Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Sziasztok,

az alábbi kérdésben szeretném a segítségeteket kérni:

Jelenleg 175/65 R14-es gumi van fent az autón nyáriba.

Most tudnék jó áron szerezni télit, de sajnos a mérete175/70 R14-es.

Szerintetek ez gond, vagy megvegyem...

A válaszokat előre is köszönöm.

Üdv.

Attila

Elküldve

Sziasztok,

az alábbi kérdésben szeretném a segítségeteket kérni:

Jelenleg 175/65 R14-es gumi van fent az autón nyáriba.

Most tudnék jó áron szerezni télit, de sajnos a mérete175/70 R14-es.

Szerintetek ez gond, vagy megvegyem...

A válaszokat előre is köszönöm.

Üdv.

Attila

Nekem is 175/70 R14-es téli van a kocsin és semmi gond nincs vele.Nem ér bele sehova meg semmi.

Milyen márkájú?

Elküldve

Sziasztok, köszönöm a válaszokat!

Azt hittem, az az 5 mm-es oldalfal magasságkülönbség számít, de akkor megveszem. Igaz, néha jól meg van pakolva az enyém, de bízom benne, hogy nem fog beleérni sehová.

Barum Polaris 3 teljes téli garnitúra 30.000,- ért, egy idényt használta a srác.

Szép hétvégét mindenkinek!

Üdv.

Attila

• 2 weeks later...
Elküldve

Beírtam a megfelelő helyre is (Adok-veszek), de itt talán többen látják: keresek 2db 14x5.5-es 4x100-as ET39-es acélfelnit, esetleg ET49-esből olcsón egy komplett garnitúrát.

Van esetleg cserébe 2db 14x5.5-es 4x100-as ET35-ös BMW (E30) felnim.

Elküldve

Érdekes ez a teszt, Nokian téligumira emlékszem ami első helyet kapott :O No de mindegy ... enyémen Kumho téli abroncsok vannak, az bent sincs a listába, de semmi gond nincs velük. Persze tükörjégen pont olyan tehetetlen mint bármelyik másik. Azért kíváncsi lennék ,hogy egy ilyen nagy gyártót miért hagytak ki, érdekes.

Elküldve

Nekem Fulda van, előtte Bridgestone lm20 volt, egyikkel sem mentem árokba :D

Nekem meg volt már kopásjelzőn lévő megkeményedett matador is, amivel nem törtem össze, meg volt zsír új még a futófelületen is szőrös, még listán is szereplő gumim, amivel meg föltekertem egy oszlopra. :lol: :D

Elküldve

Nekem meg volt már kopásjelzőn lévő megkeményedett matador is, amivel nem törtem össze, meg volt zsír új még a futófelületen is szőrös, még listán is szereplő gumim, amivel meg föltekertem egy oszlopra. :lol: :D

Ja, mert nem koptattad le a formaleválasztót. :D

Elküldve

Megpróbálnám, de sehogy nem tudom a gumira fogni, hogy túl korán rántottam rá a kézit. :lol:

A " hülyeséget" nem tesztelik. :)) :))

Elküldve

Hello! Mennyibe kerül az alufelnik javítása? Kb.? Megsérült a jobb hátsó. Szerintem a felnim látszik az avataromon hogy kb. milyen. (Nem egy márkás felni.) Üdv.

Elküldve

Rá tolatott bnőm a patkára miközben állt ki a garázsból. (szerencsere a garázsnak nem lett baja ???? ) :) az nem olyan rossz ár.. Szegeden vagy kornyeken nem tud valaki ilyen ár kategóriában műhelyt?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.