! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 BMW felnik.... nekem is a perem tecc a matchbox elguruljon benne az már jo :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 perem nem padka :D tényleg jo hülye fejed van egy fekete golfon van ilyen gondolkoztam már pár csúnya dolgon, de faterom 14est akar csak,az meg 15ös:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 perem nem padka :D tényleg jo hülye fejed van :D :D :D Ez milyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 perem nem padka :D tényleg jo hülye fejed van egy fekete golfon van ilyen gondolkoztam már pár csúnya dolgon, de faterom 14est akar csak,az meg 15ös:S Jah mindegy minek hílod , lényeg hogy van :D Na a telszámot má nemtom de visszavenném a kölöktől akinek eldttam , mondjuk biztos hülye lenne eladni :D :D Mindegy , lesz másik vannak ezenkívül még jobb és szebb felnik csak most nem kéne siránkozni :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 :D :D :D Ez milyen? http://kepfeltoltes.hu/080413/Felni_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Na itt már 2 metchbox is elfér egymás melett :D :lol: ismerős a kocsi nem Sonique tütüje ez?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Na itt már 2 metchbox is elfér egymás melett :D :D ismerős a kocsi nem Sonique tütüje ez?? Carstylingon lőttem,Pesten. Nem tudom kié,de azóta ez a háttér képem :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Carstylingon lőttem,Pesten. Nem tudom kié,de azóta ez a háttér képem :D . Szép is :D letisztult nem giccses igazi GSI fiiling! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 facca Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Carstylingon lőttem,Pesten. Nem tudom kié,de azóta ez a háttér képem :D . De de ez Sonique gépe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 De de ez Sonique gépe! Akkor jólgondoltam hát igen a szép autókra emlékezik az emberfia :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 De de ez Sonique gépe! Ez nem az ő kocsija.....Ez egy Egri srácé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Ez nem az ő kocsija.....Ez egy Egri srácé :D Azt mondja el nekem vki, hol lehet ezt a fajta szemöldökkel egybeépített maszkot beszerezni, és mennyiért? Ha jól tudom, Rieger és Lumma gyártmányú is van belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Azt mondja el nekem vki, hol lehet ezt a fajta szemöldökkel egybeépített maszkot beszerezni, és mennyiért? Ha jól tudom, Rieger és Lumma gyártmányú is van belőle. A lámpa párban : 63 ezer (új) a Rieger maszk eredetiben 38000 az utánzat 15000FT , Lámpát használtba lehet venni 30-35 között 1 illetve 2 részest! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 A lámpa párban : 63 ezer (új) a Rieger maszk eredetiben 38000 az utánzat 15000FT , Lámpát használtba lehet venni 30-35 között 1 illetve 2 részest! :D Lámpa nem kell, köszi. Hol kerül 15e-be a maszk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts