Laliiii Elküldve Szeptember26, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2013 Van valakinek eladó 175/65 R14 télije? 4 darab. Thx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Szeptember29, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2013 Nekem azon az ominózus 3-4 évvel ezelőtti télen 175-ös R14-es gumim volt. És emlékszem, a frissen hullott 10-12 centis hóban simán lenyomtam vele vagy 200 km-t. Meg úgy általában is jók voltak, pedig a Nokian meg a Winterstar nem egy top márka. Tavaly óta 195 R15 van és eddig teljesen elégedett vagyok vele, mindenhol elment télen, ahol kell. téligumiban nem olyan rosszak azért :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
viktorvill Elküldve Október4, 2013 Megoszt Elküldve Október4, 2013 Üdv! Most vettem a lemezfelnijeimre téli gumikat Bridgestone LM30 175/65 R14 Erről a gumiról van valakinek valamilyen tapasztalata ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október4, 2013 Megoszt Elküldve Október4, 2013 Üdv! Most vettem a lemezfelnijeimre téli gumikat Bridgestone LM30 175/65 R14 Erről a gumiról van valakinek valamilyen tapasztalata ? ha mán megvetted minek kérded? :omg: utánna má nem szabad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október4, 2013 Megoszt Elküldve Október4, 2013 ha mán megvetted minek kérded? :omg: utánna má nem szabad :D Igen, és a későbbiekben árakat sem szabad nézni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október4, 2013 Megoszt Elküldve Október4, 2013 jaja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóth Balázs Elküldve Október4, 2013 Megoszt Elküldve Október4, 2013 175/70R13-as méretben milyen gumit(téli) ajánlotok? Max 12000-13000/db áron? Én a Barum Polaris 3-ban gondolkodom. Van valakinek tapasztalata vele. Vagy ebben az árkategóriában van jobb vétel is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október4, 2013 Megoszt Elküldve Október4, 2013 175/70R13-as méretben milyen gumit(téli) ajánlotok? Max 12000-13000/db áron? Én a Barum Polaris 3-ban gondolkodom. Van valakinek tapasztalata vele. Vagy ebben az árkategóriában van jobb vétel is? Én azt vettem de a fene tudja annyira nem vagyok hasraesve tőle. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október4, 2013 Megoszt Elküldve Október4, 2013 Nekem polaris 2 volt anno, és kifejezetten szerettem. A kopásáról, meg a tartósságáról nem tudok nyilatkozni mert felnivek együtt ellopták, de addig jó volt :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október5, 2013 Megoszt Elküldve Október5, 2013 Mifelénk lehet kapni 8ezer körül "Comfort" gumikat. Teljesen meg vagyok elégedve velük... ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október5, 2013 Megoszt Elküldve Október5, 2013 Üdv! Most vettem a lemezfelnijeimre téli gumikat Bridgestone LM30 175/65 R14 Erről a gumiról van valakinek valamilyen tapasztalata ? Bridgestone-om van nekem is, valami ilyesmi a típusa is, de most nem emlékszem pontosan. Szerintem király. Nekem polaris 2 volt anno, és kifejezetten szerettem. A kopásáról, meg a tartósságáról nem tudok nyilatkozni mert felnivek együtt ellopták, de addig jó volt :D Ha lopják, akkor jó is. Nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október5, 2013 Megoszt Elküldve Október5, 2013 Ma voltam a szigetszentmiklósi veterán börzén. Volt egy fószer, aki 4 használt téli gumit árult 10 ezerért, amiből az egyik totálkáros szakadt volt, a másik 3 pedig még nyári guminak is kopottnak számítana... :D Én meg tavaly ingyen adtam a 4 db 4 mm-es mintájú téli gumijaimat egy rászorulónak. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október5, 2013 Megoszt Elküldve Október5, 2013 Ha lopják, akkor jó is. Nem? :D vittek akkor mindent... nekem megdurrantották a fél teles téli szettemet, 2autórádiót, amiből az egyik kettőbe volt szedve, egy garnitúra gurulós bőröndöt, egy zsák plüssjátékot, egy pár agyon kopott görkorit, meg mindent ami a kezükbe akadt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október5, 2013 Megoszt Elküldve Október5, 2013 vittek akkor mindent... nekem megdurrantották a fél teles téli szettemet, 2autórádiót, amiből az egyik kettőbe volt szedve, egy garnitúra gurulós bőröndöt, egy zsák plüssjátékot, egy pár agyon kopott görkorit, meg mindent ami a kezükbe akadt... hun? errefelé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október5, 2013 Megoszt Elküldve Október5, 2013 hun? errefelé? jah, olyan 2-3 éve kipakoltak a környéken pár tárolót. Állandóan azt hallom vidéki ismerősöktől, hogy fúúú pesten... fúúú a belvárosban hogy mered otthagyni az autót...fúúú a sziti, azt is ellopják ami ott sincs, de nekem a városon belül még sose volt semmi bajom. Vidéken már rámoltak ki, rúgták le a tükrömet mert