aztec Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 mindig is voltak bajok az ízléseddel Lac! :) ma leszek 19től newpest ha kell cd2 akkor szólj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 öö.. hát jah.. :oops: :) Go to Egyéb csevej... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 A GSI-be már beraktam a képet! Borbet BS, 8X15 + 9X15 :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 hát nekem egy nullával kevesebbért se kellene.. Kövezzetek meg: szép szép, de nekem nem jön be... Dettó, bár mi már megegyeztünk, hogy melyik az ütős :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lakiatti Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Sziasztok!Télre való tekintettel acél felniket kinálok eladásra.13",14",15"B Omega,15"G Astra öt lukas,15" Zafira öt lukas és hasonló kiviteleket,ugyan itt téli használt gumikat is.Üdv.lakiatti/opella.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Szvsz. szerintem ennek nem biztos, hogy itt a helye.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Sziasztok!Télre való tekintettel acél felniket kinálok eladásra.13",14",15"B Omega,15"G Astra öt lukas,15" Zafira öt lukas és hasonló kiviteleket,ugyan itt téli használt gumikat is.Üdv.lakiatti/opella.hu/ Szia ! Kérlek, ha máskor eladó alkatrészed van, akkor azt itt hirdesd meg : http://www.opelforum.hu/viewforum.php?f=25 , jelen esetebn a felninek ez lenne talán a legmegfelelőbb téma : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=61&start=240 "Keres..."-ben is érdemes nézelődni, itt például valaki Astra felnit venne : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=56&start=30 :wink: Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
akosvar Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Valakinek van tapasztalata Riken téligumival kapcsolatban? Eladásra kínáltak 4 db 175/70R13-asat egész jó áron. Ha jól tudom a Michelin "noname" márkája, bár az index fórumon nagyon fikázták. Érdemes megvenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2005 Valakinek van tapasztalata Riken téligumival kapcsolatban? Eladásra kínáltak 4 db 175/70R13-asat egész jó áron. Ha jól tudom a Michelin "noname" márkája, bár az index fórumon nagyon fikázták. Érdemes megvenni? Én még úgy hallottam régen hogy télre a legrosszabb téligumi is jobb mint a legjobb nyári. Sajnos minden a pénztől függ. Mennyire jó ár? Mennyit tudsz rákölteni? Stb... Viszont téligumi legalább 2-3 évet kibír. Ha ilyen szempontból nézed akkor még a kicsit drágább sem olyan sok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
akosvar Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Én még úgy hallottam régen hogy télre a legrosszabb téligumi is jobb mint a legjobb nyári. Sajnos minden a pénztől függ. Mennyire jó ár? Mennyit tudsz rákölteni? Stb... Viszont téligumi legalább 2-3 évet kibír. Ha ilyen szempontból nézed akkor még a kicsit drágább sem olyan sok. 12.000-ért meg tudnám venni mind a négyet. Állítólag 80%-osak sérülésmentesek. Néztem új Barum Brillantis2-t is, azt 8000/db áron meg tudnám venni, de az 20-al több... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Inkább keress még szerintem.Nekem Dayton DW500 van fent, és megteszi.Persze csodákra ez sem képes!(Már nagyon várom a tavaszt,195-15Rulez :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Nekem Barum brilantis 2 van ez a második tele de olyan mintha új lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Nó alufelni :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 :?: :?: :?: Hát úgynézki ugrott RH-cup felni vásár :) eladták kocsival komplettan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 mennyiért vetted volna? mert mostanság igen sok rh cup van eladósoron... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 mennyiért vetted volna? mert mostanság igen sok rh cup van eladósoron... Hát én 60pénzen erőlködtem de a kocsi kereskedésben állt és a nepper 85pénzen erőlködött és megjelent a vevő szép fekete szinben jó nagy pók hassal és fuccs üzlet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 mennyiért vetted volna? mert mostanság igen sok rh cup van eladósoron... Most nézem az aprókat és vakarom a fejem Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 http://hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q1=ALU...creenwidth=1024 alkudni és gumi nélkül.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 http://hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q1=ALU...creenwidth=1024 alkudni és gumi nélkül.... Köszi támadunk, nade mia reáll gumi nélkül szerinted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 anno 22e volt/db max 50-60 ha nagyon szép :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 anno 22e volt/db max 50-60 ha nagyon szép :wink: Telitalálat 65pénzt mondott anyu, keresgélünk még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2005 12.000-ért meg tudnám venni mind a négyet. Állítólag 80%-osak sérülésmentesek. Néztem új Barum Brillantis2-t is, azt 8000/db áron meg tudnám venni, de az 20-al több... Az állítólag egy igen érdekes szó. :) Ha tuti hogy azok akkor jó vétel lehet. Bár alkudni is meg lehet próbálni. De megkérdezném miért is akarja eladni az illető. Amúgy tévedtem nem minden a pénztől függ. Ebben az esetben fontos szempont az is hogy hogyan szoktál az autóddal közlekedni. Ha úgymond nagypapa tempóban vezetsz és nem mész sokat az autóval akkor szerintem bőven elég. Ha az ellenkező az eset akkor mérlegeld hogy az a +20ezer a több vagy a rizikó hogy összetöröd a kocsit. Továbbá meddig akarod megtartani a kocsit? Ha nem sokáig akkor biztos hogy nem kapod vissza az új gumiknak az árát mégcsak közelítőleg sem. De ha több évre akkor megintcsak mérlegelni kell. A döntés a tiéd. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Az lenne a kérdésem hogy et35 felmegy az Astrára ez Audi méret ha jól tudom, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Az lenne a kérdésem hogy et35 felmegy az Astrára ez Audi méret ha jól tudom, Ha 7'' széles fel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts