Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

tartok tőle, hogy nekem se fog egykönnyen lejönni, egy éve lett felrakva...

de majd kap egy padlódeszkát a végére, meg jo nagy kalapáccsal. rem szét tudom ugy tolni :D

am jolenne ha egybe jönne le, mert ez még annyira nincs széthulva, de lassan foltozgatni kellene az tény...

Elküldve

Na hogy a témához is legyen tartalom felkerült a nyári szett a kocsimra végre :D

Nyáriszett

A felni anyira nem fogott meg azt hittem nagyobbat mutat de nem, így lehet,hogy kalapács alá kerül! :D

Elküldve
Szögletesen jobban fog mutatni? :P

:D :D :D Először nemértettem miért mondod de leesett :D :lol: :D Nemtudom hogy mutatna szöletesen de menni bizti nem lehet vele úgy! :D

De gondolom tudod hogyértettema kalapács alá kerülést :D Eladom valószíűleg , és vezsek rá 4db gyári GSI felnit mert nemtudom ki hogy van vele de nekem tetszenek! ;)

Elküldve

csak egyféle gsi felni létezik??

mert amit én ismerek na az nem tecc :D igazábol régi gyári opelfelnik közzül kevés tetszik, főleg a kadet felnije a szögletesé, az a 4 ágú. közepén négyzettel...

Elküldve
:D :D :D Először nemértettem miért mondod de leesett :D :lol: :D Nemtudom hogy mutatna szöletesen de menni bizti nem lehet vele úgy! :D

De gondolom tudod hogyértettema kalapács alá kerülést ;) Eladom valószíűleg , és vezsek rá 4db gyári GSI felnit mert nemtudom ki hogy van vele de nekem tetszenek! :P

Persze hogy értettem. :D Nekem csak az nem tetszik a gyári gsiében, hogy jobb oldalon pont forgásiránnyal szemben állnak a "propellerei".

Elküldve
csak egyféle gsi felni létezik??

mert amit én ismerek na az nem tecc :D igazábol régi gyári opelfelnik közzül kevés tetszik, főleg a kadet felnije a szögletesé, az a 4 ágú. közepén négyzettel...

2 féle GSI felni van a régi a csavart stílusú és a 96 os utáni a sok küllős!

Ez a régebbi tipus : 1-wielen%20astra%20gsi.jpg

A máskiról nemtaláltam képet nekem ez tetszik amit itt láttok! Végül is ilyennel dobták ki az enyémet is

Elküldve
Persze hogy értettem. :D Nekem csak az nem tetszik a gyári gsiében, hogy jobb oldalon pont forgásiránnyal szemben állnak a "propellerei".

Vazze nekem ez eszembesem jutott :D de ha belegondolsz valóban :D

Elküldve
Pont ahogy a képen van olyan lesz jobboldalt.

És a szett esetleg nem úgyvan kialakítva hogy ne így legyen?? hogy pl a kompletten meglenne oldalanként? Vagy ezek akkor nem gondoltak erre?? :D

Elküldve
És a szett esetleg nem úgyvan kialakítva hogy ne így legyen?? hogy pl a kompletten meglenne oldalanként? Vagy ezek akkor nem gondoltak erre?? :D

Nincs különböző, csak ez az egy forma.

Ez olyan mint az asszimetrikus gumi azt sem lehet szimmetrikusan felrakni.

Elküldve
Nincs különböző, csak ez az egy forma.

Ez olyan mint az asszimetrikus gumi azt sem lehet szimmetrikusan felrakni.

Na igen ebben igazad van :D Nekem felsem tűnt illetve eszembesem jutott amég nem mondtad :D

Elküldve
2 féle GSI felni van a régi a csavart stílusú és a 96 os utáni a sok küllős!

Ez a régebbi tipus

A máskiról nemtaláltam képet nekem ez tetszik amit itt láttok! Végül is ilyennel dobták ki az enyémet is

A másikról hirtelen csak ezt a kettőt taliztam a képtáramban..

33964210.jpg28820893.jpg

Elküldve
azt nem ismerem így névről :D

de nekem ezekkel a felnikkel az a bajom, hogy semmi pereme sincs... nekem pedig az tetszik

Opel_Astra_Coupe_10.sized.jpg

UsedHoldenM_m.jpg

Hahó,

Gyári felnikről beszélünk :D

Nem tetszik ? Sebaj, akkor nem kell futóművet cseréltetni, hogy fel tud rakni :D :D

Elküldve

Van valami ötletetek hogy mivel lehet szépen lepucolni az alufelót , mert szörnyen mocskos hiába sikáltam, nem gyün le a retek róla :D

Elküldve
Van valami ötletetek hogy mivel lehet szépen lepucolni az alufelót , mert szörnyen mocskos hiába sikáltam, nem gyün le a retek róla :D

Hali.

Próbáld ki a polirpasztát.

Nekem bejött.

Elküldve
Hali.

Próbáld ki a polirpasztát.

Nekem bejött.

Oké kipróbálom köszi, ha ez sem segít akkor asszem újrakell fényeztetnem a felniket! :D

Elküldve

de neked azoka felnik nem polirfelnik????

am lehet venni nagy tisztító hatású kimondottan felnipucoló cuccokat

valaki biztos használt már ilyet, majd mondanak infót :D

Elküldve
de neked azoka felnik nem polirfelnik????

am lehet venni nagy tisztító hatású kimondottan felnipucoló cuccokat

valaki biztos használt már ilyet, majd mondanak infót :D

Egy része polírozott, a perem az festett a küllőkkel nincs is gond azok okésak csak körbe a perem oylan mocskos hogy na!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.