Tápiószecső Elküldve Február8, 2008 Szerző Elküldve Február8, 2008 Mivel lehetne leszedni róla a lakkot? Általában lecsiszolják róla.
J0hnny Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Voltam ma gumisnál. Elvittem hozzá az 5db alufelnimet,megnézetni kell-e görgőztetni.5-ből 3 ok,de a pótkerék picit gázos és abból is egy,ami fent volt. Hátulra még elmenne,de inkább megcsináltatom,van ismerős,aki ezzel foglalkozik,már le is adtam neki. Viszont a gumisnál vettem rá gumit is: 13E/db szerelve,vacsi újak,2007 végi gyártásúak. A negyedik felni,amint kész van megy hozzá vissza és ingyen felrakja rá a gumit!
Zsoltee Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Voltam ma gumisnál. Elvittem hozzá az 5db alufelnimet,megnézetni kell-e görgőztetni.5-ből 3 ok,de a pótkerék picit gázos és abból is egy,ami fent volt. Hátulra még elmenne,de inkább megcsináltatom,van ismerős,aki ezzel foglalkozik,már le is adtam neki. Viszont a gumisnál vettem rá gumit is: http://www.autogumibolt.hu/images/nfuto/profilergn.jpg 13E/db szerelve,vacsi újak,2007 végi gyártásúak. A negyedik felni,amint kész van megy hozzá vissza és ingyen felrakja rá a gumit! Ez most csak egy kép a netről vagy ezt a gumit vetted? Mert ez 225/45 ha jól látom... és csak 13eFt/db? :)
J0hnny Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Ez most csak egy kép a netről vagy ezt a gumit vetted? Mert ez 225/45 ha jól látom... és csak 13eFt/db? :) Csak a profil/minta miatt tettem képet.195/50 R15-öt vettem.
RCsaba Elküldve Február17, 2008 Elküldve Február17, 2008 (edited) Voltam ma gumisnál. Elvittem hozzá az 5db alufelnimet,megnézetni kell-e görgőztetni.5-ből 3 ok,de a pótkerék picit gázos és abból is egy,ami fent volt. Hátulra még elmenne,de inkább megcsináltatom,van ismerős,aki ezzel foglalkozik,már le is adtam neki. Viszont a gumisnál vettem rá gumit is: http://www.autogumibolt.hu/images/nfuto/profilergn.jpg 13E/db szerelve,vacsi újak,2007 végi gyártásúak. A negyedik felni,amint kész van megy hozzá vissza és ingyen felrakja rá a gumit! A BF Goodrich-ról annyit tudok, hogy tavaly az auto magazin nem ajánlott minősítéssel illette, mivel szárazon remekelt, de vízen úgy csúszott, mint havon a műanyag WC-deszka... Tavaly kb. fél éve vettem Hankook Centum H720 tipusú négyévszakos gumikat (175/70 R13, 1,4NZ Classicra), és meg vagyok vele elégedve. Havon és vizen jó, szárazon puhán és halkan gördül, és a fékút sem tűnik hosszabbnak, ill. érzésre nem csikorog hamarabb, mint a Firestone F-580 nyári. Igazából nem értem, mi ez a nagy felhajtás a téli gumikkal Magyarországon... A legutóbbi téli gumi teszteben havon való megálláskor a négyévszakos Good Year Eagle Vector+ első helyen végzett, ill. száraz uton is alegrövidebb út alatt állt meg (Autó Magazin). Szóval a téli gumi.... Módosítva Február17, 2008 : mackosajt Képpel nem idézünk, hanem ki kell törölni az IMG részt az idézetből! ;)
J0hnny Elküldve Február17, 2008 Elküldve Február17, 2008 A BF Goodrich-ról annyit tudok, hogy tavaly az auto magazin nem ajánlott minősítéssel illette, mivel szárazon remekelt, de vízen úgy csúszott, mint havon a műanyag WC-deszka... Egy teszt alapján nem általánosítanék,másrészt nem biztos,hogy pont ez a tipus volt és ebben a méretben.
paja Elküldve Február17, 2008 Elküldve Február17, 2008 Igazából nem értem, mi ez a nagy felhajtás a téli gumikkal Magyarországon... A legutóbbi téli gumi teszteben havon való megálláskor a négyévszakos Good Year Eagle Vector+ első helyen végzett, ill. száraz uton is alegrövidebb út alatt állt meg (Autó Magazin). Szóval a téli gumi.... Az eladások nem ezt bizonyítják..... :D Kivi lennék ennek a csuda guminak az árára....lehet kifut 1 garnitúra nyárit és télit is.... :D 4 évszakos gumi....sok szerencsét hozzá... :)
RCsaba Elküldve Február17, 2008 Elküldve Február17, 2008 Na igen, ez az általános vélemény a négyévszakos gumikról. Pedig ezek már megkapják az újfajta szilika gél adalékot, és a teszteken is bizonyítanak. A nagy marketing süketelés sok mindenkit megvezet a téli gumikkal kapcsolatban. Száraz és nedves úton pl. fékezésben sokal jobbak a négyévszakosak, mint a téliek! Sőt az Autobild szerint a 7fokos szöveg is mese, hiszen hét fok alatt is jobb a nyári szárazon és vízen, mint a téli! :D Magyarországon és más kulturálatlan országban teljesen mindegy, hogy milyen csúcskategóriás gumikat használunk, ha évente 1286 ember veszti életét... :) Minden szkeptikusnak ajánlom figyelmébe ezt az oldalt (A letölthető tesztekben van BF Goodrich nyári és négyévszakos is több újság vizsgálati eredményével): http://reifen-goeggel.de/website_neu/reifen/reif_00.html
opelastras Elküldve Február17, 2008 Elküldve Február17, 2008 Igazából nem értem, mi ez a nagy felhajtás a téli gumikkal Magyarországon... A legutóbbi téli gumi teszteben havon való megálláskor a négyévszakos Good Year Eagle Vector+ első helyen végzett, ill. száraz uton is alegrövidebb út alatt állt meg (Autó Magazin). Szóval a téli gumi.... Megnéztem az Általad ajánlott oldalt és az ott szereplő linkeket. A Good Year gumija valóban a legjobb minősítést kapta a négyévszakos gumik között, de világosan ott állnak a részletes téli gumi teszteredmények is, ahol csak száraz úton remekelt. Vizes és havas úton a minőségi téli gumiknál sokkal gyengébb teljesítményt ért el. Szerintem felesleges erről hosszan vitatkozni, mert mindig az igényeket és a felhasználási körülményeket figyelembe véve kell gumit vásárolni. Aki télen rendszeresen havas hegyek között közlekedik, ahol nem ritkán 0 Celsius fok alá süllyed a hőmérséklet, valószínűleg nem fog boldogulni a négyévszakos gumikkal. Valakinek az számít, hogy száraz úton jól teljesítsen a gumi, valaki a vizes úton mutatott tulajdonságokat preferálja, másnak pedig az a fontos, hogy ne kopjon gyorsan a gumi. Szerencsére manapság olyan széles gumiválaszték van Magyarországon, hogy mindenki megtalálhatja a magának megfelelőt. (Ám ha a négyévszakos gumi nem fog a hóban, vagy sokkal gyorsabban kopik a vártnál, akkor utólag felesleges panaszkodni.)
mauser Elküldve Február17, 2008 Elküldve Február17, 2008 A BF Goodrich-ról annyit tudok, hogy tavaly az auto magazin nem ajánlott minősítéssel illette, mivel szárazon remekelt, de vízen úgy csúszott, mint havon a műanyag WC-deszka... Tavaly kb. fél éve vettem Hankook Centum H720 tipusú négyévszakos gumikat (175/70 R13, 1,4NZ Classicra), és meg vagyok vele elégedve. Havon és vizen jó, szárazon puhán és halkan gördül, és a fékút sem tűnik hosszabbnak, ill. érzésre nem csikorog hamarabb, mint a Firestone F-580 nyári. Igazából nem értem, mi ez a nagy felhajtás a téli gumikkal Magyarországon... A legutóbbi téli gumi teszteben havon való megálláskor a négyévszakos Good Year Eagle Vector+ első helyen végzett, ill. száraz uton is alegrövidebb út alatt állt meg (Autó Magazin). Szóval a téli gumi.... A Vector+-t inkább felejtsük el. Volt "szerencsém" hajtani egy félelmetes motorerejéről híres 1.6-os Focus-t ilyen gumival, több mint egy hónapon keresztül. Kis eső estén is minden elindulásnál kipörögtek a kerekek, ha nem figyeltem, valamint minden fékezésnél dobolt az abs. Aquaplaning-ról meg inkább nem is beszélnék... Mindez 5fok körüli időben, természetesen aszfalton. A gumi teljesen jó állapotú volt, kb. 7 mm-es mintával. A téli gumis felhajtást én sem értem. Nem véletlen, hogy a téli gumi tesztekben gyakorlatilag nem találni 2002-től kezdődően egy nyárit referenciaként. Tipikus magyar (német) időjárási viszonyok közepette (télen 10 és -10 fok közötti hőmérséklet) a téli gumik száraz és nedves (értelemszerűen nem havas, latyakos, vagy ónos esős) úton egyértelműen rosszabbak minden tekintetben a nyáriaknál. Havon, latyakos úton természetesen egyből más a helyzet, de jó lenne ha végre felfogná a nagyközönség, hogy télen esőben, vagy száraz úton nem mehet gyorsabban egy átlagos téli gumival, mint egy átlagos nyárival. A téli gumi csak hóban latyakban előny nálunk, nem 7 fok alatt, ahogy hirdetik. Hány, de hány olyan esetet látok az autópályákon, ahol virsli téli gumikon nyomják neki, aztán fékezésnél meg félre kell kapni a kormányt....
FPepe Elküldve Február17, 2008 Elküldve Február17, 2008 http://img218.imageshack.us/img218/5720/img1245gq8.th.jpg http://img218.imageshack.us/img218/7484/img1246va5.th.jpg Hogyhogy ilyen virsli gumikra váltottál a 205-ös után?
J0hnny Elküldve Február17, 2008 Elküldve Február17, 2008 Hogyhogy ilyen virsli gumikra váltottál a 205-ös után? :) Ha megnézed a 205-ös árakat rájösz!
FPepe Elküldve Február17, 2008 Elküldve Február17, 2008 :) Ha megnézed a 205-ös árakat rájösz! Ez jó érv :D Lehet a fogyasztásnak és a futóműalkatrészeknek is jót fog tenni.
opel16v Elküldve Február18, 2008 Elküldve Február18, 2008 Autobild szerint a 7fokos szöveg is mese, hiszen hét fok alatt is jobb a nyári szárazon és vízen, mint a téli! :D Na ennyit akkor az autobildről :D Meg arról, hogy sok naív ember van, aki vakon bízik a média süketelésében, ahelyett hogy egy lepárásodott 1-2 fokos aszfalton tapasztalatokat szerezne nyári gumival... :D Továbbra is csak azt tudom mondani, mint minden ilyen esetben, mutass példát! Lehetőleg családdal autózz nyári gumival egész télen, mert az nagyon egészséges! :)
J0hnny Elküldve Február18, 2008 Elküldve Február18, 2008 Na ennyit akkor az autobildről :D Meg arról, hogy sok naív ember van, aki vakon bízik a média süketelésében, ahelyett hogy egy lepárásodott 1-2 fokos aszfalton tapasztalatokat szerezne nyári gumival... :D Továbbra is csak azt tudom mondani, mint minden ilyen esetben, mutass példát! Lehetőleg családdal autózz nyári gumival egész télen, mert az nagyon egészséges! :) Én csak a saját tapasztalatom tudom mondani. 10 fok alatt jobb a téli még szárazon is.
RCsaba Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 Abban az esetben hiszek Nektek, ha egzakt műszeres méréssel igazoljátok állításokat, mivel én erre alapoztam a mondandóm! 2004-zől kezdődően az összes gumiváltozat megkapja a SILICA gél kompaundot, emiatt a nyári a saját versenyszámában (száraz, nedves körülmények) mindig veri a télit! Ez az én olyan véleményem, amely nem érzésre alapul (konkrét márkák típusai, jól meghatározott körülmények között), de attól még a Ti véleményetek eltérhet, én senkit nem fogok lehurrogni érte, hiszen ez egy fórum!
opel16v Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 Abban az esetben hiszek Nektek, ha egzakt műszeres méréssel igazoljátok állításokat, mivel én erre alapoztam a mondandóm! 2004-zől kezdődően az összes gumiváltozat megkapja a SILICA gél kompaundot, emiatt a nyári a saját versenyszámában (száraz, nedves körülmények) mindig veri a télit! És mi számít egzakt mérési igazolásnak? :D Én mérnök vagyok, de erre legegzaktabb igazolásnak a gyakorlati tesztjét mondanám :D Márpedig egy akármilyen nyári gumi az 1-2 fokos lepárásodott nyálkás aszfalton nem fog közel sem akkorát, mint egy jó téli :P Ha gondolod, rendezhetünk majd egy ilyen tesztet, hogy ki mennyivel veszi be az ilyen aszfalton a kanyart a különböző gumikkal... de azt kikötöm, hogy az én autómon legyen a téli :) Ez már egzakt igazolás lenne neked? :D
epk947 Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 Lassacskán mindenki cserélhet nyárira! :) :D :D
opel16v Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 Lassacskán mindenki cserélhet nyárira! :) :D :D Jah, bár én azért megvárom még a március második felét, mert általános, hogy márciusban még esik egy kis hó :D Meg aztán korán reggel és késő este még eléggé fagypont körül alakulgat az idő...
Recommended Posts