loogan23 Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 P 3000 gumi ki mit tud róla?? én egyre jobban ugy érzem hogy szar:S nehéz tőle akormány, pedig váltóméret, és ugy libeg mint a nmtom mi :S mászik jobbra balra 13lemezfelnin van, ez is hozzátesz tuti, de naon nemtecc már. Energy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 nekem is 13-as lemezfelni van és nem mászik sehova, esőben sem :D nekem ceat van (pirelli másodmárka) és se tavaly, se idén nem volt vele bajom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 akkor lehet vadul vezetek, és tulzotan határon :D pirelli p 3000 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2008 P 3000 gumi ki mit tud róla?? A P 6000 rohadt hangos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Felkerültek a falkenek :D Tesztidőszak következik...ha így megy tovább havon is kipróbálhatom :D Az enyémek is tegnap! Bár nem tesztidőszak következik, már 32000 van benne. Most kezdem vele a 3. szezont, átlagban 4 mm-re kopott eddig le, még ezt az idényt kihúzza, jövőre újat veszek, ugyanezt!!! :D :D :lol: Ennyit a véleményemről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ekotek Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Az teljesen jó F astrára :D Amúgy a felni felfogatási síkjának a távolságát jelenti a felni középsíktól mm-ben. Köszi, így már vili. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Köszi, így már vili. Egy képen jobban látni: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ekotek Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Egy képen jobban látni: Húú de facaaa. :D szemléletes. mínuszba nemigen mehet ugye az ET? legalábbis normál, nem pedig kifordított acélfelnin? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 van negatív ET is ha jol emlékszem valahol irtak is róla :D ja igen a p 3000 is hangos:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 vannak negatívosok is, pl a régi forgatott felnik, vagy a kihegesztett felnik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Jókat röhögök itt magamban ezen a hangos gumi témán :D . Szerintem nem tudjátok,milyen egy igazán hangos gumi. Nekem majdnem elnyomja a kipuff hangját :D . Jövő héten fel is dobom a nyárit,és akkor végre csendesség lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április8, 2008 Jókat röhögök itt magamban ezen a hangos gumi témán :D . Szerintem nem tudjátok,milyen egy igazán hangos gumi. Nekem majdnem elnyomja a kipuff hangját :D . Jövő héten fel is dobom a nyárit,és akkor végre csendesség lesz. Egy astránál jobban hangszigetelt autóban, ha nem lehet normál hangerőn 50-60-nál beszélgetni (egyértelműen csak a gumizajtól) az már szerintem hangos, gyári kipufot szerintem ez is elnyomja, bár még nem figyeltem. Ettől függetlenül lehetnek hangosabb gumik is, de ez rettentő zavaró. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 úgy figyeltem meg, hogy kb. 70-től olyan erős a szélzaj, hogy nem lehet normál hangerőn beszélgetni nyárimat nem hallani, télit már 40-50 körül lehett Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Hétvégén én is feldobtam nyári kerekeimet, új Fulda EcoControl gumikkal. Még nem sok mindent tudok róla mondani, de 30 km használat után kijelenthetem, hogy csendes, komfortos, kigyorsításkor jól tapad a száraz úton. Régi kopottas nyárigumiaimhoz képest álló helyzetben könnyebb tekerni a kormányt. Eddig nem nagyon volt alkalmam feszegetni tulajdonságainak határait, esőben és nagyobb tempónál való viselkedését később közzéteszem. Mindenesetre elsőre nem rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Hétvégén én is feldobtam nyári kerekeimet, új Fulda EcoControl gumikkal. Még nem sok mindent tudok róla mondani, de 30 km használat után kijelenthetem, hogy csendes, komfortos, kigyorsításkor jól tapad a száraz úton. Régi kopottas nyárigumiaimhoz képest álló helyzetben könnyebb tekerni a kormányt. Eddig nem nagyon volt alkalmam feszegetni tulajdonságainak határait, esőben és nagyobb tempónál való viselkedését később közzéteszem. Mindenesetre elsőre nem rossz. Kollégám is eco-t rakott fel a corsájára...meg van vele elégedve egyenlőre... Nekem diadem volt az astrán...azzal vettem...az rettenetes volt minden téren...még csapágyhangot is produkált...bár mondjuk az előéletéről nem tudtam semmit...kitudja, hogy hány éves volt már :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 ... gyári kipufot szerintem ez is elnyomja, bár még nem figyeltem. Ettől függetlenül lehetnek hangosabb gumik is, de ez rettentő zavaró. De nekem a sportdobot nyomja el :D . Igaz,csak a motor alacsony fordulatánál,nagyobb fordulaton megjön a kipuff hangja :D . Tehát 5. alapjárat,ami ugye 50 körül van. Hát itt a leghangosabb ez a ruszki gumma. Én meg pont így megyek a legtöbbet :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 De nekem a sportdobot nyomja el :D . Igaz,csak a motor alacsony fordulatánál,nagyobb fordulaton megjön a kipuff hangja :D . Tehát 5. alapjárat,ami ugye 50 körül van. Hát itt a leghangosabb ez a ruszki gumma. Én meg pont így megyek a legtöbbet :D . nekem a zene mindent elnyom :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 nekem is elnyom a gyári zene is :D na jo hátul két 3utas magnat van, inkább az nyomja el de nemsokáig, kezd meghalni de hogy ne legyek off a bicajom gumijának semmi hangja sincs csak ugy 40nél :D de akkor a lihegésem elnyomja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 nekem is elnyom a gyári zene is :D na jo hátul két 3utas magnat van, inkább az nyomja el de nemsokáig, kezd meghalni de hogy ne legyek off a bicajom gumijának semmi hangja sincs csak ugy 40nél :D de akkor a lihegésem elnyomja :D húmámegin bringa :D hozom a háromsebes pirosat... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 am lassan remélem én is csatlakozom azok közzé, akiknek a gumizajt a kipuff nyomja el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 am lassan remélem én is csatlakozom azok közzé, akiknek a gumizajt a kipuff nyomja el :D Nekem most így van :D Voltam a szerelőnél olajcserén, meg kartertömítéscserén, vittem az új dobot is, ott mégiscsak könnyebb emelőn kicserélni. Hát nem sikerült, annyira rá van rohadva a csőre a dob csonkja, hogy meg se mozdult. Aztán a srác a kezében levő szerelővassal csak úgy poénból nyomott egyet a dob aljára, és az beszakadt, a kezem befér, akkora lyuk lett rajta :D De az a hang... lehet így hagyom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 mi szenvedés helyett leflexeltük a régit, katalizátor csonkja lesorjáz, fúró elő, átmenőcsavar be felesleges szenvedni vele az egyik oldalon egy kb. 3-4-es vasdarab jelezte, hogy valamikor ott csavar volt pepe: nem te linkelted be tavaly a képet az új dobodról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 mi szenvedés helyett leflexeltük a régit, katalizátor csonkja lesorjáz, fúró elő, átmenőcsavar be felesleges szenvedni vele az egyik oldalon egy kb. 3-4-es vasdarab jelezte, hogy valamikor ott csavar volt pepe: nem te linkelted be tavaly a képet az új dobodról? De, idén volt. Azt akartam feltenni, de nem jött le a régi. Na majd holnap. Addig is élvezem kicsit a hangot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 flexel mg kell kicsit vágni, és ugy szét kell nyílnia, csak ovatosan, nehogy a másik csövet is szétvágjátok. am nekünk is belerohadt egyszer már, és ugy kellett megtoldani... rem majd most le fog jönni, és jo hangja lesz a másikkal. ez ami rajta van szerintem össze is van szakadva már belől, mer eléggé visszafogja a kocsit emlékeim szerint... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Na, tegnap délután kicseréltem a dobot itthon. Van 2 erős pallóm, meg pár sóskuti kő, csináltam egy rampát és feltolattam rá, hogy alá tudjak feküdni. Úgy másfél órámba került, de lejött a régi. Egy kis laposvágóval végigvágtam a régi dob csonkját, aztán csavarhúzóval meg kalapáccsal szétnyitottam. Ekkor már nagy nehezen le tudtam rángatni. Levettem róla a tartóbilincset, lepucoltam, és a kipuffcsővel együtt rozsdamaróval lekentem, és lefújtam két rétegben azzal a hőálló festékkel, amivel a dobot is csináltam. Aztán fel az új dobot, bilincsek meghúz, és kész. Most újra normális hangja van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts