Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Gumik, felnik

Tápiószecső

Recommended Posts

Sziasztok,

az alábbi kérdésben szeretném a segítségeteket kérni:

Jelenleg 175/65 R14-es gumi van fent az autón nyáriba.

Most tudnék jó áron szerezni télit, de sajnos a mérete175/70 R14-es.

Szerintetek ez gond, vagy megvegyem...

A válaszokat előre is köszönöm.

Üdv.

Attila

Megosztás:

Sziasztok,

az alábbi kérdésben szeretném a segítségeteket kérni:

Jelenleg 175/65 R14-es gumi van fent az autón nyáriba.

Most tudnék jó áron szerezni télit, de sajnos a mérete175/70 R14-es.

Szerintetek ez gond, vagy megvegyem...

A válaszokat előre is köszönöm.

Üdv.

Attila

Nekem is 175/70 R14-es téli van a kocsin és semmi gond nincs vele.Nem ér bele sehova meg semmi.

Milyen márkájú?

Megosztás:

Sziasztok, köszönöm a válaszokat!

Azt hittem, az az 5 mm-es oldalfal magasságkülönbség számít, de akkor megveszem. Igaz, néha jól meg van pakolva az enyém, de bízom benne, hogy nem fog beleérni sehová.

Barum Polaris 3 teljes téli garnitúra 30.000,- ért, egy idényt használta a srác.

Szép hétvégét mindenkinek!

Üdv.

Attila

Megosztás:

• 2 weeks later...

Érdekes ez a teszt, Nokian téligumira emlékszem ami első helyet kapott :O No de mindegy ... enyémen Kumho téli abroncsok vannak, az bent sincs a listába, de semmi gond nincs velük. Persze tükörjégen pont olyan tehetetlen mint bármelyik másik. Azért kíváncsi lennék ,hogy egy ilyen nagy gyártót miért hagytak ki, érdekes.

Megosztás:

Nekem Fulda van, előtte Bridgestone lm20 volt, egyikkel sem mentem árokba :D

Nekem meg volt már kopásjelzőn lévő megkeményedett matador is, amivel nem törtem össze, meg volt zsír új még a futófelületen is szőrös, még listán is szereplő gumim, amivel meg föltekertem egy oszlopra. :lol: :D

Megosztás:

Nekem meg volt már kopásjelzőn lévő megkeményedett matador is, amivel nem törtem össze, meg volt zsír új még a futófelületen is szőrös, még listán is szereplő gumim, amivel meg föltekertem egy oszlopra. :lol: :D

Ja, mert nem koptattad le a formaleválasztót. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.