vicces, cseszték már szét a zárakat, tolattak már nekem itt-ott, vitték el dísztárcsáimat, most a nyáron a felnikupakról, a matricás emblémákat nekiállt lekaparni a barom itt a ház előtt... de ez ki.szott jó, mer vidék. Jah, és a rendőr engem szórakoztat, mert ültetve van az autóm, meg a parkolóba éjjel 2-kor szondáztat, mert az amúgy biliárd asztal simaságú aszfalton, két kormánymozdítással álltam be... szeretek hazajönni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október5, 2013 Megoszt Elküldve Október5, 2013 Nyilván nem megcáfolni akarlak, de haverom Nissanjáról Zuglóban éjjel leszedték a gyári dísztárcsákat, pár hónappal később meg a Nissan emblémát is. A kocsi az utcán állt a lakótelepen és kb 20 méterre lakásuktól. Szóval van ilyen is. Nekem amúgy - jókor kopogjam le! - még nem volt ilyen. Nem tolattak nekem és nem loptak le semmit, se a nagyfaluban se vidéken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Október5, 2013 Megoszt Elküldve Október5, 2013 Üdv! Most vettem a lemezfelnijeimre téli gumikat Bridgestone LM30 175/65 R14 Erről a gumiról van valakinek valamilyen tapasztalata ? Nekem volt, öreg volt (4-5 éves?) és kopott is alig volt 5 mm amikor hozzám került, de annak tükrében hogy most a conti ts800-a van újonnan, azt kell mondjam ha az ember nem feszegeti a határokat, (sebesség fékút hasonlók) és nem jár agyon pakolva külterületen hosszú utakat rendszeresen, akkor jó cucc szerintem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
viktorvill Elküldve Október5, 2013 Megoszt Elküldve Október5, 2013 Üdv! Szerintetek mikor érdemes felrakni a téli gumikat a kocsira ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Október5, 2013 Megoszt Elküldve Október5, 2013 Üdv! Szerintetek mikor érdemes felrakni a téli gumikat a kocsira ? Ha az autót többségében 7 celsius fok alatt használod. Pl. ez kis országunkban is eltér, hogy Sopronban laksz vagy Békéscsabán, már itt elég nagy az átlag hőmérséklet különbség! Aztán hogy hajnalba mész dolgozni vagy csak napközbe.... Lehetne hosszan sorolni. Lényeg ha az általad használt időben kevesebb mint 7 fok az átlag érdemes télire váltani, elvileg ezen hőmérséklet alatt jobb a téli tapadása, mivel a nyári megdermed, kemény rideg lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október5, 2013 Megoszt Elküldve Október5, 2013 Vagyis röviden kb 1 hónap múlva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október6, 2013 Megoszt Elküldve Október6, 2013 Üdv! Szerintetek mikor érdemes felrakni a téli gumikat a kocsira ? Én már láttam a héten autósokat a gumiisoknál.Rakatták fel a téli gumikat. Attól is függ mennyit mész.Most ha allig mész kilométert lassan fel is rakhatod.Nem fog rommá kopni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október6, 2013 Megoszt Elküldve Október6, 2013 jah, olyan 2-3 éve kipakoltak a környéken pár tárolót. Állandóan azt hallom vidéki ismerősöktől, hogy fúúú pesten... fúúú a belvárosban hogy mered otthagyni az autót...fúúú a sziti, azt is ellopják ami ott sincs, de nekem a városon belül még sose volt semmi bajom. Vidéken már rámoltak ki, rúgták le a tükrömet mert vicces, cseszték már szét a zárakat, tolattak már nekem itt-ott, vitték el dísztárcsáimat, most a nyáron a felnikupakról, a matricás emblémákat nekiállt lekaparni a barom itt a ház előtt... de ez ki.szott jó, mer vidék. Jah, és a rendőr engem szórakoztat, mert ültetve van az autóm, meg a parkolóba éjjel 2-kor szondáztat, mert az amúgy biliárd asztal simaságú aszfalton, két kormánymozdítással álltam be... szeretek hazajönni... :lol: Mindegy hogy vidék vagy Pöst sajna, nekem itt Újpesten loptak le minden jelet a kocsiról, de minek. Szülők falujában meg egész éjjel járnak a cigányok a lopott dróttal, nappal meg égetik le róla a műanyagot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október6, 2013 Megoszt Elküldve Október6, 2013 Én már láttam a héten autósokat a gumiisoknál.Rakatták fel a téli gumikat. Attól is függ mennyit mész.Most ha allig mész kilométert lassan fel is rakhatod.Nem fog rommá kopni. Én jövő hétvégen fogom felrakni, akkor leszek szülőknél, ahol tárolom a gumikat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október6, 2013 Megoszt Elküldve Október6, 2013 Már felgumiztam a téli felniket, majd ha úgy érzem hogy kell, akkor fölcsavarozom. Lassan már taknyos az út reggel, akkor már nem szeretek nyárin lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október6, 2013 Megoszt Elküldve Október6, 2013 Már felgumiztam a téli felniket, majd ha úgy érzem hogy kell, akkor fölcsavarozom. Lassan már taknyos az út reggel, akkor már nem szeretek nyárin lenni. Nem kóvályog nagyon csavarok nélkül? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts