Hjoe Elküldve Március23, 2014 Elküldve Március23, 2014 És mennyit mész abban az öt fokban? Szerintem többet kopik a melegben a télid, mint amennyit hidegben mész. Bár ha a sógoréknál is jársz, azzal nincs mit tenni. Ott sem kötelező 100%-ban.
Dáwid Elküldve Március23, 2014 Elküldve Március23, 2014 Bocs elfeljtettem, hogy függ a felni szélességétől is. Nekem 6,5" szélesek a felnik és így ET 35 a megfelelő 14" nál De azt nem értem, hogy miért? Mi a viszonyítási alap, amiért ez a megfelelő? ET24-el járok, és eddig nem volt gyanús, hogy megfelelőtlen :D Ha fölteszek egy 8-8.5 széles kereket, akkor mi a megfelelőség alapja, amihez alakítani kéne? Vagy most a gyári kerékhelyzetet vesszük megfelelési alapnak, vagy mivel van a mivan? :D
Tóth Balázs Elküldve Március23, 2014 Elküldve Március23, 2014 De azt nem értem, hogy miért? Mi a viszonyítási alap, amiért ez a megfelelő? ET24-el járok, és eddig nem volt gyanús, hogy megfelelőtlen :D Ha fölteszek egy 8-8.5 széles kereket, akkor mi a megfelelőség alapja, amihez alakítani kéne? Vagy most a gyári kerékhelyzetet vesszük megfelelési alapnak, vagy mivel van a mivan? :D Az a baj az ET-vel, hogy nincs rá képlet amivel ki lehetne számolni, hogy mi is a megfelelő, ugyanis márkánként, típusonként, felni méretenként(átmérő, szélesség) eltér. Legegyszerűbb ha beírod gugliba, hogy x márkánál y tipusnál z felnimérettel milyen ET szám szükségeltetik, hogy a futóművet ne csessze szét.
dev Elküldve Március23, 2014 Elküldve Március23, 2014 itt az az érdekes hogy amik benne voltak gyűrűk azok 56.6-os volt, de kotyogott benne, viszont most nem tudom hanyas van benne, az 56.6-os gyűrűk jók voltak addig még nem vettem a felnikre másik gumikat, mert azok 175/70-es volt ha jól tudom, és agyonra kopva :-), de miután vettem rá 185/60-ast azután kezdett el rázni, és akkor derült ki hogy nem jó a gyűrű bele, de csere és jó lett. ez volt tavaly, idén vissza raktam és ráz, fölleg ha elkezdek fékezni pl 120-ról, akkor még jobban, de megpróbálom újra centirozni őket, hát ha majd segít. Egyébként a felni: Momo Wrs R14, és ugye 4x100-as osztással. Szálszakadást kizárom mert tavaly vettem a gumikat és a télen letakarva nem hiszem hogy lett rajta :-)
Tóth Balázs Elküldve Március23, 2014 Elküldve Március23, 2014 itt az az érdekes hogy amik benne voltak gyűrűk azok 56.6-os volt, de kotyogott benne, viszont most nem tudom hanyas van benne, az 56.6-os gyűrűk jók voltak addig még nem vettem a felnikre másik gumikat, mert azok 175/70-es volt ha jól tudom, és agyonra kopva :-), de miután vettem rá 185/60-ast azután kezdett el rázni, és akkor derült ki hogy nem jó a gyűrű bele, de csere és jó lett. ez volt tavaly, idén vissza raktam és ráz, fölleg ha elkezdek fékezni pl 120-ról, akkor még jobban, de megpróbálom újra centirozni őket, hát ha majd segít. Egyébként a felni: Momo Wrs R14, és ugye 4x100-as osztással. Szálszakadást kizárom mert tavaly vettem a gumikat és a télen letakarva nem hiszem hogy lett rajta :-) Ha fékezésnél még jobban ráz akkor a féktárcsáiddal is baj lesz, lehet, hogy elvetemedtek. Ha 100-110-nél kezd el rázni(attól függ mennyit csal az óra :D) akkor tuti a súlyokkal lesz a baj, mert nincs rendesen kegyegyensúlyozva.
Dáwid Elküldve Március23, 2014 Elküldve Március23, 2014 Ha fékezésnél még jobban ráz akkor a féktárcsáiddal is baj lesz, lehet, hogy elvetemedtek. Ha 100-110-nél kezd el rázni(attól függ mennyit csal az óra :D) akkor tuti a súlyokkal lesz a baj, mert nincs rendesen kegyegyensúlyozva. Vagy mert meg lett ütve a gumi, vagy elfékezve, vagy mert sz.r a futóműben valami, vagy a többi ezernyolcszáz ok miatt, ami még lehet. :rolleyes: 1
dev Elküldve Március23, 2014 Elküldve Március23, 2014 Fékkel nem hiszem hogy gond van, acél felnivel gond nélkül megy :-) a gumikat megmég megse rugattam és nem is fékeztem vele akkorát hogy csúszon :-) marad az újra centirozás, csak vajon mibaja lett a télen letámasztva :-D
N.Péter Elküldve Március23, 2014 Elküldve Március23, 2014 Hello! Azt olvastam itt az előbb, hogy az eltérő ET számú felnik tönkre tehetik a futóművet? A nyári gumijaim 175\70 r13 ET 46, a téli 175\70 r13 ET 49. Ránézésre ugyanolyan... Vagy inkább nagyobb eltérésre gondoltatok?
Dáwid Elküldve Március23, 2014 Elküldve Március23, 2014 Hello! Azt olvastam itt az előbb, hogy az eltérő ET számú felnik tönkre tehetik a futóművet? A nyári gumijaim 175\70 r13 ET 46, a téli 175\70 r13 ET 49. Ránézésre ugyanolyan... Vagy inkább nagyobb eltérésre gondoltatok? Okos vagy, ha tudod, hogy csak a felét kell elhinni annak amit olvasol. Zseni, ha tudod melyik felét. ;) ET24-el járok, 6x16-os Irmscher Softstarokon pár éve... :D
zotya975 Elküldve Március23, 2014 Elküldve Március23, 2014 Okos vagy, ha tudod, hogy csak a felét kell elhinni annak amit olvasol. Zseni, ha tudod melyik felét. ;) ET24-el járok, 6x16-os Irmscher Softstarokon pár éve... :D Én meg okos lennék ha csak a felét érteném miről beszéltek, de az egészet nem értem. :D
Dáwid Elküldve Március23, 2014 Elküldve Március23, 2014 Én meg okos lennék ha csak a felét érteném miről beszéltek, de az egészet nem értem. :D Arról beszélünk, hogy elméletileg nincs különbség az elmélet és a gyakorlat között, gyakorlatilag viszont valamiért mégsem sz.r a futóművem. :lol: érted már? :D
zotya975 Elküldve Március23, 2014 Elküldve Március23, 2014 Arról beszélünk, hogy elméletileg nincs különbség az elmélet és a gyakorlat között, gyakorlatilag viszont valamiért mégsem sz.r a futóművem. :lol: érted már? :D Hát én úgy vagyok vele, hogy ha akarok egy felnit a kocsimra, akkor a következő a kérdésem: elfér? Elfér, pont. :D Et-szám meg hogy kinek mi a véleménye a csapágyak-futómű terhelésével...háááát.... :P
Dáwid Elküldve Március23, 2014 Elküldve Március23, 2014 Hát én úgy vagyok vele, hogy ha akarok egy felnit a kocsimra, akkor a következő a kérdésem: elfér? Elfér, pont. :D Et-szám meg hogy kinek mi a véleménye a csapágyak-futómű terhelésével...háááát.... :P Minden elfér, csak elhatározás kérdése :D
zotya975 Elküldve Március23, 2014 Elküldve Március23, 2014 Minden elfér, csak elhatározás kérdése :D Meg hát ugye a tuning egy része "árt" az autónak, szóval aki ilyen útra lép az számoljon vele. :icon1:
hetyke Elküldve Március23, 2014 Elküldve Március23, 2014 Fékkel nem hiszem hogy gond van, acél felnivel gond nélkül megy :-) a gumikat megmég megse rugattam és nem is fékeztem vele akkorát hogy csúszon :-) marad az újra centirozás, csak vajon mibaja lett a télen letámasztva :-D letámasztani nem szokás... Elfektetni szokás, hogy ne tojásodjon...
zotya975 Elküldve Március24, 2014 Elküldve Március24, 2014 Miazaz et? Honnan tudnám nekem GYÁRI acélfelnijeim vannak Ti tuningoltok.... :D
dev Elküldve Március24, 2014 Elküldve Március24, 2014 A letámasztást úgy értettem hogy nem használva :-D. Egyébként fektetve voltak egymás tetején :-D
zotya975 Elküldve Március24, 2014 Elküldve Március24, 2014 A letámasztást úgy értettem hogy nem használva :-D. Egyébként fektetve voltak egymás tetején :-D Lehet lepottyant róla egy súly....
Tóth Balázs Elküldve Március24, 2014 Elküldve Március24, 2014 Hello! Azt olvastam itt az előbb, hogy az eltérő ET számú felnik tönkre tehetik a futóművet? A nyári gumijaim 175\70 r13 ET 46, a téli 175\70 r13 ET 49. Ránézésre ugyanolyan... Vagy inkább nagyobb eltérésre gondoltatok? Itt tulajdonképpen az ET 49-es 3 mm-rel van bentebb az ET 46-oshoz képest. Ez még simán belefér.
Tiu Elküldve Március24, 2014 Elküldve Március24, 2014 Honnan tudnám nekem GYÁRI acélfelnijeim vannak Ti tuningoltok.... :D Abból is van többféle et-jű. :icon1:
Recommended Posts