Novy Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 tartok tőle, hogy nekem se fog egykönnyen lejönni, egy éve lett felrakva... de majd kap egy padlódeszkát a végére, meg jo nagy kalapáccsal. rem szét tudom ugy tolni :D am jolenne ha egybe jönne le, mert ez még annyira nincs széthulva, de lassan foltozgatni kellene az tény... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Na hogy a témához is legyen tartalom felkerült a nyári szett a kocsimra végre :D Nyáriszett A felni anyira nem fogott meg azt hittem nagyobbat mutat de nem, így lehet,hogy kalapács alá kerül! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2008 ... így lehet,hogy kalapács alá kerül! :D Szögletesen jobban fog mutatni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Szögletesen jobban fog mutatni? :P :D :D :D Először nemértettem miért mondod de leesett :D :lol: :D Nemtudom hogy mutatna szöletesen de menni bizti nem lehet vele úgy! :D De gondolom tudod hogyértettema kalapács alá kerülést :D Eladom valószíűleg , és vezsek rá 4db gyári GSI felnit mert nemtudom ki hogy van vele de nekem tetszenek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 csak egyféle gsi felni létezik?? mert amit én ismerek na az nem tecc :D igazábol régi gyári opelfelnik közzül kevés tetszik, főleg a kadet felnije a szögletesé, az a 4 ágú. közepén négyzettel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2008 :D :D :D Először nemértettem miért mondod de leesett :D :lol: :D Nemtudom hogy mutatna szöletesen de menni bizti nem lehet vele úgy! :D De gondolom tudod hogyértettema kalapács alá kerülést ;) Eladom valószíűleg , és vezsek rá 4db gyári GSI felnit mert nemtudom ki hogy van vele de nekem tetszenek! :P Persze hogy értettem. :D Nekem csak az nem tetszik a gyári gsiében, hogy jobb oldalon pont forgásiránnyal szemben állnak a "propellerei". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 csak egyféle gsi felni létezik?? mert amit én ismerek na az nem tecc :D igazábol régi gyári opelfelnik közzül kevés tetszik, főleg a kadet felnije a szögletesé, az a 4 ágú. közepén négyzettel... 2 féle GSI felni van a régi a csavart stílusú és a 96 os utáni a sok küllős! Ez a régebbi tipus : A máskiról nemtaláltam képet nekem ez tetszik amit itt láttok! Végül is ilyennel dobták ki az enyémet is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Persze hogy értettem. :D Nekem csak az nem tetszik a gyári gsiében, hogy jobb oldalon pont forgásiránnyal szemben állnak a "propellerei". Vazze nekem ez eszembesem jutott :D de ha belegondolsz valóban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2008 Vazze nekem ez eszembesem jutott :D de ha belegondolsz valóban :D Pont ahogy a képen van olyan lesz jobboldalt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Pont ahogy a képen van olyan lesz jobboldalt. És a szett esetleg nem úgyvan kialakítva hogy ne így legyen?? hogy pl a kompletten meglenne oldalanként? Vagy ezek akkor nem gondoltak erre?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2008 És a szett esetleg nem úgyvan kialakítva hogy ne így legyen?? hogy pl a kompletten meglenne oldalanként? Vagy ezek akkor nem gondoltak erre?? :D Nincs különböző, csak ez az egy forma. Ez olyan mint az asszimetrikus gumi azt sem lehet szimmetrikusan felrakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Nincs különböző, csak ez az egy forma. Ez olyan mint az asszimetrikus gumi azt sem lehet szimmetrikusan felrakni. Na igen ebben igazad van :D Nekem felsem tűnt illetve eszembesem jutott amég nem mondtad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 2 féle GSI felni van a régi a csavart stílusú és a 96 os utáni a sok küllős! Ez a régebbi tipus A máskiról nemtaláltam képet nekem ez tetszik amit itt láttok! Végül is ilyennel dobták ki az enyémet is A másikról hirtelen csak ezt a kettőt taliztam a képtáramban.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 http://www.leonvdakker.nl/onderdelen/velge...astra%20gsi.jpg A máskiról nemtaláltam képet nekem ez tetszik amit itt láttok! Végül is ilyennel dobták ki az enyémet is :D Az újabbik verziót pedig meg lehet találni QP képtárában, ha jól emléxem.Anno mikor megvette Bazs-tól a kacsasárgát........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 hát nekem igazából egyik se tecc:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Az egyik legszebb Opel felni :D Mellete még : turbó felni, kupé turbó felni. Részemről :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 azt nem ismerem így névről :D de nekem ezekkel a felnikkel az a bajom, hogy semmi pereme sincs... nekem pedig az tetszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 azt nem ismerem így névről :D de nekem ezekkel a felnikkel az a bajom, hogy semmi pereme sincs... nekem pedig az tetszik Hahó, Gyári felnikről beszélünk :D Nem tetszik ? Sebaj, akkor nem kell futóművet cseréltetni, hogy fel tud rakni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 hát a cupé az nagyon szép, de én a régiekről beszéltem, ez a turbo is jobb,de a gsi-k akkorse naon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Van valami ötletetek hogy mivel lehet szépen lepucolni az alufelót , mert szörnyen mocskos hiába sikáltam, nem gyün le a retek róla :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Van valami ötletetek hogy mivel lehet szépen lepucolni az alufelót , mert szörnyen mocskos hiába sikáltam, nem gyün le a retek róla :D Hali. Próbáld ki a polirpasztát. Nekem bejött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Hali. Nekem ez a gyári Opel felni tetszik a legjobban. http://ikep.hu/media/5198/7895/262212.jpg?69936 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Hali. Próbáld ki a polirpasztát. Nekem bejött. Oké kipróbálom köszi, ha ez sem segít akkor asszem újrakell fényeztetnem a felniket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 de neked azoka felnik nem polirfelnik???? am lehet venni nagy tisztító hatású kimondottan felnipucoló cuccokat valaki biztos használt már ilyet, majd mondanak infót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 de neked azoka felnik nem polirfelnik???? am lehet venni nagy tisztító hatású kimondottan felnipucoló cuccokat valaki biztos használt már ilyet, majd mondanak infót :D Egy része polírozott, a perem az festett a küllőkkel nincs is gond azok okésak csak körbe a perem oylan mocskos hogy na! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts