Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Gumik, felnik

Tápiószecső

Recommended Posts

Ha finn és svéd rallyn indul, no problem! :)

Ő is a rallyt hozta fel indoklás képpen.

Én meg erre csak azt tudom mondani, hogy a nagyvárosokban elhanyagolható a 10-20 centis hóban történő driftelés...

Inkább jeges-sónedves utakra kell készülni... ott meg nem hiszem, hogy a kis tapadófelület előnyös...

Megosztás:

Én meg erre csak azt tudom mondani, hogy a nagyvárosokban elhanyagolható a 10-20 centis hóban történő driftelés...

Inkább jeges-sónedves utakra kell készülni... ott meg nem hiszem, hogy a kis tapadófelület előnyös...

pedig az :icon1:

Megosztás:

pedig az :icon1:

Megosztás:

Neeeem....a korcsolyának dupla éle van, közötte egy horony..igazából a korcsolyázó súlya alatt megolvad a jég és folyadéksúrlódás jön létre, ezért csúszik olyan jól. :icon1:

beezony, a kis felületen keletkező nagy nyomás miatt megolvad a jég és valójában vizrétegen csúszik
Megosztás:

Neeeem....a korcsolyának dupla éle van, közötte egy horony..igazából a korcsolyázó súlya alatt megolvad a jég és folyadéksúrlódás jön létre, ezért csúszik olyan jól. :icon1:

Ha egy 50 cm2-es felületen feküdne fel, akkor nem olvadna meg alatta... ;)

Na de ki ki a maga módszerét válassza... én tuti nem megyek 175 alá télen sem... :icon1:

Megosztás:

Ha egy 50 cm2-es felületen feküdne fel, akkor nem olvadna meg alatta... ;)

Na de ki ki a maga módszerét válassza... én tuti nem megyek 175 alá télen sem... :icon1:

165-ös volt a régi téli gumim, de tök véletlenül, a mostani 175. De szerintem többet számít a minta mint ez az 1 centi.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.